rust in de tent!!!!!!,mijn leven met 2relteckels.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

zit lekker voor mijn laptop te dromen het is onwijs stil, zelfs Lobke snurkt niet en lodewijk slaapt ook ,zelfs Vlaai houd zijn wafel dicht heb hem gepaaid met wat vis, arie kanarie zit te dutten en ook op straat is het stil.heerlijk die stilte was vanavond wel anders ,Lobke die de mand in en uitsprong en dan boven op een pieper ging liggen met een vreselijk piep geluid en dan over eind kwam ging die pieper weer Lodewijk die steeds zijn pieper apporteren wou Arie die steeds fladderde door zijn kooi om dat hij er uit wilde, maar dat mag alleen als Lodewijk in de bench zit.en dan word het tijd voor bed en rust voor de baas nou ja baaas heb hier niks te vertellen volgens mijn dieren, ik ben goed voor het eten en om piepers tegooien en uitlaten haha maar ondanks de drukte geniet ik van hun drukte, en van de rust. Hein.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Sadie heeft vandaag voor de verandering haar uurtjes rust gehaald of zal ik ingehaald zeggen. 
Na het spelen met een kruising Berner/labrador van 1 gister en vandaag met een american Bully van 11 mnd is ze voldaan :-D hier in de omgeving is het lastig toch wel om echt speelmaatjes te vinden. Veel zijn al ouder en willen niet meer echt spelen. Maar hier dus ook complete rust al mag ze zo nog even voor een kort rondje voor we gaan slapen.

Geniet van de rust Hein

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja ikgeniet nog even,Vlaai is aan het eten Lobke heeft een plas gedaan en Lodewijk slaapt nog.en je weet het Geen slapende honden wakker maken.het regent hier hard krijg Lodie toch niet mee naar buiten dus lekker rustig laten liggen.ik genietde dag duurt nog lang genoeg.Hein.

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Hier ook een slapende hond lig languit dan bij de baas en dan bij mij .Hij is ontzettend lui op dit moment we hebben hem gewogen en hij 3 kg te zwaar.
Vind je het gek vrouwtje in de lappenmand baasje is weer 2 dagen aan het werken (sparen voor zijn nieuwe racefiets een ongeluk gehad) dus even geen tijd voor Bennie om een eind te wandelen en het weer is er ook niet naar. Gelukkig geven ze in het weekend iets beter weer door dan zullen we hem wel even laten wandelen. Hein geniet van je rust want voor je het weet is het voorbij

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

ja nu geniet ik van een etende lodie klein restje over dus lobke geroepen gaat lodie gauw terug om nog wat te eten nu mag lobke de bak schoonlikken. moest even weg dus had lodewijk in de bench zijn eten gegeven anders eet lobke het op als lodie niet eet nu lekker uit buiken en genieten het regent weer net voor de bui weer thui had een lange regen jas aan gedan maar had hem niet nodig was wel lekker warm op descootmobiel. vanmiddag een park ronde rij dan zo,n drie a vier x het park rond dan zijn ze weer lekker moe vanavond een puzzel oplossen ze hebben hem nog niet door maar dat komt wel. Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

gaat steeds beter met Lodewijk,ben net boodschappen gaan doen. en heb gezegd blijf. gewoon weggegaan en toen ik terug kwam lag hij nog in de mand ipv achter de deur op mij tewachten.
ben hierwel blij om ga nu vaker weg zonder de honden mee te nemen.thuisgekomen wel begroet door Vlaai en Lobke Lodie moest ik roepen om mij te begroeten ,hadwel op mijn gemak de boodschappen weggezet en mijn jas opgehangen. en nu slaapt hij op de bank op een oud overhemd van mij ja er is weer rust in de tent.groeten Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

nog is het rustig hierLobke is al uit geweest en Lodewijk slaapt nog, gade rust maar verstoren dan .en laat hem uit de bench, voorlopig slaat de buurhond aan en doet mijn buurman heel overdreven de deur open met zijn hallo kom verder geen wonder dat zijn hond blijft blaffen als je baas ook zo druk doet nou ga lodie uitlaten groeten Hein.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

wandel ze,
Sadie haar eten is voldoende gezakt dus zo t andere baasje uit bed trommelen en denk even met de auto met sadie naar wechelerveld, even energie kwijt raken :-D Fijne dag gewenst voor jullie

