Herplaatsing

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Melanie VermeijMelanie Vermeij

Ik ben op zoek naar een goed huis voor Jazz ( am stafford ) een teefje van bijna 9 maanden. Van wege relatie breuk en woonsituatie nu kan ik haar niet houden. We hebben jazz al vanuit 't nest en hebben puppycursus met haar gehad.

Jazz is een hele lieve hond met heel veel energie. Kan goed opschieten met kinderen en andere honden.  Allen voor kleine kinderen is ze over enthousiast en speels.-- reactie gewijzigd door het moderator team op 01 oktober om 15:53 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Naomi1971 & TessaNaomi1971 & Tessa

honden foto van Naomi1971 & Tessa

Heb je toestemming om deze hond als herplaatser aan te bieden?

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Kan je niet terecht bij de fokker? En anders contacteer stichting 'ik zoek een warme mand' (op facebook) of zet haar ook op www.staffordforum.nl, daar is herplaatsing wel toegestaan..

honden page profiel Melanie VermeijMelanie Vermeij

sorry ik heb geen ervaring met dit soort dingen, van wie moet ik toestemming krijgen?

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Van de moderators.. ;-)

honden page profiel Melanie VermeijMelanie Vermeij

sorry dan verwijderen we het bericht, bedankt voor de tip lady

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

" sorry ik heb geen ervaring met dit soort dingen, van wie moet ik toestemming krijgen? "


Maar ik vrees voor je dat je die toestemming niet gaat krijgen, is alleen in uitzonderlijke gevallen..

Kijk hier maar eens;  https://www.facebook.com/maks.doggies.3?ref=ts&fref=ts  Marion van Ik zoek een warme mand kan je wel helpen, denk ik.
En probeer anders of de fokker van Jazz kan helpen..en eventueel kan je haar nog op het staffordforum zetten, daar mag herplaatsing aanbieden altijd..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Als de hond van een verantwoordelijke fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Een verantwoordelijke fokker zal altijd betrokken zijn en blijven bij de nakomelingen van zijn honden. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

http://www.sosdier.nl/

http://www.shhh.nl/

Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: carmen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^