Waarom is jou hond nou de beste?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

Silvia bracht het idee! ;-)

Iedereen vindt (normaal toch ;-)) zijn hond geweldig, maar waarom is Quincy nou beter dan Lara (vbs) ?

Vertel waarom jou hond THE BEST OF HP is? (Elke hond heeft geweldige kantjes) Wat maakt hem/haar Speciaal (in je ogen)? 


Pepsi: Agressie kent hij niet! Zo een woord dat neit in zijn woordenboek staat. Hij is aaltijd zo cute en lief ;-) Zacht met kinderen, lief met andere dieren, speelt graag, altijd (of bijna ;-)) van goede wil enzo :-D


Shana: Ben je niet blij? geen zorgen madam komt eraan en hupsakéé met de bal, rond lopen, zwemmen, springen alles tot een glimlach op je gezicht te voorschijn komt! Brutaal in doen maar een hart  in veertjes! Een echte opfleurende schat! ;-) 


Mandy: Ze staat altijd klaar om te spelen! Wil je gaan sporten? loop met haar mee! ;-) Altijd lief en wilt goed doen, al weet ze niet altijd goed hoe.... Maar de wil is er wel hoor! :-D een echte pluche (soms brutale ;-)) beer;-) 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Waarom is jou hond nou de beste? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel kaykay 3 doggies

honden foto van kay

Andor:
Het is gewoon een topventje.. heb heel wat moeilijke periodes met hem doorgemaakt maar ondanks alles blijft het me heerlijke knuffelbeer.. hoe hij precies weet in te schatten hoe ik me voel en dan ook gewoon fysiek aanwezig is.. heerlijk.. toppertje..

Kayla:
Door haar enorme energie.. even nergens zin in.. als je dat kleine opdondertje ziet rond springen kun je niet anders dan mee doen.
Super dametje waar ik vanaf dat ze 2 weken oud was al een gigantische klik mee had. Ondanks dat ze nog maar een half jaar is vertrouwen we elkaar voor de volle 100%.. als zij een x vreemd gedrag heeft tijdens de wandeling dan is er ook echt wat aan de hand.. altijd haantje de voorste maar daar houd ik van..

Beiden zijn mijn toppers maar echt op heel verschillende manieren.. kayla is meer van het stoeien.. andor kan gewoon een paar uur stil bij me zitten.. gewoon er zijn als ik het even moeilijk heb.. voel mijn beide doggies heel goed aan en zij mij nog beter.. we zijn 8 poten en 2 handen op 1 buik met zijn allen.

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic 3 doggies

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Ik volg vast, ga ik morgen even schrijven :-)

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Baziel: Maakte nergens een probleem van en vond alles goed. Moest hij alleen zitten? Even geen tijd voor een speelminuutje? Geen probleem, meneer vermaakt zijn eigen wel. Lief naar andere mensen. 

Joekie: Hij zal zeker niet de beste zijn van hp, want hij kent best wat problemen en angsten, maar hij is perfect voor mij ;-) 
Leergierig, matige will to please, werkt graag met de eigenaar, lekker actief, maar staat ook als eerste in de rij voor een avondje televisie, kroelpartij, mij troosten,... ;-)

Mijn honden zijn / waren perfect voor mij en meer moet dat niet zijn.. ;-)

honden page profiel MelanieMelanie 3 doggies

honden foto van Melanie

Diesel: als k zing zingt tie gezellig mee en als k veel pijn heb en de tranen over mn wangen rolle gaat tie gek staan en gek doen en dan moet ik altijd weer lachen mn beste maatje en hij is lekker lui als ik dus lekker op de bank wat lekkers bij en wij hebben een top tijd daarom is mijn diesel de beste

honden page profiel kk 3 doggies

honden foto van k

Waarom is Swift de beste? DAAROM!

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

" Waarom is Swift de beste? DAAROM! "


Altijd gezegd dat Daarom geen antwoord is ;-)

honden page profiel kk

honden foto van k

"

Altijd gezegd dat Daarom geen antwoord is ;-) "

 
Oww. errrrm Omdat... Als Swift van de trap af valt, is hij snel beneden! ;-);-);-)

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

"
 
Oww. errrrm Omdat... Als Swift van de trap af valt, is hij snel beneden! ;-);-);-) "


Is een feit ;-)

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Waarom Odi de beste is... Nou, dat is hij niet. O-)

Maar hij is wel speciaal voor mij. Als ik een reden moet noemen waarom hij speciaal is voor mij... Dan zou ik zeggen, omdat hij mij perfect aanvoelt.

honden page profiel kk 3 doggies

honden foto van k

Blehh, ben heel flauw vanavond... komt vast door het weer pfff:'(

Als ik heel eerlijk ben weet ik niet waarom hij de beste zou zijn, gewoon omdat het een heerlijk ding is in zowel de omgang met mens en dier en omdat hij ondanks zijn beleefdheid/ terughoudendheid toch altijd doorzet en iedereen heel trots maakt ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Waarom??????????????????????????????????????????/// omdat voor MIJ er geen betere honden zijn. en dat geld hoop ik voor alle honden baasjes.Hein.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Omdat hij precies in m'n Louis Vuitton handtas past O-) 

