Beautjes derde dag hier(L)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Alweer een etmaal voorbij in huize GMHL. Wat is het fijn om je een echt gezin te voelen zeg!
Nadat ik mij dus gisteren gedouchd had, wilden we met Beau gaan wandellen, MAAR eerst werden we even opgehouden. Beau had in de tijd dat ik aan het douchen was even lekker in zijn bench gespeeld, en daar komt het: STIEKEM EEN PLASJE IN ACHTERGELATEN:'(. Toch niet goed opgelet dus.
Eerst snel even het kussen in de was gedaan, en toen onze missie naar buiten vervolgd. Toen we terug kwamen hebben we een doek in zijn bench gelegd, en zijn plek verkleind met een schotje achterin de bench die we makkelijk kunnen verwijderen. Nu maar hopen dat et bij 1 keer blijft, en weer wat beter opletten;-). Toen zijn kussen eenmaal droog was hebben we die in het hoekje bij de eettafel gelegd waar wij altijd vertoeven. Deze laten we hier mooi liggen totdat Beau helemaal zinnerlijk is, zodat ie weer lekker in zijn bench kan liggen.
Rond 14 uur zijn we met Beau en zijn KONG naar de bibliotheek vertrokken. Gelukkig maar, daar mocht hij gelijk naar binnen. En de vrouwen daar waren gelijk in beslag genomen door wat zij noemden een heerlijke pup(beretrots natuurlijk, ghehehe). Net als alle vorige keren, dat we hem meenamen, ging hij braaf bij onze voeten liggen met zijn KONGetje. En ook hier viel hij na een paar minuten zo in slaap. We zouden eigenlijk in de bibliotheek de foto's erop gaan zetten, maar eerder die dag, onder het uitlaten van Beau. We gingen foto's van hem maken, en BOEM, daar lag hij, kapot op de grond:(. Dus de beloofde foto's moesten even wachten.
Eenmaal weer thuis liep Beau direkt naar zijn bench om daar even lekker te gaan slapen.
Ook heeft hij in de loop van de dag zijn kussen ontdekt bij de eettafel.
Hahaha, en met zijn kussen op de grond, ipv. in de bench, rolt meneertje er onder het slapen voortdurdend van af als hij in diepe slaap is. Zo grappig, dan staat hij weer op met een versuft hoofdje om vervolgens weer op zijn kussen te klauteren en weer verder te snurken, hihihi.
Later op de dag wilden we boodschapjes gaan doen samen met Beau. De winkel is naast ons huis, dus ik ging alvast een wagentje halen, zodat we Beau daarin mee konden nemen. Eerst zijn kleed erin gelegd, en toe Beau erboven op in het wagentje, op naar de supermarkt!! Hahaha zo'n Qtie, zo'n kleine pup in zo'n groot winkelwagentje. Trots liepen we de winkel binnen, eerst even gevraagd of Beau mee mocht. En na een goedkeuring te hebben gegeven begonnen we aan een nieuwe spannende misie: Boodschappen doen met Beau. Kaas in de wagen, pannekoekenmix in de wagen, en e liepen het 2e pad in toen daar de supermarkt eigenaar(tevens onze huurbaas) met een min gezicht eraan gelopen kwam. Pff ik zag de donderbui al hangen (eerder die dag waren we hem tegengekomen, en deed hij al heel min over Beau, en zijn verblijf bij ons). En ja hoor daar kwam het. Jullie mogen geen hond in het appartement. En hier in de supermarkt al helemaal niet. Beau zat een beetje te janken in het wagentje, dus draait die kerel zich om naar Beau, en zegt heel lomp, dan kun je wel zo dom janken. NOU, en toen was het gedaan voor mij, ik zeg tegen hem, luister goed zo hoef je niet tegen mijn niets wetende hond te doen, en daarbij we zijn hier voor boodschappen gekomen, en niet om midden in de winkel bij uw personeel zaken met u te gaan bespreken. En GG had het helemaal al niet meer. Zijn duivels ogen kwamen tevoorschijn en liet zich helemaal gaan. Toen zei ik weet u wat komt u van de week maar even bij ons thuis om dit te bespreken, wij gaan weg naar huis en we bellen u wel. Zo gezegd zo gedaan,gingen we naar hus, zonder boodschappen.
