lotgering besteld

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky 3 doggies

honden foto van De rode Husky

lotgering komt hier altijd diepgevroren aan .nooit geen problemen. this amper uit de kratten te krijgen zo bevroren is het. 
wel doe ik de laatst tijd (alhoewel mijn ladingen meestal wel gewoon helemaal rood zijn) ze ontdooien in heet water vanwege de geruchten van die buiten kant. de buiten kant gaart dan en de binnen kant blijfd gewoon rauw en rood . ze eten het als of ze bijna dood gaan zo lekker vinden ze het, en ik heb nooit diarree problemen hier.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "lotgering besteld" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Linda HeijneLinda Heijne 3 doggies

honden foto van Linda Heijne

De meningen zijn verdeeld zo te lezen. Zelf voer ik nu ruim 3 jaar vlees, waarvan 2 jaar lotgering. Een keer een paar rollen vlees wat verkleurd was, maar mijn honden hebben het gewoon gegeten. Ik ben snorrend tevreden, de honden eten het met smaak en haal het zelf op in Zaandam. Voer wel afwisselend wat smaken betreft en de heren krijgen 2x per maand een dagje smuldier. Verder haal ik ook kippennek en kalkoennek bij Lotgering en daar doen mijn honden het ook goed op. Verder geef ik gedroogde snacks. die wel thuis worden bezorgs, waar ik ook zeer over te spreken ben.
Mocht je vragen hebben, je kunt altijd Tim lotgering bellen en je krijgt altijd antwoord. Dus hier een tevreden klant.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Mijn ervaring is dat als je een vraag stelt aan lotgering, ze die beantwoorden naar hun eigen portemonnee.

honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky 3 doggies

honden foto van De rode Husky

nou dat valt reuze mee hoor . die mensen zijn helemaal niet zo krenterig daar. ik heb gehad dat ik door de kosten van het leegspuiten van baylee twee maanden het eten voor de hondjes niet meteen kon betalen . dat was geen probleem. ik heb het later gewoon af betaald en ik heb gewoon kunnen door bestellen ik heb geen vervelende eis mailtjes gehad of wat dan ook. dus het valt reeeuzzee mee hoe die mensen op hun centen zitten hoor.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ach wel ja, nog iemand die weet wat IK ervaren heb.. Was je erbij dan?

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

ik denk dat iedere fabrikant dit wel doet, ze moeten er wel van leven, als je zelf een product verkoopt zal je het ook aanprijzen , ook al weet je dat het niet zo goed is

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

" Je suggereert iets en dat is waar ik op reageer.

Een hele hoop honden doen het er niet goed op maar een hele hoop honden ook weer wel, maar geld dit niet voor ieder voer.

Ik kom om de maand in Zaandam en vind het er netjes uit zien koelcel ook keurig.
Ik heb echt geen smerige of gore kratjes.
Het is altijd makkelijk om dingen te zeggen van "horen zeggen" maar om zelf eerst te gaan kijken en ervaren dan pas kun je echt objectief zijn.

Voeding is en blijft een discussie punt het belangrijkste is om naar je hond te kijken e zolang die gezond zijn en plezier hebben kun je ervan uitgaan dat het voer ongeacht wat het is goed is. "


Wie zegt dat ik het niet ervaren heb? Wie zegt dat ik niet objectief ben? Volgens mij zeg jij dat en hoe kun jij dat weten?!
Zoals je al meerdere malen op dit forum hebt kunnen lezen heb ik het ervaren en eindigde ik met bedorven troep, open verpakkingen, ontdooide aflevering, stinkende bende, bende wat nog niet eens volledig gemalen is en dus nog erger verkeerd af had kunnen lopen, 2 enorm zieke honden die maar een paar hapjes gegeten hadden EN een service van lotgering van 0,00!!
Uiteindelijk moest ik het vlees zelf terug in mijn auto nemen naar Zaandam en kreeg ik maar een deel van mijn geld terug omdat het niet in de kratten van lotgering zat omdat die bezorger de kratten direct mee terug had genomen bij het afleveren.
Verder was ALLES daar bebloed! Het begon al op de stoeptegeltjes en ging door de hal, langs het kantoor en de hoek om (verder ben ik niet geweest). IK moest dus door het bloed heen baggeren naar het kantoor. Erg hygienisch hoor.. Bedorven vlees en ontdooit vlees is ook super hygienisch. En dat honden die allergisch zijn voor een bepaald diersoort en dus een voeding kiezen zonder dat diersoort, toch allergisch reageren toont ook niet van hygiene. Het kan immers niet anders als dat er resten dat diersoorten in de voeding terecht zijn gekomen.