(ik ben ook in een flauwe bui, sorry)

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan

honden foto van Ben en Bryan

Ben: omdat dat een maatje is. Een vriendje. Hij doet altijd exact wat ik wil, ondanks dat ie als pup niet getraint is. Als ik hem vraag om "af" te doen kijkt hij me aan van ga jij maar liggen.. maar als ik vrolijk ben ishij dat ook.. ben ik chagerijnig? Dan zit Ben ook te mokken. En doordat dat zo perfect gaat weet ie zich bij iedere emotie aan te passen op mij.

Bryan:
Goh wat een tegenstrijdig beestje! Eigenwijs, veel energie.. maar een hele zachtaardige hond die gewoon ieders vriend wilt zijn.
Maar Bryan is ook enorm slim, hij kan een plastic opbergbak open maken zonder te slopen.. commandos zijn zo aangeleerd..
Alleen het buiten huis uitoefenen van de commandos moet hij nog oefenen en dat gaat helemaal goedkomen. Bryan is mijn vrolijke knuffel met een sterke eigen wil.

Kortom.. 2 toppers.

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Omdat Nyx Nyx is en er maar 1 Nyx is op heel HP O-)

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Just because... O-)

Nee, Clooney is voor mij de allerbeste hond omdat hij altijd vrolijk is. Hij ziet het leven als 1 grote grap(om gek van te worden af en toe O-) )
Ik kan nooit lang boos op hem zijn en hij zorgt ervoor dat hoeveel pijn ik af en toe ook heb, dat ik toch met hem ga wandelen en hier heerlijk van kan genieten!

honden page profiel --

honden foto van -

Omdat Max, Max is en er maar één van hem is ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Cassy, VOOR MIJ is Bamse de liefste de beste hond, die ik ooit gehad heb, vele honden hiervoor gehad, ook allemaal fijne karakter honden, super zelfs, maar Bamse heeft net iets meer dan de anderen.



waarom ? ik zie precies aan haar wat ze wil en wat ze kan en waar ze geen zin in heeft, zij houdt rekening met me, klinkt raar maar is echt waar, en ik met haar. wij vormen toch een hechte band, nog een detail...

Ik ben alleen met Bamse, ik heb haar alleen op gevoed, we zijn altijd samen, en niemand bemoeit zich met de opvoeding van Bamse, komt ook zeker daardoor dat de band geweldig is. :-D

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

honden foto van Jana & Romi

Romi had vanaf dag 1 dat ik haar uit het asiel haalde al een bijzondere band met me. Zij is enorm aanhankelijk naar mij toe, lief, en zal het dan ook voor mij opnemen wanneer iemand me bedreigd.

Ze brengt mij steeds aan het lachen bij sommigen dingen die ze doet. En vind altijd wem een rare manier om aandacht te vragen ;-)
Romi is eigenwijs maar ook zeer intelligent, waardoor zij heel wat grappige momenten naar boven haalt.

honden page profiel Sandra, Mecx en Fenne.Sandra, Mecx en Fenne.

honden foto van Sandra, Mecx en Fenne.

Omdat DAAROM geen antwoord is, zal ik de versie aanpassen :P

Waarom is Mecx de beste..... Gewoon omdat het zo is ;-)

Er zullen geheid betere honden op het forum zijn, maar voor mij is ze de beste.
Ze heeft het verdriet van mijn topper max dragelijker gemaakt en ze laat mijn hondendromen uitkomen. Dingen die ik nooit kon doen, staan met haar op de planning.
Gewoon, omdat het met haar kan :-D

honden page profiel Lynn & CharlieLynn & Charlie

honden foto van Lynn & Charlie

Charlie: omdat het een superlief ventje is, hij heeft echt een superzacht karakter, zal geen vlieg kwaad doen. Hij is erg rustig ook kan hij soms erg gek doen (van het ene uiterste in het andere :-D). Het is een echte knuffelbeer en ligt dan ook het liefst op je schoot te slapen. Verder is het absoluut geen klager, ook al heeft hij chronische darmproblemen en regelmatig erge buikpijn. Hij gaat gewoon door, zo goed als het kan, daar bewonder ik hem echt voor. ;-)

honden page profiel Anna, Senna*  Amélie* MayaAnna, Senna* Amélie* Maya

honden foto van Anna, Senna*  Amélie* Maya

Senna: verschrikkelijk lief. Komt regelmatig een knuffel halen door heel aandoenlijk alleen maar met grote vragende ogen haar kop op je schoot te leggen..en ik smelt... ;-) Senna is echt een superhond, en nog nooit heb ik zo'n intense band gevoeld met een dier! Ze doet geen vlieg kwaad, is vriendelijk voor iedereen en de rust zelve. Echt een tophondje!

