WAARSCHUWING: Drijfzand Petten NH

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

Vandaag bij Petten ter hoogte van Korfwater bij de brunapalen levensgevaarlijk drijfzand. Veel erger dan normaal. Je zakt in een tel tot je knieën weg. Heb een melding gemaakt bij HHNK, maar kijk alsjeblieft uit met honden, kinderen en paarden. Mijn man zakte tot z'n knieën weg, ik ook en een moutainbiker hebben we met verdenking van rugletsel na een val met z'n fiets in het drijfzand naar huis gebracht. (Hij wilde geen ambu en merkte pas tintelingen toen hij al liep. Persoonlijk had ik liever een ambu gebeld, maar kon hem niet dwingen te blijven liggen natuurlijk).

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

up!

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Inderdaad, een up!
Ben benieuwd hoe dit afloopt.

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Pfff, eng zeg! Ik zat een maand geleden ofzo met mijn voeten vast in de modder toen ik met Saffira aan het wandelen was in het bos, en ik was al doodsbenauwd :-D Maar als je tot je knieën zit, denk dat je net wat harder panikeert! 
Hoe zijn jullie eruit geraakt? En waren jullie daar dan met de hond?

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ook wij vermijden petten voorlopig even...

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

" Pfff, eng zeg! Ik zat een maand geleden ofzo met mijn voeten vast in de modder toen ik met Saffira aan het wandelen was in het bos, en ik was al doodsbenauwd :-D Maar als je tot je knieën zit, denk dat je net wat harder panikeert! 
Hoe zijn jullie eruit geraakt? En waren jullie daar dan met de hond? "


M'n vriend heeft tien jaar lang in een vrij zwaar onderdeel bij defensie gezeten, dus die wist direct hoe hij moest reageren. Heel erg misschien, maar ik maakte me meer druk om m'n hond. M'n vriend redt zich wel, dus ik heb als een malle Tjibbe bij die plek weg staan sturen, terwijl hij natuurlijk super nieuwsgierig was. Ik zelf kwam er later ook in terecht, maar omdat het op dat moment echt slurry was , kwam je er als volwassene wel uit. Maar een hond....ik durf het risico niet te nemen en mijd de kust een paar dagen.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Up

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^