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

jullie ook een fijne dag toegewenst wij gaan zo naar de oppas mogen ze lekkerspelen daar terwijl ik boodschappen voor de oppas doe. heb niet gewndeld metLodie hij schoot detuin inen heeft daar alles gedaan in het poephoekje alles opgeraapt en daar waren de piepers en ballen weer leuk baas zullen we spelen. haha

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 2 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

was dan duidelijk waar de voorkeur lag hihi

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

we zijjn lekker tot 17uur bij de oppas gebleven. lekker gespeeld op de plaats achter de winkel en woonhuis dus een dubbele plaats regenwater gedronken .de oppas had de ton helemaal vol ze had een nieuwe nu is hij leeg ik Lobke heb het kraantje er af gebeten moet ze dat maar goed vast draaien.
dat was lachen Hein komt kijken en kreeg het kraantje tegen zich aan ik had het gewoon los gedraait. vorige week kwam er water uit nu niet later wel en de oppas zei alleen maar dat ik zo,n knappe hond wa en tegen Lodewijk zei ze arme stumper die was zeik nat ,nou dat was me een dagje wel hoor . toen we thuis kwamen kregen we niet eens een brokje ,maar dat was niet erg bij de oppas genoeg gehad groetjes Lobke en Lodewijk.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Na het water ballet vandaag maar eens wat anders doen we gaan naar de markt gewoon kijken en dan op de terug weg twee cavia,s op halen die een paar dagen komen logeren Lobke is geen probleem maar hoe Lodie reagerrt is maar de vraag, ze gaan in de voorkamer daar heb ik twee klemhekjes voor die klem ik boven elkaar lodie springt over een hekje met gemak dus klem ik het andere er boven mijn nicht moet naar een bruiloft toe in overijsel en blijft dan gelijk een paar dagen extra ja en dan is oom Hein de pineut , vind het heerlijk hoor heb deze twee cvia,s zelf gefokt leuk om ze terug te zien. we gaan zo weg.Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

goedemorgen, hier slaapt alles nog zelfs kat Vlaai. Lodewijk droomt maakt rare geluiden en Lobke sluimert draait af en toe haar kop richting mij en kijkt dan met Lodderogen mij aan dan zeg ik ganog maar slapen en draait ze zich om. gisterenzijn wenaar het park geweest en Lobkke wou zwemmen helaas liepen er twee vrouwen met 5 honden en die deden bepaalt niet vriendelijk naar Lobke en Lodewijk, dus maar gedraait en via een omweg terug heb deze route 2 maal gereden en omdat die honden nog niet wegwaren naar huis, thuis lekker keuke dingen gedaan eierdozen scheuren en dan opruimen allesnippers in een bak . laternog even naar het park en heeft Lobke toch nog gezwommen .
Lodie heeft alleen pootje gebaad, zo ga nu mijn boterham eten en mijn koffie drinken.Hein.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

En hoe gaat het tussen de cavia's en Lodewijk?

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Dat ging niet zo goed hij was er echt op uit om te barfen ze zijn gisteren opgehaald dus weer rust in de tent, Lodie zou ze maar al te graag opvreten dus denk niet dat ik ze nog te logeren neem. vind het goedzo dieren zat in huis ,hij was ook al zo gefixeert op Arie de kanarie nu niet meer maar ja het is een jachthond he! Lobke vond het allemaal best. zo nu ga ik me douchen en aankleden groetjes Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

