Hummer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Fijn dat hij weer zijn best deed op de puppycursus. En dat wisselen hoort natuurlijk bij deze leeftijd. Maar natuurlijk wel even schrikken! 
Heerlijk dat jullie weer naar het park zijn gegaan. De foto's kan ik ook niet zien maar jullie zullen genoten hebben.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Leuk dat jullie weer genoten hebben,krijg ook geen foto's te zien.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Fijn dat hij weer zijn best deed op de puppycursus. En dat wisselen hoort natuurlijk bij deze leeftijd. Maar natuurlijk wel even schrikken! 
Heerlijk dat jullie weer naar het park zijn gegaan. De foto's kan ik ook niet zien maar jullie zullen genoten hebben. "


ja hij doet het echt goed:-) ik ga het nog een keer proberen met de foto's. Ze staan ook wel op mijn profiel hoor

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

wat een ding is het ook hoor die hummer!!!

laat ie net een scheetje, gaat ie zoeken waar het vandaan komt en tegen mij staan te blaffen. Zeg ik dat doe jij zelf, gaat ie zitten piepen. Begin ik te lachen word ie boos hahahahaha.


En hij heeft het weer gevonden, hij hangt weer in de riem.... ik denk dat hij gaat beginnen met puberen. Hij doet net of ie niks snapt. Begint weer in me kleren te bijten. Is me super erg aan het uitdagen.

Hoe kan ik dat uitdagen het beste corrigeren?
Ik negeer hem nu. Hij begint met bijten, ik geef hem een speeltje maar ik ben leuker om in te bijten. Ik zeg dan op een strenge zachte manier 'nee'' Dat stopt het bijten wel. Dan begin hij tegen me aan te springen, of boven op me te springen dat draakje. ''Laag'' dat snapt ie goed, maar plots weet hij dat ook niet meer, dit blijf ik wel steeds oefenen. Ik sta dan op en negeer hem weer. Dan is hij weer rustig en komt ie lief naast me zitten, als ik me dan beweeg, of ik wil op dat moment niet spelen, of ik sta op. Dan begint ie te blaffen tegen mij.  Dit kan hij zo wel een uur volhouden. Het ene keer werkt het negeren wel maar soms doet ie me gewoon zeer met tegen me aan springen, want het lijkt wel of ie het soms expres doet, maar springt 9 van de 10 keer tegen me rug aan.
Soms word het wat minder, maar vandaag is het weer raak. Ik blijf wel heel geduldig:-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

het in de riem hangen is zo ver als opgelost, ik weer nu in ieder geval de oorzaak!!

vanochtend was het heel rustig op straat, dus kon 100% op hummer letten. Hij probeert zijn eigen te krabben bij zijn schouder/nek, terwijl hij loopt. Maar dan valt hij bijna om. En die slimmerik gaat dan niet even stil staan. Ik ben zelf stil gaan staan, en toen keek hij me heel zielig aan. Ik heb toen hem geholpen met krabben. Hij liep toen weer vrolijk mee. Paar meter verder op gebeurde het zelfde, ik dacht ik laat hem het nu maar uit zoeken anders maak ik er straks misschien wel er een gewoonte van. Toen ging me draakje dus in de riem hangen, ben door me hurken gegaan, en liet meteen de riem los en ging bij me zitten. Ik hielp hem weer, en hij liep daarna weer mee, hij heeft geen enkele keer meer in de riem gehangen.

Ik was rond 12 uur terug van de fysio, en heb me kleine draakje weer uit gelaten. Het gebeurde weer precies het zelfde. Dus ik denk dat dit de oorzaak is waarom hij in de riem gaat hangen. Hij is ook in de rui zag ik, misschien daar door ook, want het is namelijk een hele tijd goed gegaan.. Zal ik hem nou blijven helpen of niet?? Ik heb ook op advies van jeroen van lola en van de puppycursus een kettingriem gekocht (geen slipketting) Maar daar bijt meneer gewoon in het interesseert hem niks.... Fijn joh een stafford haha:-)

Aawh, me arm mannetje vergat gisteren avond aan te geven dat hij moest plassen. Hij was zo druk met spelen. Liet ie zijn plasje lopen, op het moment dat ik net na hem keek. Ik zei rustig, ow hummer kom maar. Liep hij snel achter me aan na de tuin en ging daar verder plassen, ondertussen keek hij me heel zielig aan:(  Waarom ik zou het niet weten, heb hem nooit op zijn kop gegeven als hij binnen heeft geplast.

