pupje erbij

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

" sorry,zal even wat duidelijker zijn.
Mango dr vader heet bono.de vader van caitlin is ook Bono.
De pup die we nu gaan krijgen is van Caitlin,.Caitlin is gedekt door Woody .deze komt uit een doodlefokker elders in nederland.
De fokker stuurde me alleen de mail met de mededeling dat mango en caitlin dezelfde pa hebben .Verder geen inteelt gelukkig.
Caitlin had vorig jaar haar eerste nestje, zit dan 15 maanden tussen eerste en 2e dracht. "


O... Excuus!!

Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe pup :-)

Wij hebben onze huidige hond erbij genomen toen mijn herder 10 jaar oud was. Hij heeft haar eigenlijk opgevoed, wij hebben er bijna geen werk aan gehad.
Toen de herder overleed, werd het me ook duidelijk dat ze vooral herder trekkingen had. Nu is ze totaal veranderd en is ze juist een bouvier qua karakter.

Ik vind het bijzonder hoeveel een hond voor een andere hond kan betekenen :-) Ik zit zelf nogsteeds te twijfelen of ik er nog een hond bij wil. Waarschijnlijk als deze hond ouder is, dat er weer een pup komt. Pups halen de oudere hond zo mooi uit het 'slop'. Geweldig om te zien!

Toen wij de bouvier van de fokker ophaalde, was de herder mee. Buiten de auto was alles koek en ei met die 2, maar toen de herder door had dat de pup mee in de auto ging, ging hij aan de uiterste kant van de auto zitten. We hadden een rit van meer dan 2 uur. Gaande de weg kroop de pup steeds vaker naar de herder om afgesnauwd te worden en weer aan de andere kant van de auto te belanden, maar aan het einde van de rit zat de pup letterlijk tussen de voorpoten van de herder.
Bij thuiskomst gingen we lopen en zou een hond mijn beide honden aanvallen. Mijn herder sprong direct voor de pup om die te beschermen ;-)

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~ 3 doggies

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

Nou in blijde verwachting, ik volg ook hoor  ;-)
Wat een scheetje is Mango hihi !!:-D
Dit jaar is het de letter I en ik heb mijn hondje Ioki genoemd, volgend jaar is het dan de letter M misschien ?

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

Gefeliciteeerd! :-) Wat spannend zeg!
Ik kan me niet voorstellen dat ik er over een half jaar al een tweede hond bij neem. Volgens mij is Joker nog lang niet stabiel genoeg wanneer hij een jaar is haha.

Wat dacht je van de naam Kiwi? Vind ik zelf heel leuk :-D

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~ 3 doggies

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

Ik kan je uit ervaring vertellen dat het erg gezellig is om 2 doodles in huis te hebben.
Er zijn wel regelmatig hyperactieve momenten, en ook dat is humor.

Ik hoop dat jullie net zo veel plezier gaan hebben met 2 als wij.
Het is na 3 weken inmiddels al stereo, plassen, poepen, eten, spelen en slapen.. ;-)

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

honden foto van Mango &Mona

die foto van jouw hond,maar je hebt 2 doodles zeg je,geen foto van je 2 honden plaatsen:-).
Ik ben heel benieuwd hoe het gaat verlopen allemaal,zeker in het begin.ik weet dat mango heel lastig was met de eerste weken slapen.Maar daar heb ik wel van geleerd.Ik ging toen in de kamer slapen,maar dat vond mango een beetje te leuk.ik weet dat bijvoorbeelde de fokster zelf een doodle heeft die soms samen slaapt met een pupje die zij ook weer heeft gehouden.ankie zei,heb ik ook weer een rustig nachtje.We wachten het maar af.Het is wel spannend.vrijdag de 8e was de echo en ankie mailde ons dat caitlin in blijde verwachting is.rond 7 december worden de pupjes geboren als alles goed blijft gaan.dan nog 5 weken later mogen we gaan kennismaken met de pupjes en kijken of er een pupje bij zit die ons lief vindt!!

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik heb zelf geen ervaring met pup in huis bij andere hond. Weet wel dat het veel vaker gedaan zijn en er genoeg op HP zitten die daar wel ervaring mee hebben. Enige tip die ik kan geven zorg dat je straks ook regelmatig met de pup alleen loopt zodat ze wel haar eigen identiteit ontwikkeld i.p.v. die van de al aanwezige hond over te nemen ;-)

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^