merk vlees

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marloes, Nora & MaisieMarloes, Nora & Maisie

honden foto van Marloes, Nora & Maisie

Hallo!

Ik krijg over een paar weekjes een oud duitse herder pup. Ik ben voor haar opzoek naar merk vers vlees. Ik heb al wat rond gekeken op internet. Heeft iemand ervaring met de merken:
Dogshape
Kivo
Bibi
Hunters

Of heeft iemand een andere suggestie voor een merk? Qua prijs dacht ik aan €3 per kilo.

Alvast bedank!

honden page profiel DianaDiana 3 doggies

honden foto van Diana

Kivo heb ik net in huis, wel veel goede verhalen gehoord, ervaring komt de komende week;-)
Lotgering is heel goedkoop en heb ik persoonlijk wel goede ervaringen mee, al was dit maar een maand, want stap nu over op Kivo.
Overstap is puur omdat Kivo mooier verpakt is als Lotgering.
En makkelijker snijdt en/of verdeeld.
=Lotgering
=Kivo.


Kivo compleet is het goedkoopste van Kivo.


Succes!


Handige bestel site is www.mtvvoer.nl

honden page profiel hans masthans mast 3 doggies

honden foto van hans mast

hallo diana

ik voer mijn honden al jaren lang KIVO VLEES en dat bevalt mij en mijn honden, ALASKAN-HOUNDS sledehonden supper goed,ik heb er nog nooit problemen mee gehad en ik hoop dat het zo blijft,uiteraard krijgen mijn honden in de winter perioden iets meer vet bij hun vlees er bij,meestal runds vet,maar nooit te veel,doe je dat wel????dan heb je grote kans dat je honden aan de racekak geraken, met alle gevolgen van dien,ik voer mijn honden al diverse jaren KIVO VLEES en dat naar alle tevreden heid, ik heb nog nooit problemen met vlees gehad,en ik hoop dat zo te houden,van mij mag het winter gaan gaan worden,ik ben er klaar voor grt hans mast

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

Als ik een pup heb, dan zou ik echt geen kivo/lotgering voeren. Eigenlijk zou ik ze alle 4 niet voeren. Ik zou kiezen voor kwalitatief goede merken (of desnoods zelf gaan samenstellen). Immers 'ze groeien maar één keer op';-)

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

Ik zou dan nog eerder kiezen voor carnibest. Dat is al zo'n oud/bekend merk dat er al vele honden goed op opgegroeid zijn en het is ook nog wel betaalbaar;-)

honden page profiel De DamesDe Dames 3 doggies

honden foto van De Dames

Hier Darf...zit iets boven je prijs maar is biologisch...dus geen hormoontroep enzo en de dieren waar het van gemaakt is hebben ook nog dier kunnen zijn.

honden page profiel GingerGinger 3 doggies

honden foto van Ginger

Hier ook darf, als je een beetje groot inkoopt kan je het voor 3 euro de kg krijgen.
Wat al gezegt was het is bio en bevat meerdere smaken, al is afwisselen wel aan te raden.

Ik zou vooral wat betere merke n voeren, je investeerd toch in je pup.
ik als student met een herder pup voer ook de betere merken

Bijv. Tinlo, all animal, darf etc

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel 3 doggies

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

Ieder merk KVV heeft wel wat, maar uiteindelijk zou ik als ik jou was gewoon voeren wat je hond lekker vind. Hier bijvoorbeeld heb ik 1 hele kieskeurige eter. Madam wil alleen maar de goedkopere merken. Tinlo vindt ze niks, dat vind ik trouwens ook niet echt mooi er uit zien. Tamro vindt ze wel lekker, Lotgering vindt ze heerlijk en Degomeat ook. En ik wil nog een keer KIVO gaan proberen. Het verschilt per hond wat die lekker vind en goed voor je hond is. Ik heb nu twee honden dus moet ook een beetje letten op de prijs. En bij mij doen ze het super goed op Tamro, Degomeat, Lotgering en Smuldier. Tinlo heb ik eens geprobeerd en dat was niks, Alaska vindt ik te duur en schijnen niet altijd hele goede verhalen over te zijn (tenminste dat is wat ik hoor) en van Carnibest begrijp ik niet dat het zo duur is omdat daar ook graan in is verwerkt. Ik voer zowiezo geen KVV met graan dat is gewoon een overbodig ingredient naar mijn mening, ze hebben het niet nodig. Bij Degomeat bestel ik vaak de enkelvoudige mixen en dat ziet er altijd goed uit, ik vind alleen de viskipmix enorm stinken. Ze willen hier dat ook bijna niet eten en kwartel vinden ze hier enorm vies. Deze week komt er Kalkoen en Konijn enkelvoudig binnen. Dus afwachten weer. Ik vind zelf de Tamro mixen er goed uitzien, mooi vlees en netjes verpakt. Lotgering vind ik er ook beter uitzien als voorheen. Het is goedkoop maar er schijnt wel meer vet in te zitten en niet altijd leveren ze even goede mixen naar mijn mening. Ik heb nu 3 keer besteld bij Lotgering. De eerste keer zaten er echt mixen bij die grijzig waren. Maar dat is was maar 1 keer, daarnaast zeggen ze ook met een koelwagen te leveren, maar dat is gewoon gelul. Wel heb ik alle drie de keren nog bevroren vlees gekregen en dan werd het 's middags rond een uur of 1 bezorgd. Tamro wordt ook netjes bezorgd in van die thermoboxen die jezelf mag houden en Degomeat wordt altijd netjes in dozen bezorgd. Smudlier koop ik altijd in de supermarkt en krijgen ze hier 1 keer per week meestal. Ik voer meestal 3 a 4 keer per week Lotgering 2 keer Tamro/Degomeat en 1 keer Smuldier. En dat gaat hier heel goed. Voor mij geen andere dure merken, Dit vlees bevalt ze goed en mij ook.

Vaak zit in de duurdere merken zoals BIBI en Carnibest nog graan in verwerkt, dat begrijp ik nooit, je betaalt voor een product veel waar toch van die dingen inzitten zoals graan wat een hond absoluut niet nodig heeft, ook al is het maar weinig ik vind dat gewoon dikke onzin.

Volgende forumvraag: Geitenbreiers aan hun avondmaal...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^