Als het mee zit hebben we over 1 a 2 weken de sleutel:-)
We hebben besloten hummer iedere keer mee te nemen. En hem in de keuken te zetten, zodat hij niet in de woonkamer kan komen, omdat ze daar bezig gaan met het plafond en de muren. Ik ben op dat moment toch de keuken aan het schoonmaken enzo, en hoeft hij niet heel de dagen alleen te zijn of in de bench te zitten. We hebben wel voor de zekerheid een puppyren gekocht. Voor als de muren nog niet droog zijn in de woonkamer en ze beginnen met verven in de keuken. En als ik boven ga schoonmaken dat hij niet van de trap af kan, en dat hij niet beneden hoeft te bijven, zodat de mannen door kunnen gaan en niet op hummer hoeven te letten.
Wat zal hij het daar na zijn zin hebben, vlakbij een groot park. Een groot losloopveld (omheind). En baasje heeft zijn theorie voor auto behaald, dus die heeft als het goed is binnen kort zijn rijbewijs. Als hummer het leuk vind gaan we dan als er niks tussen komt voortaan op zondag lekker na het bos.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

nog een poging met de foto's van afgelopen zondag!!

kiekeboe, ik was lekker sneller bij jou vrouwtje, als dat jij dacht hihi


vind het wel flauw dat ik niet helemaal los mag hoor. Maar niet luisteren vind ik nu iets leuker, en helemaal als ik moet komen en ik loop lekker weg


ik kijk lekker toch niet



ik ga proberen iets verder het water in te gaan!



kijk is vrouwtje, hoe ver ik al durf



dit vind ik ver genoeg hoor, ik kan nog maar net staan!



 Vrouwtje en baasje vonden dat ik vies was, en moest in de douche. Vind ik natuurlijk helemaaaaaaaal niet erg. Sssst niets zeggen hoor, maar doe dat stiekem expres hoor me eigen vies maken hihihi. Daarna lekker gek doen vind ik ook heel leuk!!

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Terug mooie foto's van Hummer,hij is niet bang van het water en wat is hij al groot geworden.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Terug mooie foto's van Hummer,hij is niet bang van het water en wat is hij al groot geworden. "


nee hij is inderdaad niet bang, wel voorzichtig haha. Maar in zijn tempo, hij hoeft van mij echt het water niet in, als hij het niet wilt. Als hij de grond niet meer onder zijn voetjes voelt, dan word ie wel een beetje paniekerig.

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Wat super dat jullie binnenkort de sleutel krijgen! Gefeliciteerd. En waarschijnlijk wist hij dat het niet de bedoeling was om binnen te plassen. Maar ongelukjes kunnen voorkomen. En vind dat je het goed oplost. Wat is hij alweer groot geworden zeg!!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Ohw spannend de sleutel krijgen.
Veel plezier met het inrichten enzo.
Geef Hummie een dikke knuffel van me.

honden page profiel M & JM & J 3 doggies

honden foto van M & J

Leuk zeg! Alvast veel plezier met klussen!

Heerlijk een omheind losloopgebied. Wilde dat ze dat hier eens bedachten. ;-) Hier kunnen ze zo de weg op vanaf losloop veldjes.

