Vlooien grrrrr....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Die kleine etterbakjes! 2jaar lang heb ik ze uit ons huis kunnen weren, en nu hebben we er een aantal op Bruce ontdekt. Heb vandaag al 2x gezogen, hond en kat een pipet in de nek, de plinten gespoten en nu ga ik boven maar extra goed zuigen. 

Zat ik echt op te wachten....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat ? heb je vlooien ? :'(

waarom nou direkt naar een pipetje grijpen, er zijn wel andere middelen, een vlooienplaag, okee, als het zwart ziet van de vlooien, maar hoeveel heb je er gezien ?

weetje..... een weetje.

5 % zit op je hond, en 95 % zit op de vloer, je vloer aanpakken, dan kan je met je hond volstaan met een dier vriendelijke spray. bijvoorbeeld de Ecostyle.

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Ja, dat weet ik, Willemijn, en ik heb het beste voor met mijn dieren, maar er zijn voor mij echt grenzen. Ik heb 2 jaar geleden last gehad van vlooien, de buren hadden een plaag en die kwamen er niet van af, alleen kreeg ik de ellende toen ook. Dat nooit meer! 

Dus nu dan maar ff een pipet, mijn kater is 16,5 en die heeft er 3x in zijn leven 1 gehad, voor Bruce is dit nu de 2e. Ik ga niet zitten wachten tot het weer een ellende is.
Bovendien, ik woon niet alleen, mijn man beslist ook ;-)

Volgende forumvraag: Nu al een goed voornemen!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^