Het erge van alles is dat ik in dezelfde week een vrouwtje heb zien lopen met een terriër op de arm boodschappen doen. Maar goed, toen zijn we maar even gaan wandellen, om alles even te laten bezinken, wat wat die man ons verteld had over geen pup in het appartement zat (en zit nog steeds) ons natuurlijk wel erg dwars. De vorige bewoners hadden nl. ook een hond dus we waren hier niet van uitgegaan om dat te horen.
Rond Beau's etenstijd zijn eten gemaakt, en met de raad van MEXX (thnxz btw), zijn etensbak in de bench gezet. Dit loste het probleem van diezelfde ochtend op. Geen gesleep meer voor Beau met zijn lekkere vlees, hij kon nu in alle rust zijn vlees opeten in zijn bench. GEWELDIG hoe makkelijk dat werkte!!
Echt Beau is zo'n heerlijk pupseltje, een echte sul ook :p. Vaak als hij tussen het slapen door zich even lekker uitschudt, dan valt hij gewoon pardoes om, hahaha. Ook speelt hij zo nu en dan met zijn staartje, en dondert dan alle kanten uit. En als we zijn Wubba van de ene zijde naar de andere zijde van de woonkamer gooien, struikelt hij voortdurend over zijn eigen poten, hahaha.
Na het avondeten, kwam LaBelle( de jongste van onze 2 poezen) haar nieuwschierigheid overheersend van d'r angst ook ff bij Beau koekeloeren. Want wat zij rook was wel hééél erg lekker.
Ze kwam dus even bij Beau zijn neusje ruiken wat dat was. Hoe lief:-D.
0.00 uur was Beau's laatste wandeling, en 0.15 uur gingen we allemaal naar bedje toe. Om 2.30 uur ging al enigszins vertrouwd onze zacht huilende wekker af. En we vervolgde onze routine op de automaat, hahah, ik wat chagerijnig. Eenmaal weer binnin in bed gekropen, was het dit keer toch wel even anders als de 2 voorgaande nachten. Hahaha volop moest Beau huilen. Dit keer zo'n 10 minuten lang.
Hahaha, en het moment dat ik nu omschrijf, gewoonweg HILARISCH!! GG sprak die minuten Beau zo ontzettend lief en goed toe. Maar Beau bleef die 10 minuten maar huilen. Toen was ik het zat en sprak ik Beautje toe, met mijn liefste zekerste stem zei ik 2,3 keer toe Beau stil maar, ga maar lekker slapen, Sjjjst. Ga maar lekker slapen. En ja hoor, hihihi, hij was stil. Wat overheerlijk dat moment, de rust was terug;-). Hoor ik wat later (2min.) zacht gefluister naast mij. Hahahah!! Zij zegt 1 keer wat en hij is gelijk stil!!! Hahaha, hoe lief, dat was GG die lichtelijk zijn jaloezie naar buiten bracht, over het luisteren naar....
Hihihi, je snapt zelf dat dit een leuk moment was.
Maar goed, vanmorgen 7.30 uur de ochtendwekker, Beau was wakker en wilde en plas doen. Dus kleedden we ons aan en gingen we dat maar even doen:-). Om 8.00 uur kreeg hij zijn 2e dag vers vlees, eveneens als de avond ervoor in zijn bench, onder toeziend oog van GG.
Ook deze ochtend verkenden LaBelle en Beau elkaar weer wat, met LaBelle aan mijn ene zij, en Beau aan mijn andere zij, leidde ik ze met mijn hand naar elkaar toe, dit verliep lekker(L). Ook rent Beau af en toe door de kamer achter een van poezen aan, hahaha, zij op de vlucht, en Beau denkend dat het een spel is :p.
Zonet voordat Beau ging slapen nog zoiets aandoenelijks, ik lag op de grond zachtjes te janken (gespeeld als een pup dan he), en draaide me hoofd zachtjes naar links, en Beau deed dit met mij mee, ditzelfde ook naar rechts, en zo weer een aantal keren. Hahaha wat mooi.
Jullie begrijpen vast, HOE ZWAAR GELUKKIG WIJ NU ZIJN!!!
N u weer op een een volgende dag.
Hoop dat jullie veel lees plezier hebben gehad met dit verslagje!

