Flash (pupje Lennon) zoekt een nieuw baasje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

We geven ook zeker nog niet op!
 Ik hoop inderdaad dat ze uiteindelijk gaat wennen. Ze heeft wel gespeeld met andere honden in het losloop gebied maar dus niet met Tyson. Tyson is eigenlijk niet druk naar haar toe, hij is sowieso wel rustig maar hij wil wel graag spelen en dat wil Flash absoluut niet. Vooral het door het huis een rennen en neurotisch springen en gewoon niet rustig worden is lastig, vooral voor Flash dan. Je ziet dat ze totaal geen rust heeft, we krijgen dan ook heel moeilijk contact met haar. Knuffelen doet ze wel graag, maar dan wel tegen je aan springen en in ge gezicht zitten. Dit mag ze hier niet maar ze luistert totaal niet naar ons op dit moment. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd. Net heeft ze weer overgeven en ze hijgt nu als een gek met ogen die alle kanten op schieten, ze ligt nu in de bench met een gevulde kong.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Flash (pupje Lennon) zoekt een nieuw baasje" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau 3 doggies

honden foto van Sophie & Beau

Arm ding, hopelijk betert het nog!

honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Wat je beschrijft, zijn echt allemaal stresstekenen.
Dat is aan de ene kant heel naar, maar aan de andere kant ook weer positief, omdat het kan veranderen als ze haar rust uiteindelijk vindt. Als ze zo vaak overgeeft, misschien is het dan een idee om haar even de komende dagen heel licht verteerbaar voedsel te geven? Rijst met gekookte kip, bijvoorbeeld. Het spijsverteringsstelsel is toch het eerste wat 'over de kop gaat' in een situatie waar stress zodanig de overhand neemt.

Wees trouwens niet bang dat ze, omdat ze nu wél met andere honden speelt, nooit vrienden zal worden met Tyson.
Ze zit nu in een compleet nieuwe omgeving en daar is Tyson ook ineens... je moet het maar zo bekijken: als ze jou ineens verhuizen en er zit een wildvreemde vent bij je, die zichzelf maar al te graag aan je opdringt, dan zet je ook een paar stappen terug.
Het is al héél goed dat ze jullie wel opzoekt, blijf daar vooral ook heel positief in, ook tegenover haar.
En dat ze nu nog niet luistert is logisch, dat is ook zaak voor later. Laat haar eerst maar rustig wennen en aangeven waar ze zich wel/niet prettig bij voelt. Als ze het liefst lekker in de bench ligt met een Kong, prima toch? :-)

Hier heeft het ook wel even geduurd voor Yuna zich op haar gemak voelde bij Fedor's komst, maar nu zijn ze onafscheidelijk. Dus ook al staat het huilen je op sommige momenten misschien nader dan het lachen, blijf erin geloven!
Jullie doen het hartstikke goed en het is geweldig dat jullie Flash een nieuw huisje willen bieden, dat gaat ze hoe dan ook zelf ook inzien... maar het kan zijn dat dat wat tijd nodig heeft. :-)

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

Het verbaasd mij eerlijk gezegd ook wel een beetje. Natuurlijk wist ik wel dat ze niet een keer gewend zou zijn maar we hebben al vaker logees gehad, ook 2 keer met een hond die Tyson niet kende. (Wij kennen de eigenaren heel goed en het was op proef een nachtje logeren) dit ging altijd goed na een uurtje beetje grommen en elkaar aftasten was het prima, maar dit is wel vrij extreem. Flash raakt haar Kong niet aan, ik laat haar maar even met rust in haar bench met een doek ervoor

honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Weet je of Flash het zelf gewend was om af en toe in een andere omgeving, met andere mensen, te vertoeven? Of ze weleens ergens gelogeerd heeft en hoe ze zich in die situatie gedroeg?

Haar voor nu lekker in de bench laten, is in mijn ogen een goed plan. Kijk maar even of ze zo tot rust komt, maar hou wel in de gaten dat ze zichzelf niet voor langere tijd compleet gaat afzonderen.
Als ze uiteindelijk niet meer zo misselijk is, kun je ook eens kijken of je wat koekjes o.i.d. door het huis kunt strooien. Het liefst iets wat ze héél lekker vindt, waar ze praktisch een moord voor doet. Op die manier kan ze op haar gemakje het huis verkennen en toch haar neus gebruiken, iets wat voor een hond ook heel ontspannend werkt.