Om over de klant onvriendelijkheid maar te zwijgen.

Verder ga ik nu toch wel een hele periode mee in het hele hondenvoer verhaal. Als 1 iemand iets negatiefs zegt, ok. Maar als dat er meer en meer en meer en meer worden + mijn eigen ervaring, dan is er toch echt wel iets goed mis!! ;-)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

" Ik ben het met je eens dat je problemen van voeding niet perse met het oog hoeft te zien. Daarom vindt ik het ook lastig na te gaan wat nou goed en niet goed is. 

Alleen vertik ik het om langer met Nouri's maaltijd bezig te zijn dan die van mezelf;-) 

Mag ik vragen wat en hoe jij voert? "


Eindelijk iemand die mij blijkbaar wel begrijpt ;-) (sry, ben merk ik toe aan een afkoel periode wat dit topic betreft).

Ik snap dat je niet langer met de maaltijden van je hond bezig wilt zijn als met die van jezelf. Ik sta ook echt niet uren in de keuken hoor ;-) Zelfs niet als ik BARF.

Ik voer de ene helft van de week Degomeat NL enkelvoudig en de andere helft van de week BARF (is zelf samengesteld met artikelen die veelal ook van degomeat NL afkomstig zijn).
Het grote voordeel van degomeat vind ik dat hij 100% weet wat er in de voeding zit, je krijgt direct een antwoord op je vragen en je kunt de onderdelen van de voeding appart bestellen, waardoor je weet wat je geeft.
Het enigste nadeel is dat je bij sommige smaken even wat extra orgaan toe moet voegen om het echt compleet te maken, maar dat is niet veel werk en ook totaal niet bloederig.

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

kijk dat is voor mij dan al een probleem, ik moet echt voer hebben waar ik niet in hoef te snijden, dat kan in nm niet, zelfs voor eigen gebruik koop ik gesneden groenten omdat ik niet kan snijden met mijn handen, dus kijk ik waar ik zogezegt totaal maaltijden kan krijgen en aangezien ik nog maar 4 maanden vers geef neem ik waar totaal op staat, oke misschien stom van mij maar kan niet anders, anders worden het weer brokjes en denk dat dit dan nog een betere oplossing is

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Dat is zeker niet stom van jou. Ik zal je een pb sturen, dat is wat persoonlijker.

honden page profiel De mannenDe mannen 3 doggies

honden foto van De mannen

Schijnbaar hebben we dus alle 2 andere ervaring daar en dat is toch prima.
Ik heb nog nooit door het bloed hoeven baggeren zelfs niet toen ik met 30 graden daar m'n vlees ging halen.

Persoonlijk vind ik ze altijd erg klantvriendelijk en behulpzaam en vragen worden altijd netjes beantwoord.

Sorry dat ik niet altijd alle voedingstopics lees en zo niet 1-2-3 jou verhaal weet ik reageer puur op wat ik hier lees.

Ik denk dat we samen hier een totaal andere mening over hebben en dat is ook goed maar mijn schoot het een beetje in het verkeerde keelgat de suggestie dat als je dit voer geeft je op langere termijn waarschijnlijk weleens zieken honden zou kunnen krijgen en naar mijn idee is het nog altijd een combinatie van verschillende factoren en niet enkel voer.

Lijkt mij in ieder geval een hele toestand en uitzoekerij als je honden niet overal tegen kunnen en gelukkig heb ik dat probleem niet.
Dan ben je blij dat je een voeding hebt gevonden die wel aansluit op de gezondheid van je honden.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

" Ervaar het gewoon en kijk hoe je honden het er op doen.
Meningen over voer blijven er altijd waar de ene hond het er super op doet zal de ander problemen hebben.
Of je nu brok of vlees voert.
Nogmaals de mijne doen het er super op. "


Daar reageerde ik op. Ik zei dat het niet per definitie zo is dat waar je hond het goed op doet, het ook goede voeding is omdat je sommige dingen niet direct kunt zien, maar pas later gaan spelen.
Het kiezen van een goede voeding doe je daarom niet alleen door te kijken naar je hond, maar ook door kritisch te kijken naar de voeding zelf.

