Roze vlekjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel herminahermina

honden foto van hermina

De hond Beli begint roze vlekjes te krijgen op de kussentjes van zijn pootjes. Wie weet wat het betekend? Ik laat Beli alleen maar uit, en ik heb geen idee hoe oud hij is. Wat betekend dit eigenlijk? Ik ben erg benieuwd naar wat het is.

honden page profiel De DamesDe Dames

honden foto van De Dames

Klinkt mij niet bekend...kan je een foto plaatsen?

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Vervellen, zoals in de rui? (eelt dat er door de natte periode nu afweekt?)

Ik zou het niet weten.

Wie is Belli?

honden page profiel helmahelma

honden foto van helma

Misschien gewoon huid wat je ziet op de zooltjes, dat er geen eelt op zit?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

op de kussentjes van zijn pootjes, dacht niet dat het iets bijzonders is, poezen zie je dat ook vaak, roze vlekjes op de kussentjes.

als de hond ouder wordt worden de kussentjes wat donkerder van kleur, je hond heeft een hoop wit in zijn vacht, hele donkere honden, zoals zwarte en bruine zoals die van mij hebben dan ook wat meer gepigmenteerde kussentjes zonder vlekjes, honden zoals jij waar toch behoorlijk veel wit in zit kunnen die roze vlekjes op de kussentjes van de poten hebben, dacht niets bijzonders.

als dat opeens gebeurt, dan zou ik het even na laten kijken, zodat je alles kan uitsluiten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een gepigmenteerd kussentje..


honden page profiel MattieMattie

Onze hond heeft dat ook en zij is 9 jaar. Sommige kussentjes zijn roze en andere donker en weer andere stukjes roze en stukjes donker. Ik denk dat het komt doordat de huid vernieuwd en als ze veel lopen dan wordt dat roze ook stugger en dikker maar de kleur blijft.

honden page profiel herminahermina

honden foto van hermina

Ik ging hem gisteren weer even uitlaten, en ik zag dat er allemaal schilfertjes loszaten. Dus denk ik toch dat het vervelling is. PS: Beli, heeft een zwarte rug, witte pootjes, met zwarte spikkeltjes, en een witte kraag, met een wit puntje aan zijn zwarte staart. Willemijn, goed dat je even foto's stuurt. ;-)

honden page profiel herminahermina

honden foto van hermina

" Onze hond heeft dat ook en zij is 9 jaar. Sommige kussentjes zijn roze en andere donker en weer andere stukjes roze en stukjes donker. Ik denk dat het komt doordat de huid vernieuwd en als ze veel lopen dan wordt dat roze ook stugger en dikker maar de kleur blijft. "


Beli, loopt wel heel veel, en ik geef hem echt heel veel beweging. Vooral springen vind hij leuk. Is het mischien eelt dat vervelt?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

voetkussentjes kan je steviger en soepel maken met voetzolenspray..... daar zit propalis in, dat er voor zorgt dat kussentjes stevig hard en soepel worden en blijven, als er echt schilvertjes op zitten, kunnen ze te droog zijn, het mooiste is natuurlijk , lekker soepel hard en stevig, zijn ze dat niet, dan voetzolen spray erop. van beaphar.




Beaphar Voetzolenspray Hond



Beaphar Voetzolenspray beschermt en verzorgt. Uitstekend tegen bescherming van de poten tegen invloeden van buitenaf. Tegen sneeuw, strooizout, ijs maar ook heet asfalt, zand e.d. Beaphar Voetzolenspray beschermt en verzorgt de voetzolen en schrale voetkussentjes d.m.v. toegevoegde bijenwas, glycerine en Tea Tree Olie.

honden page profiel herminahermina

honden foto van hermina

Bedankt ik zal het proberen! :-D Ik heb trouwens een dier all in bij ons in de buurt. Het is maar 2,5 minuten rijden. :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

all in :-D als oppashondje ? of bedoel je een dierenwinkel ? :-D niet te koop in de dierenwinkel ? dan kan je het opzoeken op internet.

hier heb ik het gekocht in de dierenwinkel en vooral in de winter is het prima als je dit product gebruikt. wel regelmatig gebruiken en niet opeens als er gepekeld wordt, maar weken van te voren.

honden page profiel MattieMattie

Gewone vaselinecreme van het kruidvat of de apotheek werkt ook prima, ook als er sneeuw ligt en pekel. Als je hond goed gezond is en veel beweegt en een goede uitgebalanceerde voeding krijgt dan zijn de kussentjes vaak zonder extra creme ook prima.

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ik vraag even aan de modjes of ze het topic willen verplaatsen. ;-) Hij staat nu onder "herplaatsers" namelijk.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

VERPLAATST naar de juiste rubriek

honden page profiel herminahermina

honden foto van hermina

Nou ik heb het geprobeerd! Het werkt gewoon goed! :-D De vervelling gaat minder, maar de roze vlekjes zullen nog een tijdje blijven. O-) Maar het gaat mij erom dat het eelt weg is en de kussentjes, soepel en zacht, zonder eelt. ;-)

honden page profiel herminahermina

honden foto van hermina

Vervelling helemaal weggegaan! :-D 
Thanks voor de tips! ;-)

Volgende forumvraag: Aangereden met de fiets...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^