wind

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GitteGitte 3 doggies

honden foto van Gitte

"

Jeetje dat is ook heftig! Durf je nog wel te slapen dan?
Bij ons is een aantal jaar geleden ook een boom op ons huis terecht gekomen, gelukkig niet al teveel schade.... maar wel schrikken!
Gelukkig nu geen bomen meer rond ons huis....
Nou sterkte vanacht.... laat je weten hoe het is gegaan?

Groetjes
. "


Vannacht weer gewoon kunnen slapen, de boom achter ons is niet omgevallen maar vandaag wel om gehaald. Het hele bospad(paadje met veel bomen, grens aan onze tuin) ligt onder de om gevallen bomen. Nu is ook dat pad helemaal afgezet.

Gelukkig is het grootste gevaar geweken, maar hoor net van een vriendin dat een kennis van ons in een auto zat waar een boom is op gevallen. Ze kon er niet meer uitkomen, 20 minuten later kon ze(kon er niet door komen, teveel mensen die 112 bellen) met haar mobieltje pas 112 bellen. Gelukkig was er iemand die zijn eigen lifehammer heeft gepakt en alles op gebroken. Maar waar ze stonden is weinig verkeer, dus ja snel hulp vind je niet... En ze kon ook niet bij haar lifehammer.

Nouja... Zo is het hier.

honden page profiel Christel&Doedy :-)Christel&Doedy :-)

honden foto van Christel&Doedy :-)

Nou gelukkig maar dat de boom gecontroleerd naar beneden gehaald kon worden......
En geen verdere schade heeft aangebracht!

Hoop dat jullie kennis er geen letsel aan over heeft gehouden.....

Pfffff wel toestanden he dat weer! Maar goed gelukkig is het voorbij en is het weer rustig buiten, zodat we weer lekker met z'n allen kunnen genieten van de wandelingen....


honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ja er zijn nogal wat bomen om gegaan en de schade is behoorlijk erdoor.
Ik hoop ook dat die kennis er al met al goed vanaf is gekomen.

honden page profiel GitteGitte

honden foto van Gitte

Beetje laat, te weinig tijd gehad om weer eens op hp te komen.

Hoorde pas later dat haar zoon ook bij haar in de auto zat, hij bloedde enorm. Maar al met al zijn ze er zonder echte problemen uitgekomen, alleen de nieuwe auto is stuk. Gelukkig is het maar een gebruiksvoorwerp.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

ja die auto is vervangbaar maar zo'situatie is best heftig, en kan behoorlijk wat impact maken. Ik hoop dat ze het kunnen bolwerken en er hetzij via slachtofferhulp of andere wegen ondersteuning zal zijn wanneer zij dat zelf wensen.

honden page profiel ferdi en roxyferdi en roxy

honden foto van ferdi en roxy

Sammie moest even wennen maar gaat nu wel goed, ze had eerst een hekel aan nat gras maar omdat ik heb doorgezet en toch steeds bewust met haar op het gras ben gaan lopen is dit er al redelijk goed uit.
Verder geniet ze ervan als ik haar lekker laat los rennen en dan is dat wel een mooi gezicht met de wind, maar regen blijft een beetje een issue maar daar blijven we in volhouden.
Mijn doen is uiteindelijk dat ze in de regen net zo veel lol kan hebben als dat ze heeft als het droog is ;-)

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Sadi zit ook nog in gewenningsproces wat regen betreft, het gaat steeds een beetje beter zeker nu ze zo geniet van het afdrogen naar die tijd daar gaat ze helemaal voor staan of eigenlijk tegen je aan hangen dat vind ze heerlijk, en denk dat ze langzaam aan die connectie met regen gaat leggen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Obi is al een grote meneer!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^