Veel liefs, en een lik van Beautje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Beautjes derde dag hier(L)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MexxMexx 3 doggies

honden foto van Mexx

Super!!
Jullie hebben al echt een ritme, en erg leuk om zo over de eerste dagen te lezen.

honden page profiel AnitaAnita 3 doggies

honden foto van Anita

Leuk hoor het verslag, alleen inhoudelijk dat stuk van jullie huurbaas niet... jeetje zeg! Ik hoop dat het goed besproken kan worden...
Leuk hoor om over de typische pupgedragingen te lezen! :-D

Groetjes, Anita.

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

ja marye ik heb zeker veel lees plezier gehad
Leuk hoor om dit allemaal te lezen
En dat je de eerste dagen met ons deelt
liefs joke

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

JEUH!!
Wat zijn jullie allemaal snel.
En idd het voelt ook goed om het allemaal te delen(L).
En die huurbaas, pff ja ik hoop ook dat het goed komt en hij ons niet vr moeilijke keuzes zet:s.
En idd. het ritme zit er al een beetje, wel grappig, want hij pikt zoveel zo snel op. Hij luistert naar zit, kom, Beau, en braaf, hihihi.
Ik hoop niet dat jullie me door de computer heen zien stralen(bloos).

Liefsss

honden page profiel ElsemiekeElsemieke 3 doggies

honden foto van Elsemieke

hoi hoi

wat leuk om te lezen dat het zo goed gaat nog steeds een super pup hoor ondanks het kleine ongelukje het is een pup en dan gebeuren ongelukjes wel eens jullie doen het geweldig ik hoop dat het bij ons ook zo goed gaat straks we zullen zien

en over je huisbaas laat je wel ff weten hoe dat afloopt wat een flapdrol is dat sorry voor mijn taalgebruik

nou heel veel plezier vandaag met de kleine

Groetjes Elsemieke en een dikke kus voor Beau.

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Hai Elsemieke,
precies wat je zegt, Beau is idd. nog een pup. We straffen m ook niet voor zijn foutjes, we leiden m af, of we gaan gelijk naar buiten als hij moet plassen:-)
En wt betreft de huurbaas, hahaha ik geef m nog meer dan een flapdrol O-) .
En laat zeker weten hoe het afloopt, 3 opties, of weg uit het huis, of de hond weg, of we mogen hem hier houden. SPANNEND.

LIEFS

honden page profiel ElsemiekeElsemieke 3 doggies

honden foto van Elsemieke

ja ik weet het met flapdrol was ik nog netjes er lag wat anders op het puntje van mijn tong wou toch een beetje netjes blijven :-D

ik hoor het wel van je

groetjes

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

marije een heerlijk verslag over beau.

maar je mag wel truffels {poesicats } houden ? dat zijn toch ook huisdieren of heb ik dat mis ?

wat is het verschil tussen een goed opgevoede hond en truffels ?

honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD 3 doggies

honden foto van TanjaWDD

Heey Marije...wat super dat Beau het zo goed doet thuis bij jullie!!
Ik geniet ervan om te lezen hoe je de dagen beschrijft :-D

Beau=Beauty ;-)

Liefs

honden page profiel Ingrid en DootjeIngrid en Dootje 3 doggies

honden foto van Ingrid en Dootje

Hoi Marije,

Weer een super gezellig verhaal, je kan het wel uiteindelijk laten inbinden en verkopen als boek :-D

En wat die huisbaas betreft, zolang er volgens mij niks op papier staat heeft die "droplul" niks te vertellen. Dus ik hoop dat het goed afloopt en dat je er geen moeilijkheden mee krijgt.

