mijn hond beschermt me tegen jongens!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nikitanikita

Hallo mensen.
Zins 2 maanden ven ik weg bij me ex met wie ik samen sting me Amerikaanse bulldog heb genomen! Sting was van een man die naar ibaza moest verhuizen. Sting trok gelijk naar mij toe en was super gek op mij! En ook met me ex kon ie het goed vinden tot ie op een geven moment (me ex) mij begon te slaan toen ben ik bij em weg gegaan en natuurlijk mijn 2lieve hondjes mee genomen zins die komt ie naast me liggen zodra er een jongen bij me is! Wat ik echt super lief vind want eigelijk is ie ook een beetje beschermend dus betekend het vast dat ie het goed heb bij mij! Zijn er nog meer mensen die zoon band hebben met hun hond?

honden page profiel MattieMattie

Grappig en wel een veilig gevoel lijkt me.
Ik heb een herplaatsertje uit het asiel wat veel meegemaakt heeft en veel alleen gelaten is. Ik ben vrijwel de hele dag thuis dus ze is inmiddels erg op mij gericht. Heel gezellig en we wandelen wat af samen.  Ze ligt altijd aan mijn voeten of bij mij in de buurt.

honden page profiel Carola, Paco & ChloéCarola, Paco & Chloé

honden foto van Carola, Paco & Chloé

Mijn vorige hond beschermde mij ook altijd
ze lette altijd op mij en zelfs paco mijn hond mocht niet grommend spelen want dan kwam ze wel om hulp blaffen
Paco is ook heel beschermend bij mn ex die hij niet vertrouwden begon hij te grommen aan het begin dacht ik wat raar hij blaft nooit naar iemand tot ik erachter kwam wat voor een jongen het echt was en paco mij ervoor wou beschermen.

honden page profiel nikitanikita

Mijn hond had ook al veel mee gemaakt voor ik em kreeg wat jammer is want ze hebben hem voor mij aardig verpest sting kan namelijk niet met katten en honden maar wat zo grappig is is dat ik de hond van een vriend steeds ging uitlaten en hij het opeens goed kon vinden met die hond die ik inmiddels in huis heb genomen omdat sting al 6 jaar geen vriendje had gehad en zij deze weg moest doen. En die is juist beschermend op straat haha echt 2top honden heb ik

honden page profiel GriffyloverGriffylover

honden foto van Griffylover

Mijn eerste Griffonnetje beschermde mij tegen alles wat man was, hij hield duidelijk niet meer van 'dat ras'. Mij deed het goed, maar toen ik een nieuw vriendje kreeg zorgde zijn gedrag toch voor de nodige probleempjes waarvoor ik een gedragsdeskundige heb ingeschakeld.
En och... uiteindelijk bleek het hondje toch weer de beste levenspartner.

Volgende forumvraag: Libby is lomp.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^