Amélie is het tegengestelde van haar moeder. Een ongeleid projectiel, vreselijk enthousiast en vrolijk, en zo gek als een deur.. O-) Ze heeft heel veel plezier in 't leven, en vind alles en iedereen die op haar pad komt helemaal geweldig!
Met Amélie heb ik een speciale band, omdat ik haar bij de geboorte er letterlijk uit heb moeten trekken en veel moeite heb moeten doen om haar op gang te krijgen. Een prachthond, en helaas kunnen we niet met haar fokken omdat ze ED heeft.. :'( Gelukkig heeft ze er weinig last van, en om eerlijk te zijn: Amélie als moeder??? Ik kan me veel voorstellen...maar dat niet! ;-)

honden page profiel NanaNana

honden foto van Nana

Nana is de beste, gewoon omdat ze MIJN hond is en ik van haar houd. Ik zie (wil het gewoon niet zien) geen slechte karaktertrekjes in haar.
Misschien niet het antwoord, wat je wilt Cassy, maar zo zit het gewoon.

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Pooh is de grootste lobbes....

(En hij weet zijn Kong op de meest achterlijke plaatsen terug te vinden als we vragen waar zijn Kong is om er pindakaas in te doen...)

(En hij maakt de stevigste kwijldraden... Die héél véél takjes kunnen houden.... Das ook knap toch!?)

honden page profiel NellaBellaNellaBella

honden foto van NellaBella

Waarom Aramis de beste is voor mij? Omdat hij direct toen we bij het nest stonden en de pups vier weken waren voelden dat hij het was; onze aanstaande hond.
Hij koos ons uit zeg maar en het was niet de mooiste uit het nest, misschien had ik zijn kop wel iets forser willen hebben, maar ik ben gewoon verliefd op hem.

Morgen is hij vijf maanden en ik ben zo dolgelukkig met dit beest! Eerdere honden had ik ook een band mee natuurlijk, maar deze? Ik begrijp hem gewoon, ik kan hem lezen zeg maar en hij is ongelofelijk vrolijk en opgewekt. Hij leert waanzinnig snel, is ook eigen wijs, dus doet dingen op zijn manier en de puppenstreken vind ik heerlijk.

Ondanks zijn gebroken pootje doet hij het fantastisch, nu hoeft zijn spalk niet meer aan gelukkig, maar liet zich drie keer per dag keurig helpen met aan en uit doen en verbinden. Ik weet niet wat dit heerlijke ventje me nog gaat brengen, maar zorgt nu al voor zoveel vrolijkheid, dat ik vaak mijn pijn vergeet, me opgewekter voel (ook als mijn lichaam totaal niet wil) en hij is gewoon een spiegel van mijn eigen gemoedsrust.

Kan nog wel doorgaan hihi, ben zielsgelukkig met dit drukke slimme heerschap.

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Nou, daar gaan we dan.

Punk is qua karakter bijna perfect. Sociaal naar andere honden, sociaal naar (vreemde) mensen, sociaal naar katten, konijnen, etc., zindelijk, heeft nog nooit iets kapot gemaakt, luistert áltijd (het is serieus nog nooit voorgekomen dat ze écht niet luisterde).

En daarbij is ze mijn rots in de branding. Mijn extra paar zintuigen. Toen ik nog wat jonger was, voelde ik me nogal verdwaald en eenzaam en angstig. Punk liep voor mij uit, en aan de stand van haar oren, staart, haar lichaamshouding, zag ik wat ik om de hoek kon verwachten. Een vogel, een kat, een hond, een mens.. Zónder Punk kwam ik nauwelijks buiten, Punk ging overal mee naar toe. Als je mijn kleine neefjes vroeg wie er bij tante Pauline hoorde, was dat altijd Punk. Zelfs toen ik een vriend had. Punk is al acht jaar mijn beste vriendin, en kwam precies op het goede moment, want ik had toen erg hard een vriendin nodig.

En Cosmic.. Cosmic heeft een heel lief en leuk karakter. Ook sociaal naar honden, sociaal naar mensen, maar soms wat afwachtend en angstig. In heel veel opzichten doet ze zich aan mezelf denken, en dat is wat ik juist zo leuk vind aan Cosmic. Door om te leren gaan met háár "problemen", leer ik mezelf ook veel beter kennen. Cosmic houdt van contact met bekenden. Negen van de tien keer ligt ze tegen mij aan of bovenop me wanneer we thuis zijn. Heerlijk, zo'n knuffeltje!

honden page profiel jabadabadoejabadabadoe

honden foto van jabadabadoe

Mijn honden zijn de beste nachtmerries die je maar kan bedenken;-);-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Waarom is jou hond nou de beste? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Hondenbrokken? Ho, maar.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^