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

Vandaag ging het nog wat slechter met Flash, ze heeft  vannacht weer geplast in de bench en ook overdag heeft ze drie keer in huis geplast en overgegeven. Ze is nog even hyper als eerst. Haar eigenaar gaf als tip om de clikcker te gebruiken voor wat basis oefeningen maar z e is niet te bereiken alleen maar bezig met rondjes rennen. Ik Heb er een lange tijd overgedaan om haar alleen al aan te lijnen om naar buiten te gaan, ze zat gewoon niet stil. We lopen nu om klein formaat hondjes heen wat daar reageert ze heel heftig op.
In het park begint ze te grommen naar mensen die langs lopen, dit gaaat met gerimpelde neus en alles. Haar baasje herkent ook dit gedrag helemaal niet. Flash trekt zo erg aan de riem dat ik gewoon 2 blaren op mijn vingers heb. Flash lijkt echt met het uur ongelukkiger te worden en met Tyson gaat het ook nog steeds niet goed.


Flash gaat terug naar haar eigen huisje, ik heb net contact gehad met haar baasje en die is ook geschrokken van de grote verandering in Flash haar gedrag. Het lijkt alleen maar erger te worden, er is daarom besloten dat Flash terug naar haar roedel gaat. Ik vind het natuurlijk super jammer maar ik zie ook dat Flash ongelukkig is en ik moet eerlijk zeggen dat ik ook kapot ben. 
Rond drie  uur komen ze haar ophalen en kan ze lekker terug naar haar roedel en hopelijk ook weer ontspannen en gelukkig rond huppelen! Flash is echt een heel lief meisje, het belangrijkst is dan ook dat zij gelukkig is!!

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Wat jammer dat het niet klikt en dat ze weer terug moet.
Wilde nog voorstellen om wat rustgevende dingen te proberen.
Bijvoorbeeld een d.a.p. verspreider of halsband.

Jullie hebben het geprobeerd.
Soms klikt het gewoon echt niet en daar kan je niks aan veranderen.

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

Ja, het gaat echt niet en de huidige eigenaar herkend zijn eigen hond ook niet meer in de verhalen van ons. Ikdenk dat Flash haar roedel heel erg mist, ze is vanaf pup gewend om in een roedel te leven en zonder roedel lijkt ze erg angstig. Ook wonen wij in de stad, niet in het centrum maar toch en Flash is alleen maar rustige losloop gebieden en het strand gewend. Ze gaat wel vaak mee naar de hondenschool van haar baasje en naar wedstrijden maar de geluiden en mensen hier vind ze dood eng Eigenlijk vind ze alles eng hier.

We hebben inderdaad al dap verspreider in het stopcontact hangen.

honden page profiel Kier & Ziggy Kier & Ziggy 3 doggies

honden foto van Kier & Ziggy

Goed dat je het toch geprobeerd hebt!
Jammer dat het niet werkt.

honden page profiel Saskia, Bliksem en + Dribbel Saskia, Bliksem en + Dribbel 3 doggies

honden foto van Saskia, Bliksem en + Dribbel

Wat een heerlijke mop om te zien.

kweil kweil 

Het is dat ik nog even wil wachten om een hond erbij te nemen.

Dribbel is nog maar net overleden.

Eerst bliksem maar is even laten wennen zonder.
We kunnen het zelf nog amper bevatten dat Dribbel van een gezonde pup naar een paar dagen overgeven ineens overleden is.. 

Als we alles een plaatsje hebben gegeven is rustig kijken voor een nieuw vriendje voor Bliksem ... al gunnen we haar wel een nieuw vriendje.

Hoop dat deze mop snel een nieuw warm mandje zal vinden dat verdiend iedere hond

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Het is ook niet niks om helemaal opnieuw te moeten beginnen.
Hopelijk komt ze snel weer tot rust in haar vertrouwde omgeving.

