bijna een operatie gedaan die niet nodig was.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

ik weet niet waar deze juist moet dus ik zet het topic maar hier neer.

voor de jaarlijkse spuitjes ga ik bij de da in de buurt, een paar weken geleden was het die tijd van het jaar. Kira had een week er voor opgezwollen tepels, de zwelling was alweer weggetrokken maar ik voelde een soort van klontertjes zitten... geen bolletjes. bij de da laten nakijken en uitgelegt, ze voelde effe, stelde vast dat het bolletjes waren en wilde bijna gelijk een afspraak maken om 3 tepels te verwijderen en haar rechter hoektand want daarvan was de zenuw geraakt. ik vertrouw haar niet echt meer (na een foute diagnose bij Lila) en had daarna samen met mijn vriend besloten om Kira mee te nemen naar onze andere da voor een 2de opinie.
gisteren ben ik daar voor de eerste keer met Kira geweest en wat zegt hij? hij vraagt meteen of Kira al een keer (schijn)drachtig is geweest of net loops was geweest. Kira had geen bolletjes (want dat voelt anders aan) maar waarschijnlijk restanten van melk die verhard waren. deze da zei me dat het of gewoon zou weg gaan of blijft zoals het is. ik moet het wel zo nu en dan checken (wat ik al deed) en terug gaan als het groeit (wat niet zo is, ze zijn kleiner geworden) en haar hoektand... die is dood maar zit er nog stevig in en die kan ze nog gebruiken. zolang de tand vast zit en er geen onsteking op het tandvlees komt blijft die mooi zitten.

bij de da in de buurt gaan we echt enkel nog voor de spuitjes omdat dat makkelijk en goedkoop is maar verder ziet ze mij niet meer!

honden page profiel RoosRoos 3 doggies

honden foto van Roos

Zo zie je maar dat het soms heel verstandig is om ergens anders je licht ook nog eens op te steken!
Fijn voor Kira en jullie!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

goed dat je toch een second opinion gedaan hebt, en hou de tepels goed in de gaten, en wat betreft de tand, als tie afsterft treed er een verkleuring op. dan weet je hoe laat het is, een hond zal niet in eerste instantie naar de tand wijzen, van hee hij doet pijn. je kan het ook gauw genoeg zien met eten van een bot, dat doet dan ook pijn, beterschap, en verstandig van je. :-D

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

ikhad zelf al gezien dat hij afgestorven was maar ze er geen last van had dus zei ik er zelf eerst niks van maar omdat de 1e da zei om hem weg te halen heb ik het toch maar aan de andere da ook gevraagt.
mischien doet ze gewoon graag heel erg preventief operaties met de gedachten 'als ik het eruit haal dan kan het zeker geen probleem geven in de toekomst'?
ik ben igv niet zo van het opsnijden als dat echt niet moet, dat gebeurt enkel als het echt van de moetes is.

honden page profiel Merry & MeMerry & Me 3 doggies

honden foto van Merry & Me

Nou als ik jou was zou ik ook voor de inentingen naar je andere DA gaan. Ik denk dat die dat geld meer verdient dan die DA...

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Nou als ik jou was zou ik ook voor de inentingen naar je andere DA gaan. Ik denk dat die dat geld meer verdient dan die DA... "

wij moeten ons gezin onderhouden van 1 loon dus kijk ik vooral naar mijn eigen bankrekening + Lila die al maanden 200 euro/maand aan medicijnen nodig heeft. zij is de 1ige in de buurt die 1 visite aanrekent als we met alle 3 de honden in 1 keer gaan, onze andere da is niet in de buurt en doet dit ook niet.

honden page profiel LupiLupi 3 doggies

honden foto van Lupi

Gelukkig ging je voor die second opinion! Ik schrik hier wel van, je gaat toch naar de dierenarts voor goede raad en je vertrouwt er toch op...

Eerlijk gezegd die eerste dierenarts zou mij ook niet meer zien, zou van mij geen visitegeld meer verdienen ;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

ik kom er alleen nog om bovenstaande reden.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^