Oormijt: vlooiendruppels?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HuHuHuHu

honden foto van HuHu

Onze hond heeft erge last van oormijt. We gebruiken desinfecterende oordruppels als hij een uitbraak heeft, maar ik wil eigenlijk dat zijn oren weer wat rustiger worden. Nu heb ik ooit gehoord dat vlooienbehandeling ook werkt voor oormijt.
Heeft iemand daar ervaring mee?

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ik zou bij de da een middel vragen wat mijten bestrijdt.
Denk dat je dan bij iets als Stronghold.uitkomt.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

Charlie heeft ooit eens lang geleden advantix gekregen tegen oormijt. Hij krabte er wel enorm van op de plaats van toediening, niet zo'n fijn goedje. Maar het hielp wel.
Over advantix is wel al meer dan eens een topic geweest op het forum dat het niet altijd goed uitpakt wat nevenwerkingen betreft. Niet mijn keuze als vlooienmiddel, maar zoals ik al zei, het hielp toen wel tegen oormijt.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ja. Een kat van mijn oma had vlooien en oormijt. Deze kreeg van de da een pipetje stronghold.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Charlie heeft ooit eens lang geleden advantix gekregen tegen oormijt. Hij krabte er wel enorm van op de plaats van toediening, niet zo'n fijn goedje. Maar het hielp wel.
Over advantix is wel al meer dan eens een topic geweest op het forum dat het niet altijd goed uitpakt wat nevenwerkingen betreft. Niet mijn keuze als vlooienmiddel, maar zoals ik al zei, het hielp toen wel tegen oormijt. "


Over advantix hoor ik alleen maar jeuk jeuk jeuk..

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Hoe weet je dat hij oormijt heeft?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^