Enne hij groeit echt als kool! :-D

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Wat super dat jullie binnenkort de sleutel krijgen! Gefeliciteerd. En waarschijnlijk wist hij dat het niet de bedoeling was om binnen te plassen. Maar ongelukjes kunnen voorkomen. En vind dat je het goed oplost. Wat is hij alweer groot geworden zeg!! "


dankjewel:-) Nee hij schrok echt, en ik zei alleen rustig, ow hummer kom maar. En nog beloond buiten. Wat ik normaal eigenlijk al niet meer altijd doe.
Ja hij groeit goed hihi.

misschien hebben we volgende week al de sleutel:-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Ohw spannend de sleutel krijgen.
Veel plezier met het inrichten enzo.
Geef Hummie een dikke knuffel van me. "


dankjwel:-)

Doe ik, doe jut en jul ook een dikke knuffel van mij geven:-) En een pootje en lebber van hummi:-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Leuk zeg! Alvast veel plezier met klussen!

Heerlijk een omheind losloopgebied. Wilde dat ze dat hier eens bedachten. ;-) Hier kunnen ze zo de weg op vanaf losloop veldjes.

Enne hij groeit echt als kool! :-D "


Hier hebben we in elke wijk er wel 1 soms 2 of 3, echt heerlijk. Waar we gaan wonen zit er een om de hoek die is 2 keer zo groot als waar we nu na toe gaan. En een lekker groot park heerlijk vind hij dat.

ja hij heeft een lekkere groeispurt haha.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

jeahhh 3 feb de sleutel!!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" jeahhh 3 feb de sleutel!! "

;-);-);-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

grrrr die draak hier....

Vanochtend, wilde hij niet na buiten.. na een kwartier hem toch buiten gekregen. kwart over 10 richting de puppycursus. Toen we der aan kwamen begon ie al, de deur van de auto ging open en meneer dacht ik zal vandaag is lekker niet gaan luisteren. Hij ging al meteen in de riem hangen. Toen de les begon, ging meneer heel rustig zitten. Dus ik dacht hmm zal hij dan toch gaan luisteren vandaag??? Het ging allemaal goed, tot dat hij moest gaan zitten, en wachten. Ik liep na achter toe, en riep hem bij mij. De eerste keer dacht hij heel blij ik kom er aan!!! De 2de keer ging al iets minder, kwam met een boog na me toe. De 3de keer dacht meneer ik kom echt niet, en rende helemaal na de andere kant van het veld. Ik kon roepen wat ik wilde, ik kon de andere kant op lopen, ik kon hem negeren. Niks hielp, uit eindelijk was hij zo slim om rakelings langs me te rennen, ik was snel genoeg om op de riem te gaan staan. Daar was hij het dus echt niet mee eens, en de pup die naast me stond was zijn volgende doelwit. Maar ik hield hem naast mij, en ging ver genoeg van de andere pups af staan. Daar was hij het niet mee eens. Alle pups waren een beetje hyper actief. Maar hummer sprong er echt uit.

We gingen door de slurf heen, met de hoop dat ze wat moeier werden. Maar meneer dacht ik ga er lekker van door als ik door die slurf heen ben. Ben daarna 20 minuten bezig geweest om hem bij me te krijgen. Meneer had het door zijn eigen een beetje verpest, want hij werd aan de ene kant vast gehouden van de tunnel, en aan de andere kant zat ik en hij kon er niet meer vandoor. Dit heeft hij 4 keer goed gedaan. Daarna mochten we voor de eerste keer over een brug(denk dat het zo heet) Dit deed hij best goed voor de eerste keer, en had er echt plezier in. Daarna zijn we nog een keer of 3 door de slurf heen gegaan. We houden hem even nog vast, zodat hij niet iedere keer weg kan rennen, en ik een halve les bezig ben om hem terug te roepen.

Hij is heel erg lekker aan het puberen....... Achja geduldig blijven, proberen niet boos te worden en consequent blijven. En heeeeeeeeeeeel veel tot 10 tellen haha.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

