Fietsmand

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

Dat van bekleding er in maken vind ik wel een goede, kan hij ook niet aan het riet knagen :-D. Wel iets van katoen, zodat het in de zomer niet te warm is.

honden page profiel Pack MemberPack Member 3 doggies

honden foto van Pack Member

Wat geweldig dat je geslaagd bent ;-) en nu samen genieten, maar dat komt helemaal goed.
En... een oude handdoek onderin de mand voor als ie erg vies of nat mee terug moet O-)

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

We hebben even proefgereden net. 20 minuutjes en hij heeft een stukje los gelopen in het bos. Maar .... hij is nu al doodop er van. Ik zag aan zijn oortjes (schaduw) dat hij het iig naar zijn zin had! Hij vond het ook niet erg om weer terug in de mand te moeten, nadat hij een stukje los was geweest. Maar mijn kont .... die moet er wel weer aan wennen! Maar nu hoeven we iig niet steeds meer de auto te nemen :-D

honden page profiel MarijkeMarijke

Goed zeg! Veel plezier samen!

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

Sep was doodmoe na dat stukje achterop de fiets. Hij heeft de rest van de ochtend en een stuk van de middag liggen pitten (en echt helemaal in dromenland dat hij op zijn rug draait en niet op schiet bij bepaalde geluiden). Kun je nagaan wat al die indrukken met zo'n hondje doen! (hij is bijna 11 maanden)

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

He, wat jammer dat ik dit topic nu pas zie.
Dan had ik ook nog even kunnen toevoegen dat je op Marktplaats moest kijken.
Daar staan er altijd tientallen op, meestal met de toevoeging : we hebben het een keertje geprobeerd, maar de hond wilde niet....;-)

Mijn vorige hond, Friso, zat altijd heel rustig achterop de fiets, wel vast in het mandje, zonder korf er overheen.
De huidige hond, Pepijn, was niet gewend te fietsen. We hebben het heel langzaam opgebouwd.
Begonnen met z'n tweeen lopend naast de fiets, een hield de fiets vast, de andere de hond en langzaam wat harder lopend enzo.
We zijn nu een paar maanden verder, maar Pepijn blijft het erg spannend vinden. Hij staat ontzettend te blaffen achter me en 'springt' heen en weer om langs me te kijken. Gelukkig heb ik  geen dikke kont... ;-)...!  Helaas staat Pepijn te hoog op de poten voor een korfje.

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi*

honden foto van Jana *FeLaNelKi*

Ik heb een nylon fietsmand voor vooraan. Ik heb geen last bij het sturen omdat de hond die er in gaat maar 2,5kg weegt ;-) zowiezo vast zetten en iets over doen, dat is het veiligste.
Ik werk in Maxi Zoo en we verkopen zowel grote als kleinere fietsmanden. Ik heb zelf een grote gehad let 25kg hond in en dat was wel trappen haha! Maar die kleine zou perfect zijn voor jullie. Gemakkelijker in bochten en nog genoeg ruimte voor Sep!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: honden kussen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^