Andere brokken...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm

honden foto van Femke & Storm

Hoi allemaal!

Storm is nu 7 maanden oud, en volgens mij word het tijd om van de puppybrokken over te gaan op adult brokken...
Hij heeft altijd Smølke puppy maxi gekregen, en daar deed hij het heel goed op!

Sinds kort geef ik een paar keer in de week Alaska tussendoor, dus BARF.
Volgens mij zit er in Smølke veel graan, aangezien het lam&rijst is.

Storm poept nog steeds behoorlijk veel op een dag, en ik denk dat ik dit kan verhelpen door graanvrije of geperste brok te geven.
Ik hou er niet van om via internet te bestellen, en de dichtsbijzijne dierenwinkel is Pet's Place hier.

Heeft iemand suggesties?
We betalen nu 43 euro voor 15 kg brokken, dat vind ik een erg mooie prijs, dus heel veel duurder hoeft eigenlijk ook niet.

Bedankt!

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Wil je een graanvrije of geperste brok gaan geven. Ik herinner me van een tijdje geleden dat geperste graanvrije brokken niet bestaan. Kennelijk laat het produktieproces dat niet toe. Graanvrije brokken voor 43 euro ga je denk ik niet redden.

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm

honden foto van Femke & Storm

Sorry beetje onduidelijk beschreven...

Graanvrij of geperste brok haha.
ben benieuwd naar meningen en wat beter is ;-)
Excuus!

honden page profiel LukaLuka

Geperst is onzin gewoon een graanvrije brok
Maar omdat je perse bij pet place gaat kopen kan ik je verder niet helpen zie daar geen merk tussen staan wat ik zou aanraden.
nu verder je hebt een stafford waarom dan Maxi voer?
je zegt 43 euro per maand wel ik kan je merken opnoemen waar je een zak van 13 kg 60/65 euro voor betaald maar op het eind van de maand goedkoper af bent dan met wat je voor smolke betaald
je moet per dag/maand uitrekenen wat een zak kost niet enkel naar de kostprijs van de zak in zijn geheel kijken,van smolke moet je bv al een pak meer per dag geven dan van bv orijen

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Kijk een of je deze link kan knippen en plakken: http://www.voerwijzer.com/hondenbrokkenvergelijken?field_zetmeelbron_value =0&field_zetmeelbron_value =1&field_zetmeelbron_value =2&field_zetmeelbron_value =3&field_zetmeelbron_value =4&field_zetmeelbron_value =5&field_zetmeelbron_value =9&keys=  Als ik hem erin plak valt alle tekst weg. Het is een overzicht van Voerwijzer.com met, denk ik, wel alle graanvrije brokken. De prijs die erachter staat is wat een hond van 10 kg per dag kost als je de grootste verpakking koopt. Reken dat om naar het gewicht van jouw hond en vergelijk het met wat je hond op Smolke kost.

Als je met 15 kg Smolke 60 dagen doet ben je 72 cent per dag kwijt. Stel, je vindt 15 kg brokken voor 60 euro maar doet daar 100 dagen mee dan ben je 60 cent per dag kwijt en zijn die brokken echt goedkoper.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

"
je zegt 43 euro per maand wel ik kan je merken opnoemen waar je een zak van 13 kg 60/65 euro voor betaald maar op het eind van de maand goedkoper af bent dan met wat je voor smolke betaald. je moet per dag/maand uitrekenen wat een zak kost niet enkel naar de kostprijs van de zak in zijn geheel kijken,van smolke moet je bv al een pak meer per dag geven dan van bv orijen. "


Nou, Adult Smolke Medium adviseert 310 gram voor een hond van 30 kg. De brok bestaat vor 50 % uit graan dus betwijfel of dat genoeg zal zijn. Ik heb 12 jaar een Witte Herder gehad van 33 kg die echt vervelend was met eten dus veel merken voer geprobeerd. Zij kreeg minimaal 400 gram (graan)brokken op een dag. Graanvrij bestond toen nog niet.

Als je online echt een betrouwbaar adres zoekt kun je hier met een gerust hart bestellen. De eigenaar van de webwinkel, Mathieu, kun je hier op het forum ook terugvinden. Goedkoper dan waar dan ook, snelle verzending en goede service. Veel HP leden bestellen hier hun brokken.

Volgende forumvraag: Eten voor Beagle
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^