hmm, ik loop rond half 10 buiten met hummer.  Ik zie dat er een labrador los loopt, maar zie nergens een baasje. Ik ben ondertussen hummer aan het afleiden, en aan het oefenen dat hij die hond negeert. Hij had zijn alle aandacht na mij gericht, en reageerde helemaal niet op die andere hond. Ik was super blij natuurlijk omdat het eindelijk de eerste keer na wel 500 keer oefenen het helemaal goed lukte:-) Ik beloon hummer, en hij gaat lopen snuffelen terwijl hij nog steeds die andere hond negeert. Ik zie die labrador ineens op ons af komen stormen. Ik wil hummer terug naast mij trekken(niet hard natuurlijk) en hoor die labrador, grommen en blaffen met zijn bek open stormt hij op hummer af. Ik had geluk dat ik hummer op dat moment hummer net na me toe trok, anders had ik na de dierenarts gekund. Hummer heeft een klein schaafwondje net onder zijn oog en op zijn lip ook een schaafwond. Ik beschermde hummer tegen die labrador, maar kon nergens een baasje vinden. Ik heb hummer maar opgetild, en ben de hoek om gelopen. Gelukkig kwam hij niet achter ons aan. Wist op dat moment even niet wat ik moest doen, heb om de hoek gekeken na hummer, en kon niks anders vinden als die 2 schaafwondjes. Mag alleen niet in de buurt van zijn oog komen, even aan kijken en anders morgen even de dierenarts bellen.

Hoop niet dat hummer nu bang is van grote honden, en vals gaat doen. Ik ben daarna alleen geen andere honden meer tegen gekomen... Hoop dat ik straks nog honden tegen kom, zodat hij even kan snuffelen. En ik zeker weet dat hij niet bang is geworden.

Dat sommigen mensen niet hun verantwoordelijkheid kunnen nemen, kan ik me zo kwaad om maken. En dan roepen ze hier in de buurt als ze me zien lopen, ow daar heb je weer zo'n stafford of daar heb je weer zo'n vechthond.


Het is ook een ding ook hoor die kleine draak. Ik ben alvast wat dingen aan het inpakken, omdat we maandag de sleutel krijgen:-) Ben ik bezig met de schoonmaakspullen aan het inpakken, omdat die maandag als eerste mee moeten. Leg ik me schoonmaakdoekjes en sponzen even apart, ben ik ineens me schoonmaakdoekjes en sponzen kwijt... Zit er een hiel zielig koppie mij aan te kijken. Zeg ik waar heb je ze gelaten, kijkt ie richting zijn knuffel, heeft ie ze gauw achter zijn knuffel verstopt. Begin ik te lachen, springt dat gekke beest tegen me aan, en gaat in een speelbuiging staan te blaffen en gek te doen.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Wat zijn mensen soms onfatsoenlijk.
Ik kom ook wel eens honden tegen die los lopen maar gelukkig is daar wel een baas bij.
Als ik in zo'n situatie was geweest had ik Nala en Simba al lang opgepakt.
Ik wil niet het risico lopen dat hun wat overkomt, net zoals jij dat niet wilt.
Gekke Hummer.
Baasje je moet aandacht voor me hebben ik kan mezelf niet vermaken.
Nou nog even en dan heb je je eigen stekje.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

ik kreeg geen meldingen meer van posts hier, vreemd genoeg...

maar, de kettingriem werkt niet!? daar bijt ie nog in? je zou hem toch whaha, wat een draakje...
wat hier nog eens hielp, stoppen, commando los, even laten zitten dat ie iets doet voor je en afleiding heeft. en dan weer rustig verder...ik deed dat vaak met een snoepje voor de neus, dat ze ook echt even vooruit gaan en de riem vergeten...

hier was het veelal bij opwinding wanneer dat gebeurde. dus het antwoord was ook vrijwel altijd om weer even rust te brengen.

vervelend van die labrador!
nu zeggen ze vaak nooit optillen, maar soms, tja, wat moet je dan. soms vind ik het belangrijker om je hond niet aan het knokken te krijgen, dan dat niet optillen verhaal.
ik heb het met lo ook gehad, als kleintje net te vaak door een golden gepakt, tja, na 3x stond ze er klaar voor als we er een tegen kwamen. heeft wat inzet gekost, maar is ook weer helemaal goed gekomen hoor.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Wat zijn mensen soms onfatsoenlijk.
Ik kom ook wel eens honden tegen die los lopen maar gelukkig is daar wel een baas bij.
Als ik in zo'n situatie was geweest had ik Nala en Simba al lang opgepakt.
Ik wil niet het risico lopen dat hun wat overkomt, net zoals jij dat niet wilt.
Gekke Hummer.
Baasje je moet aandacht voor me hebben ik kan mezelf niet vermaken.
Nou nog even en dan heb je je eigen stekje. "


ja kan me er nog kwaad over maken, maar heb alleen me eigen er maar mee.