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

Ze zijn net vertrokken.
 Flash was helemaal blij toen haar baas binnen kwam. Ging voor het eerst ook liggen. Ze gaan voor Flash geen nieuwe eigenaar zoeken ze blijft bij haar roedel en huidige baas. Ik moest toch wel even een traantje laten toen ze weg waren. Jammer dat het niet gelukt is!

honden page profiel Billie BBillie B 3 doggies

honden foto van Billie B

Ik denk dat je een goede keus hebt gemaakt Lisanne. Een tweede hond mag niet ten koste gaan van, ten eerste je eigen hond, maar ook niet van de hond in kwestie. Ik hoop dat ze dan ook niet meer herplaatst hoeft te worden, dat ze die stress niet meer mee hoeft te maken.

Maar ik ben ook verbaasd om te lezen hoe zeer haar gedrag is veranderd. Ik heb ook een jonge hond zijn gouden mandje geboden, die opgegroeid is in een grote roedel. Hij heeft niet zo'n moeite gehad om zich aan te passen, natuurlijk is elke hond anders. Alleen hij heeft het gezelschap van andere honden altijd gewaardeerd. En je zou nochthans zeggen dat jonge honden, opgegroeid in grote roedels, juist in onzekerheid naar andere honden toetrekken.. Zou ze misschien wel pijn hebben in haar rug?

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Jammer dat het niet ging, maar als t niet gaat dan gaat het niet. Ik geloof dat ze ook geen tweede poging gaan doen en dat Flash nu gewoon mag blijven, bij haar vertrouwde omgeving. Blijkbaar zit ze toch al op de beste plek voor haar dan :-)

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

Ik probeer de positieve dingen maar te bekijken. Tyson heeft door Flash leren zwemmen en hij blijkt een hele rustige en stoch ook wel stabiele hond te zijn. Hij is totaal zich zelf gebleven en begreep Flash haar lichaam's taal erg goed. Flash is niet meer bang voor katten en heeft een klein beetje beter aan de riem leren lopen. Flash gaat inderdaad niet meer weg en mag lekker oud worden in haar vertrouwde omgeving! 

Volgens mij heeft ze geen pijn, ze bewoog goed en in het losloop gebied, zonder Tyson ging het best goed.

honden page profiel SylviaSylvia 3 doggies

honden foto van Sylvia

Gelukkig is Tyson een stabiele hond, en is zichzelf gebleven, toppie hoor

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

Net contact gehad met de eigenaar van Flash, het gaat weer super met haar! Ze is weer helemaal rustig (voor haar doe dan ;p) Ben heel blij dat het weer goed gaat met het lieve meisje ;-)

honden page profiel Inge, baasje van Sasha en Myra <3Inge, baasje van Sasha en Myra <3 3 doggies

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

Mooi om te lezen dat ze weer helemaal zichzelf is:-D

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Ik ga de modjes vragen het topic te sluiten ;-) aangezien Flash dus geen nieuw baasje meer zoekt (maar dat was al duidelijk).

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

We willen nog steeds een 2e hond maar nemen nu eerst even rust. Mijn vriend is wel flink geschrokken en heeft nu wel uitgesprokken dat hij het alleen nog wil proberen met een pup. Eerst maar is bij slapen en genieten van Tyson en mijn katjes en dan kijken we verder...

honden page profiel SylviaSylvia 3 doggies

honden foto van Sylvia

Onvoorstelbaar hoe Flash dan zo  kon reageren op andere vreemde  nieuwe dingen, maar gelukkig is hij nu weer bij zijn eigen baasje,

idd eerst lekker genieten van jullie Tyson, er komt echt wel een pup voor jullie

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Ik had ook nooit verwacht dat Flash zo heftig zou reageren. Maar als zelf haar baasjes het niet aan zagen komen ja dan had niemand het kunnen verwachten. Ach, ik ben blij dat Flash niet persé weg MOET. Als er een betere optie was dan zou ze herplaatst worden, maar Flash heeft wel bewezen dat ze helemaal nergens heen wil nu. En dus mag ze gewoon blijven :-)

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

Aangezien Flash niet meer op zoek is naar een nieuw baasje gaat dit topic op slot

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Flash (pupje Lennon) zoekt een nieuw baasje" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Hoe Blackie sterker maken?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^