Pup doodt baby?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" Er staat in het artikel in de link dat de pitbull van het buren het huis van die tante ingewandeld kwam.. Dan vraag ik me af..waarom loopt die hond los en kan die zomaar andere mensen hun huis binnen..waar is die eigenaar dan ;-) "

laten we 'hopen' dat de hond gewoon per ongeluk ontsnapt uit de tuin en zo bij de buren terecht kwam die de tuindeur open hadden.
hier nog eens hetzelfde verhaal met filmpje http://www.at5.nl/artikelen/106094/peuter-aangevallen-door-pitbull gelukkig voor het kind valt het best mee en heeft ze er schijnbaar weinig last van.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pup doodt baby?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem 3 doggies

honden foto van Vivian   <3    Sem

Ookal was de knul 18 dan kan je alsnog voor een kind zorgen.. ik was 16 en mijn vriend 18 en wjj hebben ook 2 kinderen kunnen opvoeden. . Het naakt niet uit of die nou 18 of 30 was geweest iedereen snap wel dat je een baby en een hond niet alleen kan laten en dan kan gaan slapen

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Ookal was de knul 18 dan kan je alsnog voor een kind zorgen.. ik was 16 en mijn vriend 18 en wjj hebben ook 2 kinderen kunnen opvoeden. . Het naakt niet uit of die nou 18 of 30 was geweest iedereen snap wel dat je een baby en een hond niet alleen kan laten en dan kan gaan slapen "


Dat vind ik nu ook. Mijn vriendin was 15  toen ze zwanger was, en nu is haar kindje 5 jaar en ze heeft er altijd goed voor gezorgd. Ze had gelukkig wel de steun van haar moeder. Kortom, bewijzen genoeg dat het heus wel mogelijk is om op jonge leeftijd een verantwoordelijkheidsgevoel te hebben.
Een beetje verantwoordelijkheid nemen als je een kindje hebt lijkt me niet zo verkeerd.

honden page profiel Suzan Suzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Wat een akelig topic dit.
Afschuwelijk ook voor de ouders. We kunnen allemaal wel roepen hoe dom en onverantwoord ze zijn geweest, is ook zo... maar ze zijn wel hun kindje kwijt!

Oordeel niet te snel en te hard over fouten van een ander. Je weet nooit wanneer aan jouw eigen adres, op een onbewaakt moment van misschien luttele seconden, de rampspoed om de hoek komt kijken.

Roep niet te hard ''dat zou mij niet gebeuren'' Je kunt slechts je uiterste best doen om te voorkomen dat iets misschien gebeurt.

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Dat is zeker zo. Mij zijn ook wel eens dingen overkomen waarvan ik dacht dat ze me nooit zouden gebeuren, dingen waarvan ik, als ik het bij iemand zag, dacht van, ja jeetje.. dan moet je niet zo dom zijn..

Maar goed, het wordt inderdaad een beetje een akelig topic, dit was eigenlijk niet mijn bedoeling, ik vroeg me meer of of een 2-3 maanden oude honden fysiek in staat was een baby te doden..

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Vreselijk! En meer ga ik er ook niet over zeggen. Is ook niet nodig het is al erg genoeg!!

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Heb even alle links bekeken. Bizar zeg, honden die zomaar ineens kinderen uit elkaar trekken.. Ik bedoel, een waarschuwende beet o.i.d. kan ik me nog voorstellen, maar de dingen in deze artikelen..?

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Als je met een uitgehongerde pup zit begrijp ik het nog een beetje. Vele honden zien kleine kinderen of andere kleine dieren als prooi die ze lekker gaan najagen. Als dat bij deze pup het geval al was, en daar komt de combinatie van uithongering bij..
Verder ja, vreselijk dat zulke dingen gebeuren. Hoop dat ik nooit zoiets in mijn omgeving zal moeten meemaken.

honden page profiel jabadabadoejabadabadoe

honden foto van jabadabadoe

Er lopen nog genoeg leipoos rond....tis jammer dat de hond vaak de schuld krijgt.....de enige die schuld hebben zijn de ouders!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pup doodt baby?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Loops mannetje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^