Ja, hij was gewoon aan het snuffelen. Het was echt seconde werk. Maar hummer is al bijna 13 kilo die til ik niet meer zo 1 2 3 op haha. Weet wel als ik die hond nog een keer zie met baas, dat ik zijn baas er op aan spreek.

Ja haha, ik dacht eerst let op hoor die trekt heel die doos weer leeg haha. Maar dat deed hij niet hhaha.
Ja eindelijk hihi!! En hummer heeft lekker veel ruimte:-) En dicht bij een groot park!!

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" ik kreeg geen meldingen meer van posts hier, vreemd genoeg...

maar, de kettingriem werkt niet!? daar bijt ie nog in? je zou hem toch whaha, wat een draakje...
wat hier nog eens hielp, stoppen, commando los, even laten zitten dat ie iets doet voor je en afleiding heeft. en dan weer rustig verder...ik deed dat vaak met een snoepje voor de neus, dat ze ook echt even vooruit gaan en de riem vergeten...

hier was het veelal bij opwinding wanneer dat gebeurde. dus het antwoord was ook vrijwel altijd om weer even rust te brengen.

vervelend van die labrador!
nu zeggen ze vaak nooit optillen, maar soms, tja, wat moet je dan. soms vind ik het belangrijker om je hond niet aan het knokken te krijgen, dan dat niet optillen verhaal.
ik heb het met lo ook gehad, als kleintje net te vaak door een golden gepakt, tja, na 3x stond ze er klaar voor als we er een tegen kwamen. heeft wat inzet gekost, maar is ook weer helemaal goed gekomen hoor.
"


haha kan gebeuren. Heb je wel al die foto's gemist hihi:p

Ik heb het gevonden waarom hij 9 van de 10 keer de riem pakt, dan heeft ie jeuk die eigenwijs loopt dan gewoon door, en neemt niet de tijd even te krabben. En dan denkt ie ik pak de riem vast. Snoepje, zelfs kaas pakt ie dan niet aan. Wat wel helpt, ben ik toevallig van de week achter gekomen. Pak hem bij zijn halsriem vast, en laat de lijn op de grond vallen, er staat dan geen druk meer op en dan laat ie zelf al los. Kwam er toevallig achter, hij was om me heen aan het rennen, ik dacht pak hem bij zijn halsriem vast, en laat hem zitten. De lijn gleed uit me hand viel op de grond, en hummer liet los. Het word nu weer minder, het komt voor dat het nog maar 1 a 2 keer per dag gebeurd, eerst was het wel 3 keer in 1 wandeling.

Ja het is echt een draak haha, soms denk ik grrrrr ik gooi je in de tuin en je blijft daar maar een uur zitten hahaha. Achja hij kan ook in een lekkere knuffelbui zijn haha.

Wilde hem eigenlijk ook niet optillen, maar wist even op dat moment niks anders. En ik dacht er inderdaad aan, zul je zien dat hij straks ineens uit het niets bijt als een grote hond, wat te druk of te dominant na hem toe komt.

honden page profiel M & JM & J 3 doggies

honden foto van M & J

Helaas ook herkenbaar.. De eerste hond die Gijs aanviel was een bruine labrador.. hond liep los wel met baasje. Baasje zegt "lief spelen he?!" En hap ik Gijs zijn rug/nek. "ow zegt ze, tja hij is niet altijd lief" nee dat heb ik gemerkt. Was denk op de zelfde leeftijd als Hummer nu is. Gijs heeft er geen last van gehad gelukkig. Hoop dat dat bij Hummer ook zo zal zijn!
Een paar maanden geleden is Gijs aangevallen door een witte herder. Nou toen was hij wat ouder en had hij iets meer schade. Als hij die hond ziet, gaan gelijk de haren in de lucht. En maakt hij zich zo breed mogenlijk. Die vertrouwd hij voor geen meter meer.