Geniet maar lekker van Beautje dat is veel belangrijker.

groetjes Ingrid ;-)

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Hai allemaal,

ja idd. Willemijn, dat is ook zo, en Beau wordt zeker goed opgevoed door ons. Maar heb het idee dat dit meer machtsvertoon is dan daadwerkelijk de regels nastreven. Maar we hebben Donderdag een gesprek, en laat mij echt niet zomaar het kaas van mijn boterham eten. Maar mochten jullie nog ergens een leuke huurwoning weten, dan laat het maar horen, indien nodig, verhuis ik zo weer, want laat mij echt niet zomaar zeggen dat een hond niet mag en een poes el.
Weet iemand ook toevallig waarmee je meer in je recht staat, een inschrijfformulier, of een huurkontrakt. het is nl. zo dat op het inschrijfformulier wel staat geen huisdieren toegestaan(maar wees eerlijk zou jij, diegenen die dit lezen, het wel hebben onthouden als je dat formulier maar 1 dag in huis had en je het gelijk ingevuld had en opgestuurt had naar de verhuurder), met uitzondering van onze poezen, of het huurkontrakt waar niks te vinden is over geen huisdieren?
Ook nog dit, eerst werd ons verteld dat de vorige bewoners met de noorderzon vertrokken waren, en nu in 1x dat ze weg moesten door hun hond, die zij dus ook hadden. En eerst zegt hij, die hond gaat geluidsoverlast veroorzaken, en later zegt hij dat hij te groot wordt. Dat is toch niet zakelijk, en krijg je dan toch ook geen hoogte van:s. Heeft iemand raad,tips of adviezen, voor het gesprek(zou het een topic kunnen zijn?).

@ Tanja, enorm bedankt, was best onzeker de afgelopen verslagen of jullie ze wel mooi zouden vinden, maar blijkbaar wel :-D , en idd. datzelfde dacht ik gisteren ook Beau=Beauty

Heel erg veel liefs Marije

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Hai Ingrid, dat is nou juist mijn vraag ook, is dat op papier staan: het inschrijfformulier, of is het alleen het huurkontrakt??
Heb echt geen verstand van deze zaken!!

Liefs Marije

En lief je komplimentje hoor Ingrid, hihihi en inbinden goh ja das best leuk:-)

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Hai Ingrid, dat is nou juist mijn vraag ook, is dat op papier staan: het inschrijfformulier, of is het alleen het huurkontrakt??
Heb echt geen verstand van deze zaken!!

Liefs Marije

En lief je komplimentje hoor Ingrid, hihihi en inbinden goh ja das best leuk:-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

op het huurcontract daar moet melding van gemaakt zijn of niet van huisdieren toegestaan of niet.

enne hier zijn woningen zat hoor marije, huurwoningen van acantus.nl. woningen die aan iedereen verhuurd worden, mits je uitgeloot wordt per computer, zelf had ik binnen een paar maanden een huis, en wat voor een. :-D

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Heerlijk om te lezen hoe het gaat met jullie.
Wat een heerlijke pup heb je daar toch Marije...!
Lekker ontdeugend, maar vooral zo voorbeeldig.
Enne...die nachtelijke wekker, dat drukt me ff met mijn neus op de feiten...dat gaat hier ook weer komen (al dat andere natuurlijk ook hoor ;-) )

en dat met die huisbaas......idd, wat een droplul !!
laat je wel ff goed voorlichten over wat je rechten zijn, voordat het gesprek plaatsvindt.
Bel anders een rechtswinkel ofzo....
Dat maakt dat je stevig in je schoenen staat als je het gesprek aangaat....
Zelf heb ik hier (gelukkig..) geen ervaring in, maar ik kan me voorstellen dat jullie je hier heel erg vervelend onder voelen. Alleen al die onzekerheid!!!
Succes ermee !!!

doei, Wendy

honden page profiel DanielleDanielle 3 doggies

honden foto van Danielle

Super zeg!
Hij voelt zich al helemaal thuis:-)
Snel een nieuwe camera kopen want ik wil foto's :-D:-D

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Hai allemaal,

@ Mijntje, JE BENT EEN TOPWIJF O-) !!!

