welke brok gaat in combi met 2 versvlees dagen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Miss M.Miss M.

honden foto van Miss M.

Mijn mops krijgt nu josera, waar ze het goed op doet, maar ik wil graag overstappen naar een brok die ik samen met versvlees kan voeren. Of wel een brok die ik hoofdzakelijk voer maar in de week ook 2 keer een versvlees dag kan doen. Omdat ik in Duitsland woon, en hier geen kvv bestaat, en ik 100% barfen te moeilijk vind, lijkt me dit een gezond alternatief.
Maar nu zoek ik dus een (internationale) brok waarmee ik dit kan doen...

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

Dat kan met elke brok, dus ook je huidige brok;-)

Dus dat is handig...

honden page profiel Marcel & MaxMarcel & Max 3 doggies

honden foto van Marcel & Max

Met een geperste brok. Bijvoorbeeld de nieuwe cold pressed van Dog lovers gold.

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

Toevoeging:
Ik ben van mening dat bovenstaande reactie van Marcel nogal achterhaald is. Ja, er zijn honden bij wij het niet lekker valt om brok en vlees SAMEN in één maaltijd te geven. Maar met brok en vleesdagen zou ik me helemaal geen zorgen maken. Zelf voer ik ook gerust kvv en brok in één maaltijd en er zijn zat mensen die dat inmiddels (weer) doen. Ik zou zelfs nog met een gerust hart barf en brok samen geven.

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy 3 doggies

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Eens met Pim. Het is zelfs zo dat Duke ziek wordt als ik regelmatig wissel tussen vlees en brok dagen. Op advies van een forumlid ben ik KVV gaan mengen met geëxpandeerde brok en dat gaat prima. Het is dus duidelijk per hond verschillend en een kwestie van uitproberen waar hij het goed op doet.

honden page profiel Miss M.Miss M.

honden foto van Miss M.

bedankt !

honden page profiel hans masthans mast 3 doggies

honden foto van hans mast

hallo miss m

je kunt bijna elke brok met kvv mengen, het beste is een meng verhouding aan te houden van meer vlees als brokken,als je daar dan wat warm water bij doet dan zal hij of zij dat zeker op eten, in brokken ben ik niet zo goed thuis, dit omdat ik alleen mijn honden vlees te eten geef,want vergeet niet dat een hond ten alle tijden nog een CARNIVOOR IS, WAT NOG STEEDS WIL ZEGGEN VLEESETER maar wat brokken er bij geven dat is zeker niet slecht,DAT IS WAT IK ZEKER WEET

GROETJES HANS

Volgende forumvraag: vlees in hondenbrokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^