huisdierendokter destress

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Dag,
heeft er iemand ervaring met het middel destress van de huisdierendokter?
Ik heb het besteld voor mijn hondje. Hij vindt alleen zijn niet leuk, doe er alles aan, met kong en kluif en voerbal en noem maar op.
Maar van de week zat hij opeens toch weer te huilen toen wij thuiskwamen. Hij is niet vaak alleen, twee keer per week een paar uur.
daarnaast is hij ook hyper op de hondentraining, helemaal opgewonden en maar blaffen, het hele uur door.
alvast hartelijk dank.

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

Bij mijn hond heeft dit niet geholpen maar die heeft ook geen moeite met alleen thuis zijn. Denzel was vooral erg gestrest en druk in zijn hoofd.

Alle andere pillen die ik va de huisdierendokter bestel zijn erg goed. Ik bestel daar altijd de pillen voor Dixie tegen artrose en die zijn super! 

Ik zou het gewoon uitproberen. Wie weet helpen ze bij jouw hond wel!

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

dank je wel,
ken je ook ervaring met de ontwormingspillen van hen? Mijn hondje is altijd super misselijk van de reguliere wormpillen. Hij geeft binnen een half uur over, ik vraag mij dan ook af of er uberhaupt wel een worm  dood gaat als ik hem ontworm.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ontwormen zou ik pas doen als er daadwerkelijk wormen in de ontlasting gevonden word door de da.

Mijn ervaringen met die site is dat het niet werkt ;-) Ik heb 2 of 3 middeltjes van hun geprobeerd voor verschillende dingen.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Hier een baas die wel tevreden is over de Destress.
Vorig jaar voor het eerst gegeven ivm vuurwerkangst...., en ik moet zeggen dat Misty een stuk beter bereikbaar was door die pillen.

Je moet alleen geen wonderen verwachten..., het is niet een kwestie van een pil er in stoppen en het probleem is over..., naast de Destress moet je zelf ook aan de bak door de hond gepast gedrag aan te leren.
Wat daarvoor absoluut niet mogelijk was omdat Misty totaal in paniek raakte, was ze door de Destress wel bereikbaar en konden we 'redelijk normaal' wandelen.

Heb ook voor dit jaar opnieuw besteld en gister binnen gekregen, we gaan dus binnenkort weer aan de bak, want het vuurwerkseizoen begint hier altijd vroeg :'(

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

" Ontwormen zou ik pas doen als er daadwerkelijk wormen in de ontlasting gevonden word door de da.

Mijn ervaringen met die site is dat het niet werkt ;-) Ik heb 2 of 3 middeltjes van hun geprobeerd voor verschillende dingen. "


Kan je nagaan wat een verschil in ervaringen. Dixie kan niet meer zonder die pillen. Ze is vele malen vrolijker en actiever dan zonder. Dan is ze stijf en loopt ze mank van de artrose.

Ook de leem kuur en pillen tegen de jeuk waren een succes bij Dixie. Waar de dierenarts haar steroïden wilde geven tegen de jeuk was het met een kuur Chinese kruiden volledig over en kwam de jeuk niet meer terug.

Hetzelfde voor de oorreiniger en anti vlooien pipetten. ;-)

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

" dank je wel,
ken je ook ervaring met de ontwormingspillen van hen? Mijn hondje is altijd super misselijk van de reguliere wormpillen. Hij geeft binnen een half uur over, ik vraag mij dan ook af of er uberhaupt wel een worm  dood gaat als ik hem ontworm. "


Ontwormen gebeurd hier ook alleen als er ook wormen zijn. Preventief ontwormen heeft geen enkele zin namelijk. Je kan de ontlasting van je hond op wormen laten controleren bij Het Woud. Vele malen gezonder als je pas ontwormd als het ook nodig is.

Om een voorbeeld te geven , ik heb mijn honden voor het laatst ontwormd in september 2010. T/m nu zijn ze nog steeds vrij van wormen. Scheelt een hoop rotzooi in het lijf van de honden.

honden page profiel Jolanda en FoxJolanda en Fox

honden foto van Jolanda en Fox

De chinese kruiden tegen Giardia werken ook. 2x kuurtje Panacur werkte niet. Kuur Giardex gedaan en toen was de snaptest wel schoon.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik heb goede ervaringen met de chinese kruiden zowel bij mijn vorige hond als bij Lola. De wormentabletten werken bij Lola goed!