@ Wendy, hahaaha, ja het is niet alleen snoezig, maar ook echt mama moeten zijn ;-). Hahaha, maar al dat goeds maakt bij mij in iedergeval, dat ik het makkelijk op kan brengen!!
En ja die huurbaas, pff, je weet half niet hoe gek mij dat maakt :'( .
En de rechtswinkel is idd. een optie :-D .

@ Daantje, Ja joh, die camera :'( :'( , echt he weer 125E nr de haaien.

Liefs

honden page profiel Ingrid en ChakkaIngrid en Chakka 3 doggies

honden foto van Ingrid en Chakka

Leuk hoor,die verhalen van je pupje.

honden page profiel ElvisElvis 3 doggies

honden foto van Elvis

Weer heerlijke verhalen... Ik moest helaas alweer werken de derde dag na komst van Elvis. Was toen stik jaloers op mijn vriendin, die wel lekker de hele dag bij hem kon zijn. Ze worden ook zooooo snel groot, Elvis groeit momenteel ongeveer 1-1,5 KG per week. Dus geniet zoveel je kunt !!!

honden page profiel MarianneMarianne 3 doggies

honden foto van Marianne

Wat gaat het goed met beautje :-D en maar 1 ongeluks plasje, dat is toch knap!!!
Wat is dat voor een huurbaas (niet zòn leuke volgens mij) zit die jullie van jullie roze wolkje te verdrijven,he bah is dus GEEN dierenvriend, maak je maar niet te druk (vooral genieten van beau :-D ) en laat je goed voorlichten door mensen die er verstand van hebben,

knuffel :-D

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Hihihi, ja das nooit leuk, eerst op die roze wolk, en dan weer die grijze massa is :'( .
En gek he Beau was in 2 weken tijd 2kg aangekomen.
Hoop dus niet dat dat zo hard door blijft gaan, zitten we hier dadelijk met een bakbeest(maar ook dan houd ik van hem :p:p).

Liefs

honden page profiel MarianneMarianne 3 doggies

honden foto van Marianne

En weer een SUPER!!!! verslag :-D :-D alleen, nog KEI erg van je fototoestel, kon je m niet meer laten maken ???

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

grappig Marian, dat we beide tegelijk een bericht ah typen waren met de woorden roze wolk :-D !!!

Maar goed idd. dat kun je wel zeggen, het onweert ook nog steeds hier hoor :'( ...En druk maken, ja probeer hetniet te doen, maar er zijn maar 3 opties wat er kan gebeuren 2 daarvan zijn negatief, en 1 is maar positief. En de vraag is komt die ene optie wel. Pfff, nog 2 nachtjes slapen dan weten we het.

Maar idd. we zijn ook echt blij Marian dat het zo goed gaat met ons Beautje!!!

Dikke knuff terug vr jou!!

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

ja :-D ik wil foto's (:

wat gaat het al goed bij jullie :-D ech top.
leuk om te lezen (:

xxLiefss

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

hahahaha, gekke Marian, ,dank je wel.
En weet niet of het te maken is, want de lens is helemaal(kei ;-) ) schuin, en hij gaat daardoor niet meer aan/uit :'(

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Owh Uma!!! IK OOOOOOOOK!!!!!! Ik baal zo he, nu moet ik het met die rottige telefoon doen :'( !!
Zullen we een fonds boprichten: een nieuwe camera vr Marije en dr hondje:p:p.

Dikke xx en liefs

honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) 3 doggies

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)

Leuk verslagje weer, leuk om te lezen en fijn dat het zo goed gaat !

Ik hoop dat het gesprek met de huisbaas goed gaat en er geen vervelende consequenties aan vastzitten !
Hopelijk is het gewoon " grootspraak " van zijn kant !

honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. 3 doggies

honden foto van Denise, Benji & Hogy.

Wat een super leuk verhaaltje! :-)

Egt leuk dat het zo goed gaat met jullie nieuwe aanwist!

Veel plezier met de kleine!

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Dank j Denise!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Beautjes derde dag hier(L)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^