Ineens onzindelijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarcellaMarcella

honden foto van Marcella

Hallo,

Ik heb een vraagje over Tobi, Beagle 3 jaar oud. Afgelopen nacht werd ik om half 3 wakker omdat Tobi aan het piepen was. Vervolgens zag ik dat hij aan het plassen was en daarna begon hij te poepen. De laatste ronde was om 12 uur en toen heeft hij gepoept en geplast als anders. ' s morgens om 7 uur heeft hij wederom in huis geplast. Ik dacht meteen aan een blaasontsteking, dus heb wat urine weggebracht. Hier is niks uitgekomen.

Vandaag heb ik wat extra gewandeld met hem, om het in huis plassen te voorkomen. Buiten valt hij uit naar alle honden die we tegenkomen. Normaal is hij heel sociaal naar andere honden toe, dus ben dit niet gewend van hem. Hij zit duidelijk niet lekker in zijn vel.

Omdat ik het niet vertrouw heb ik een afspraak bij de dierenarts gemaakt, maar kan vrijdag pas terecht. Mocht het anders worden, kon ik opnieuw met de dierenarts contact opnemen.

Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?

honden page profiel Me!Me! 3 doggies

honden foto van Me!

Vrijdag pas terecht? Wat stom zeg..

Ik zou kijken of er een andere dierenarts is waar je morgen direct terecht kan...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat is inderdaad lang, hier een bel en direkt de afspraak nog op dezelfde dag, jammer, het is pas woensdag.

zomaar plassen en poepen, dan is er wat aan de hand, als je hond zomaar onzinderlijk wordt zonder redenen, en uitvalt, dan kan er wat aan de hand zijn, zou zeker even na laten checken, en als het even kan morgen dan.

honden page profiel MarcellaMarcella

honden foto van Marcella

Bedankt voor jullie reacties. Ik vind vrijdag ook te lang, maar de assistent zei dat dat wel kon. Fijn om dan de bevestiging te krijgen dat ik mij niet voor niets zorgen maak. Ik ga morgenochtend meteen bellen.

Anne (Gast)

Mijn dochter belde me deze zomer in paniek op haar hond (2jr)had dezelfde verschijnselen . Toen bleek ze epilepsie te hebben. Hoop niet voor je dat dit ook bij jouw zo is.

honden page profiel MarcellaMarcella

honden foto van Marcella

Ik ben vanmiddag op een andere locatie bij de dierenarts geweest met Tobi. Uit het lichamelijk onderzoek is niks gekomen. Urine was gisteren al nagekeken, dus eigenlijk kunnen ze niks vinden. Conclusie van deze dierenarts: het zal wel iets psychisch zijn. Tobi zal waarschijnlijk wel stress hebben gehad wat zich op deze manier uit. Is dit mogelijk???

Nu is Tobi wel een heel gevoelig hondje, maar ik kan me niet voorstellen dat dit gebeurt door stress. Ook kan ik mij niet bedenken wat stress zou moeten veroorzaken, er is niks anders gebeurt. Morgenmiddag is onze eigen dierenarts er. Ik ga met hem dan nogmaals overleggen, want het zit me niet lekker.

Volgende forumvraag: Paronal
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^