Ik zou daarbij ook opnieuw beginnen met het opbouwen van het alleen zijn. Misschien is DAP iets voor jullie?

Op de hondenschool kan je misschien vragen of je iets eerder mag komen zodat je de eerste bent, en hem dan alvast even lekker ontspannend laten snuffelen op het veld. Ook zou ik op afstand van de groep gaan trainen met hem.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Wat een verschillende reacties. Dit forum is echt super, iedereen denkt mee, fijn.
Ik heb de destress al binnen, had inderdaad beter eerst hier de vraag kunnen stellen,  ben toch blij dat ik het besteld heb.
Maar ik hoor dus ook een goede reactie. Ik ga beginnen met de pillen, mijn hondje heeft er al eentje op en vond hem na enig aandringen te eten.
Natuurlijk ga ik ook weer opnieuw beginnen met de alleen zijn training, morgen maar weer met babyfoon even bij de buren. Eens kijken wat er gebeurt. Het is vreemd, weken, maanden gaat het goed en dan opeens huilt hij weer. Heel lastig.
groetjes ientje

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

Je kan de pillen ook door zijn eten doen of fijnmalen in een vijzel en het poeder door het eten mengen.

Ook het alleen zijn zou ik weer van voren af aan opbouwen. Met minuten dus.

honden page profiel Bianca  Bianca

honden foto van Bianca

Euh ... radio en tv aan ? 
Misschien een ideetje voor erbij ?

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Weer dank voor jullie reacties.
Vanmorgen,na uitgebreid te hebben gelopen, heb ik het weer even geprobeerd. Hond in de bijkeuken, gevulde kong, hertegeweikluid en voerbal.
Ik liep  buiten met de babyfoon in mijn hand.
Niets gehoord dan veel herrie van de voerbal. Na 5 minuten was deze duidelijk leeg en was dat geluid weg.
Na een kwartier stilte, wilde net naar binnen gaan, een paar piepjes geen echt gehuil. Misschien zijn kong te koud?? (kwam uit de vriezer) geen idee. Daarna weer stilte.
Na 20 minuten, alles was stil, naar binnen gegaan, hij was heel relaxt, geen paniek of zo.
Het gaat vast weer goed komen.
De radio heb ik ook wel aangehad. maar dat maakte niets uit, dat was nog in de begin periode toen hij echt protesteerde tegen alleen zijn. Kan het weer proberen, dank voor de tip.
De destress geef ik nu voor de derde dag, gaat pas na een week of zo werken.

honden page profiel JetjeJetje

Wij hebben ook een tijdje Destress van huisdierendokter gegeven, maar weinig resultaat. Toen ik de vraag stelde aan hun waaraan dit kon liggen werd ik ook zo onbeschoft geholpen dat we zijn overgestapt op Feelings Control van Sensipharm. Binnen 2 a 3 weken was hij veel relaxter en minder fel naar andere honden toe. Ondertussen ook wat andere formules van Sensipharm gegeven, en hier zeer tevreden over! Succes!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Wij hebben ook een tijdje Destress van huisdierendokter gegeven, maar weinig resultaat. Toen ik de vraag stelde aan hun waaraan dit kon liggen werd ik ook zo onbeschoft geholpen dat we zijn overgestapt op Feelings Control van Sensipharm. Binnen 2 a 3 weken was hij veel relaxter en minder fel naar andere honden toe. Ondertussen ook wat andere formules van Sensipharm gegeven, en hier zeer tevreden over! Succes! "

 



Herkenbaar ;-)

ientje nietin gelogd (Gast)

Ik ga gelijk kijken, destress heeft niet veel gedaan!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik denk niet dat er wonder middeltjes zijn. Ik denk dat er opzoek moet worden gegaan naar het probleem en dan kun je het probleem aanpakken.

Thuis zijn is wellicht toch angst. Het is voor een hond niet natuurlijk om alleen achter te blijven.

Blaffen op de hondenschool kan opwinding of blijdschap zijn, maar ook stress.

Mijn hond blaft buiten redelijk veel. Het is haar manier om dingen naar mij duidelijk te maken: "Ik vind het leuk" "Schiet nu op vrouwtje" "Ik wil apporteren" etc etc. Ik laat het toe omdat ik vind dat een hond, hond moet kunnen zijn ;)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^