Uiteraard is het normaal dat je niet alles op een forum leest, dat doe ik ook niet ;-) Ik werd even een beetje boos O-)

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

wat een gezelligheid hier O-)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Sry Manon ;-) Bepaalde dingen schoten me even in het verkeerde keelgat ;-) Ik ga niet vaak een discussie aan en kom niet vaak boos uit de hoek, maar nu blijkbaar toch wel even O-)

honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky 3 doggies

honden foto van De rode Husky

och doe normaal man. mijn reactie was niet eens op jou als persoon gericht en je stond dus ook niet in je recht om idioot explosief te reageren roos. want ik refereerde helemaal niet naar jou schijnbaar schokkende ervaring. ik reageerde gewoon normaal.  
dus dat jij een wat mindere ervaring heb gehad betekend niet meteen dat lotgering des duivels is hoor.  
het scheelt waarschijnlijk ook een hele hoop welke locatie je vanaf besteld.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Zo vatte ik het wel degelijk op. Maar wat jij wil, dan toch geen excuus? Ook prima.

Wat ik eerder al zei: 1 ervaring ok, maar zodra er meerdere ervaringen zijn is het niet meer ok + de wetenschap die er inmiddels toch wel over Lotgering is.

Maar goed, er zijn nu eenmaal mensen die alleen maar dingen zien die ze willen zien. Die mensen kun je niet tot inzichten laten komen en zal ik dus ook zeker niet proberen.

honden page profiel Paula, Noa*, Desi* ,Nola en BobbiPaula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi 3 doggies

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

Ik voer al jaren Lotgering tot volle tevredenheid van mijn honden, ze eten alle smaken met veel plezier en hebben goede ontlasting, niet te veel ook.
Ik heb nog nooit ontdooide verpakkingen gehad en stinkende inhoud!
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding zeer goed en de snelle bezorging is ook een pre.
Ik heb 3 pups op het moment van bijna 8 weken oud die ook lotgering eten, daar haal ik dan eerst wel even de botstukjes uit natuurlijkO-)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Waarom haal je de bot stukjes eruit?

honden page profiel Paula, Noa*, Desi* ,Nola en BobbiPaula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi 3 doggies

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

De pups zijn nogal kleine maltezers en de botstukjes zijn soms zo groot, dus ben ik bang dat ze erin stikkenO-), hoezo? Zou jij die erin laten zitten dan?
De andere honden eten natuurlijk wel bot

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ik heb zelf geen ervaring met pups en kvv, maar wat ik gelezen heb laten ze dat er inderdaad in zitten.

Je voert Lotgering zeg je, volgens mij heeft Lotgering ook een puppymix waarbij de botjes (eigenlijk het hele prakje) fijner gemalen zijn.

Botten hebben ze wel nodig. Er zitten immers waardevolle voedingsstoffen in, die ze nu bij jou moeten missen in een periode dat ze alle voedingsstoffen enorm nodig hebben. De kans op tekorten is nu te groot.

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

jep mijn pup eet vanaf 6 weken kvv en vanaf 7 barf, dus met stukken bot;-)

honden page profiel Karin & LeviKarin & Levi 3 doggies

honden foto van Karin & Levi

Hier vond ik lotgering maar draderig raar vlees en mijn hond vond het ook echt niet te vreten ahaha

honden page profiel Sab.Sab. 3 doggies

honden foto van Sab.

Zara heeft ook een hele tijd Lotgering gehad, ze is er zelfs op afgespeend, maar ook zij krijgt het niet weer.

