Blaasontsteking en erg suf zijn

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MirjamMirjam

honden foto van Mirjam

Onze hond heeft nu een blaasontsteking. Ze krijgt antibiotica en een pijnstiller. Ik vind ze erg rustig en ze wil niet eten. Zou dat hier mee te maken kunnen hebben ? Heb iemand een tip hoe ik ze weer aan het eten kan krijgen ?

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ik denk dat je hond eerder suf is en niet wil eten door de blaasontsteking. Heeft je hond ook koorts? (boven de 39 graden)

Vanaf wanneer eet je hond niet meer? Drinkt ze nog wel goed? Hoe lang krijgt ze al antibiotica en pijnstilling?

honden page profiel MirjamMirjam

honden foto van Mirjam

We hebben ze afgelopen donderdag opgehaald uit het pension in Dordrecht. Was niet echt een succes daar. 
Toen reageerde ze al raar. Vrijdag zaten we dus bij de dierenarts vanwege de blaasontsteking. vanaf vrijdag krijgt ze dus antibiotica met pijnstillers. ze drinkt verder wel goed. Vanaf dat we ze thuis hebben eet ze dus heel slecht. Koorts heeft ze niet. Misschien is het nog wat te vroeg en moet ik even afwachten ?

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Je zou kunnen proberen om iets lekkers door het voer te mensen.. bv een mespuntje leverpastei.. gewoon echt een heel klein beetje al is het alleen maar voor de geur..

Verder heeft eigenlijk elke dierenarts wel een telefonisch consult. Het lijkt me een goed idee om morgen even te bellen, zodat je even kan overleggen. Dat is nog gratis ook en dan weet je het in ieder geval zeker.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

antibiotica remt eetlust. zou rustig aan doen, drinken is een must, de rest komt vanzelf wel als ze zich beter gaat voelen.

vrijdag de kuur gestart < ? meestal met een dag of drie vier moet het aardig over zijn, de blaasontsteking, geef het wel even de tijd.

hou de koorts in de gaten, hoewel als er antibiotica gegeven wordt daalt de koorts direkt, met antibiotica rustig aan doen, kleine wandelingentjes, wat vaker uit .

gaat het na morgen nog niet helemaal naar wens, bel je de dierenarts op en vertel je dat er geen beterschap is.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^