vandaag was het een hectische dag. had een afsprak met iemand en die kwam dus niet op deafgesproken tijd.net toen ik het wachten zat was kwam de persoon , helaas had ik mijn jas aan om eindelijk de hondjes hun pootjes te latn strekken. dus jas uit riemen weg en naar binnen wel tegen die persoon gezegd dat dit geen stijl is om 2uur te laat te komen zonder te bellen,oke na 1,5uur vertrok die persoon en wij dus ook naar het park, daar mochten ze los het hele nieuwland park mogen de honden los. ik laat ze losop een smal pad op een gegeven moment kwam ereen jachthond aan een drent nou die was volop aan het puberen, en werd strond vervelend tegen mijn honden sprong boven op Lodewijk gooide hem om ook Lobke kreeg de volle laag en begon te gillen ik riep Lob hou je grote kopgeef hem anders een knauw in zijn poot dan hoepelt hij wel op hier op kwam Lobke naar mij toe sprong op de scoot ook Lodie kwam naar mij toe en die nam ik op schoot gaf gas en we reden verder.Een eind verder liet ik de honden weer rennen omdat die andere hond was aangelijnd. om dat ik niet wil dat mijn honden over het asfalt pad rennen waar ook fietsen is toegestaan draaide ik bij het hondenstrandje om en reed terugde vrouw met haar drent liepen door opeens hoor ik een gehijg achter me en geschreeuw pokke hond kom hier kijk in mijn spiegel en ziet de drent achter mij aan komen ik roep mijn honden bij me zet ze op de scoot en wacht tot de vrouw haar hond had aangelijnd ze zei dat ik hier niet mocht rijden nou zeg ik dat wist ik niet maar als ik goed kan lopen deed ik dat liever. mevrouw vertrok beledigend kijkend, een volgende keer dat deze hond achter ons aan kom rij ik gewwoon door met de teckels op de scoot kan mevrouw lekker achter haar hond aan rennen. zo moest dit even kwijt, Hein.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Groot gelijk. ipv dat ze je even bedankt dat je zo vriendelijk bent even te wachten op d'r. nee, een berg commentaar.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

lekker aan de koffie.alles slaapt nog. heb net de meest irritante speeltjes weggestopt want er komt visite, mijn zus met haar kleinkinderen. dus vandaag geen gepiep alle speeltjes met een piep heb ik verbannen naar het berghok. zal Lodewijk niet leuk vinden maar mijn zus heeft een gehoor beschadiging en word knetter van die piepspeeltjes. en ja vandaag gaat mijn zus dus voor morgen gaan ze weer naar duitsland. zo vaak zie ik mijn oudste zus niet.ze blijven bij mijn middelste zus slapen .maar eten bij mij de honden kunnen hun lol op met de kids ze zijn 10 en twaalf jaar . mijn zus zegt dat ze het hele jaar al zeuren om met Lobke te spelen bij oom Hein. nog even alles stof zuigen dan is alles netjes word dus een druk dagje voor Lobke en Lodewijk.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Dat is wel fijn dan dat ze komt zeker als je elkaar zo vaak niet ziet en tof dat je die piepbeesten dan effe weghaalt voor d'r. En tof dat die kinderen er zo naar uitkijken met Lobke te spelen.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja we moeten een hoop bespreken. Mijn nicht komt ook mee. en mijn petekind mijn neef ook aleen de jongste van het stel is er niet die moest werken eigen bedrijfje pas op gestart.mijn zus word 70 jaar en dat gaan we dit jaar vieren in duitsland alleen weet zij dat niet alle nog in leven zijnde zussen en broers gaan dan in een hotel we sturen haar van middag naar mijn tante toe kan ik bespreken wat we gaan doen. ze wou zelf hier in vlaardingen een diner geven maar de meeste van ons zijn zogenaamd op vakantie dan .wel toevallig want de meeste gaan nooit op vakantie. heb via mijn twee nog in leven zijnde tante,s een hoop foto,s gekregen van ons allemaal toen we nog klein waren .daar is een enorm grote poster van gemaakt voor mijn zus en voor ons een kleine. zo de relteckels zijn in de voortuin en gaan zo met de buurman een rondje doen.groetjes Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou leuk hoor 2 van die knullen en maar ballen gooien we hebben geen pootjes over lekker los geweest op het veldnou ik Lodie mag hier nooit los want ik duik de sloot in en dan ben i een groene teckel ,hein zegt dat is eenden kroos maar dat maakt mij niet uit. we zijn met zijn allen naar de macdonald geweest hebben we toch wat lekkers gehad ja een hamburger niet gebakken en die was me daar lekker van mij mag Heins familie vaker komen . Lobke is gevloerd die ligt naast de mand teslapen we gaan straks nog even weg Hein wil even naar het Vlaardings hoofd boten kijken.en wij mogen nee moeten mee. groetjes Lodewijk.

Volgende forumvraag: zonder tanden ..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^