De rollen waren slecht verpakt (open verpakkingen) en er stond niet op de afzonderlijke rollen wat erin zat (maar ik geloof dat dat nu wel het geval is?). Daarnaast zag het vlees er altijd vies uit, helemaal grijzig en sommige varianten stonken ook behoorlijk. Zara kreeg er maar 250 gram per dag van en dan moest ik nog uitkijken dat ze niet te dik werd. Er zit inderdaad heel veel (ongezond) vet in, dat lijkt me niet de beste manier om je hond op gewicht te houden... Over de service van Lotgering zal ik maar helemaal niet spreken, want die was er gewoon niet. Ik vind het ronduit arrogante kl**tzakken, sorry.

Zara krijgt nu sinds een goed half jaar Degomeat en daar ben ik zeer tevreden over. Het is wat duurder dan Lotgering, maar alsnog goedkoper dan veel andere bekende merken. Het vlees ziet er mooi rood uit en ruikt zo lekker dat ik het zelf nog zou eten ;-)Alleen de lam en geit vind ik wat kleverig. Zara krijgt hiervan 330 gram en ik vul het aan met organen. Je kunt bij Degomeat gewoon los organen kopen en dan doe je elke dag een paar stukjes bij het vlees. De service vind ik top. De bezorger helpt altijd even de dozen naar het hok te dragen, ik word altijd van tevoren gebeld als ze er bijna zijn (ze zijn ook altijd op tijd) en toen er eens iets niet voorradig was wat ik had besteld, werd ik gebeld over een vervangend product.

Misschien is Degomeat ook iets voor jou TS. Je hoeft er niet extra bij te snijden (de organen zijn gewoon losse stukjes) en het is alsnog goedkoop :-)

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

sorry, hp-ers het was niet de bedoeling dat hier een heftige discussie over ontstond maar dat is helaas gebeurd, ik denk dat alles wel zijn voor en nadelen zal hebben dus laat ik de bestelling gewoon komen n zal zien wat de honden ervan vinden, aangezien ze alles eten zullen ze het wel opeten, en eerlijk gezegd vind ik dat van smuldier en breda ook niet echt lekker ruiken, maar dan gewoon door de mond ademen en je ruikt het niet meer.
dus iedereen bedankt om te reageren en u meningen te delen, heb ze allemaal gelezen

honden page profiel KatooKatoo 3 doggies

honden foto van Katoo

Ik bestel eigenlijk alleen Lotgering Wild. Is mooi rood en hier niet bedorven aangekomen. Vind alleen van Lotgering de Wild variant geschikt om te bestellen. Moet zeggen dat de Wild variant totaal niet VET is! De rest spreekt mij niet zo aan, meestal kip en rund in verwerkt en daar gaat mijn voorkeur niet na uit! Als je opzoek ben naar een goedkoop kwalitatief merk dan kom je in mijn ogen uit op Tamro. (www.tamrodiervoeding.nl) Word via een thermobox verstuurd (en echt waar komt diepbevroren aan) en je hoef niet gelijk zoveel te bestellen. Je heb veel verschillende soorten.. alleen het bot is altijd van een eend. Heb hier hele goede ervaring mee, mijn hond heeft op dit merk de beste ontlasting. En ik voer heel veel merken.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Roosje
Ik ben ook geen fan van lotgering maar om nou weer zo door te drammen vindt ik echt niet netjes.

Dan moet je of 99 procent van de hondenbezitters aanvallen ( die brok voeren, resten, of mindere kwaliteit KVV )
Misschien je advies geven en t daarbij laten. Het lijkt inmiddels wel of alleen een datgene wat jij voert daadwerkelijk deugd. En dat is natuurlijk niet waar. Iedere keer eindigt een vlees topic in een dergelijke discussie omdat je je mening nogal opdringt.

Lotgering is niet mijn favoriet en dat heeft oa te maken met de heoveelhoed vet en t feit dat Casper een gevogelte allergie heeft en bijna overal kip of kipresten inzitten. Over hygiëne in t boerderij kan ik niet oordelen ik ben er nooit geweest. Heb wel ooit een akkefietje gehad bij een bestelling die ik contant had afgerekend en volgens hun was dat niet zo. Ook toen er analyses kwamen en bepaaldee verhoudingen niet inorde waren ( salmonella ) werd dit weggewuifd. Toen ben ik helemaal gestopt met lg.

Maar t botwerk etc was altijd prima ook goed geprijsd!

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ik dram helemaal niets door

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "lotgering besteld" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: hond koude poten ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^