Hele eendennek doorgeslikt!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Robin, Kiana & BonjaroRobin, Kiana & Bonjaro

honden foto van Robin, Kiana & Bonjaro

Goede avond allemaal!

Ik heb net mijn saarloos pup van 4 maanden oud een eendennek gegeven maar die heeft hij na 3 keer erop knauwen helemaal doorgeslikt! Nu is mijn vraag kan dat kwaad? Hij is gewoon nog heel fit hoor en had er ook geen moeite mee om het door te slikken. 
Hij kreeg bij zijn fokker al hele karkassen maar hier eigenlijk alleen KVV. Nu dacht ik een lekkernij te geven waar hij lekker op kon knabbelen. Maar helaas mislukt.

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

mijn bc pup van 5 maand heeft dat ook net gedaan, maar ik maak me er echt geen zorgen om.Het is immers toch zacht bot...

honden page profiel Robin, Kiana & BonjaroRobin, Kiana & Bonjaro

honden foto van Robin, Kiana & Bonjaro

Oké, haha ik schrok me dood.

honden page profiel Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3 3 doggies

honden foto van Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3

Beste robin, 



Dat is zeker even schrikken inderdaad ja! Belangrijk om te weten dat de pup nog wel fit is en niet sloom of benauwd of onrustig in liggen zitten en anders ademen.

Bel anders even de dierenarts, en vraag hoe hij of zij er over denkt, bellen kan altijd.

Houd sowieso wel in de gaten of de pup blijft eten, drinken plassen en met name poepen!!


succes ermee!

honden page profiel Robin, Kiana & BonjaroRobin, Kiana & Bonjaro

honden foto van Robin, Kiana & Bonjaro

Ja hij is nog fit zat hij speelt nog. En hij wilt ook nog eten. Niks aan hem te merken, nog niet in ieder geval. Als hij raar begint te doen dan bel ik de dierenarts.

honden page profiel LupiLupi 3 doggies

honden foto van Lupi

Ik zou niet te snel in paniek gaan, de mijne heeft ook eens in één keer een volledige konijnenkop binnengeschrokt... Ik was ook serieus in paniek toen maar mijn hond heeft er niet van geweten.

Als je de indruk hebt dat je hond een 'schrokkertje' is, zou ik wel opletten dat je voorkomt dat hij zaken in één keer naar binnen schrokt. Het zou immers wel eens mis kunnen gaan denk ik dan... Bv: leer hem knabbelen, hou de eendennek vast zodat hij er aan moet bijten, prijs hem er ook voor als hij er op knabbelt. Daarnaast zou je de eendennek met een hamer bv. wat plat kunnen slaan.

Volgende forumvraag: Wie wil degomeat overnemen van me?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^