Wel heel "dom" van Hummer dat hij zijn perfecte verstop plek toch zo snel heeft opgebiecht. Haha.. Heerlijk die puppy streken! Tijdens de verhuizing kan hij zijn lol op. ;-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Helaas ook herkenbaar.. De eerste hond die Gijs aanviel was een bruine labrador.. hond liep los wel met baasje. Baasje zegt "lief spelen he?!" En hap ik Gijs zijn rug/nek. "ow zegt ze, tja hij is niet altijd lief" nee dat heb ik gemerkt. Was denk op de zelfde leeftijd als Hummer nu is. Gijs heeft er geen last van gehad gelukkig. Hoop dat dat bij Hummer ook zo zal zijn!
Een paar maanden geleden is Gijs aangevallen door een witte herder. Nou toen was hij wat ouder en had hij iets meer schade. Als hij die hond ziet, gaan gelijk de haren in de lucht. En maakt hij zich zo breed mogenlijk. Die vertrouwd hij voor geen meter meer.

Wel heel "dom" van Hummer dat hij zijn perfecte verstop plek toch zo snel heeft opgebiecht. Haha.. Heerlijk die puppy streken! Tijdens de verhuizing kan hij zijn lol op. ;-) "


Ja en die baasjes hoor je meestal zeggen, die staffords......
Grrrrrr denk ik dan! 

Ja haha, hij is niet slim haha. Doet ie ook als ik de was op ga vouwen. Dan zoekt ie al de sokken er voorzichtig tussen uit. Legt ie ze op een hoop neer, en krijg ik ze terug als de rest is op gevouwt haha. Het is een ding hoor:-P

Ja haha die heeft het wel na zijn zin denk ik haha

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Ja niet leuk als je op de wandeling zo wat meemaakt gelukkig is het nog goed verlopen met Hummer.
Ik moest even lachen met Hummer die het kuisgerief verstopt,hij wil helpen met de schoonmaak :-D

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Ja niet leuk als je op de wandeling zo wat meemaakt gelukkig is het nog goed verlopen met Hummer.
Ik moest even lachen met Hummer die het kuisgerief verstopt,hij wil helpen met de schoonmaak :-D "


Nee idd, hij is gelukkig niet bang geworden.

ja het is een ding hoor haha. Ben benieuwd wat hij zo uitspookt, ga zo weer verder met inpakken haha

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Hihi tijdens de puppycursus was hij dus lekker bezig! En wat stom ban die labrador! Ik vind het verstandig dat je Hummer hebt opgetild. Hopelijk is de schaafwond genezen. Veel plezier en succes met de verhuizing!

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Hihi tijdens de puppycursus was hij dus lekker bezig! En wat stom ban die labrador! Ik vind het verstandig dat je Hummer hebt opgetild. Hopelijk is de schaafwond genezen. Veel plezier en succes met de verhuizing! "


ja haha, achja ben het al weer vergeten haha.

Ja ik ben hem verder gelukkig ook niet meer tegen gekomen. Op zijn lip is bijna niks meer te zien. En zijn oog word ook iets minder gelukkig:-)

Dankjewel:-) Hummer snapt er alleen niks van haha. Die haalde alles weer uit de doos hahahahaha. Zit ie me aan te kijken of ie wil zeggen die hoort daar niet hoor hahaha.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

hier nog  een paar foto's, want zal de aankomende week/2 weken weinig online zijn



honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" hier nog  een paar foto's, want zal de aankomende week/2 weken weinig online zijn

https://www.hondenpage.com/foto/foto/355119.jpg

https://www.hondenpage.com/foto/foto/355121.jpg "

;-);-);-)

pagina 28 van 36 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 2829 30 31 32 33 34 35 36
Volgende forumvraag: Herfst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^