Eerst je voorstellen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hoi Arjen,

Het lijkt mij een goed plan,als iedereen die op dit forum wil schrijven zich eerst even fatsoenlijk voorstelt aan de andere forumleden...Ook lijkt het me een goed idee om een nieuw forumlid eerst door jou of een moderator te laten screenen alvorens toegelaten te worden op het forum.Je ziet dat veelal bij andere forums.

Laat even weten of je wat ziet in mijn voorstel.

groetjes van Ingrid en alle honden

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Eerst je voorstellen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hoi Ingrid,

Is dit je bedoeling? Zie link hieronder?

http://evee.dierenforum.nl/phpBB2/viewtopic.php?f=20&t=273

Zou iemand die met een probleem zit met hun hond dit erg verwelkomend vinden? Waarschijnlijk niet, en ik vind het persoonlijk juist fijn als mensen die problemen hebben met hun hond gemakkelijk hun weg vinden naar ons forum toe. Af en toe wat ergernis neem ik dan op de koop toe.

Ook vind ik het leuk dat veel mensen die misschien normaal niet eens op forums verblijven hier terechtkomen, het hier fijn vinden en blijven hangen. Het draagt bij aan de dynamiek op het forum, en in vergelijking vind ik persoonlijk de afgeschermde forums akelig stil... Bovendien komen daar de vragen over problemen met honden alleen nog maar van vaste forumleden. Het informatieve karakter is er dan wel vanaf.

Verder herinner ik me nog een suggestie die ik kreeg toen ik hier pas was... dat ik vanwege mijn nogal algemene voornaam beter ook mijn achternaam kon toevoegen aan mijn gebruikersnaam op dit forum. Hierbij werd eraan voorbijgegaan werd dat dit een openbaar forum is waarbij veel mensen hechten aan een zekere anonimiteit. Dat gevoel heb ik altijd onthouden, en alweer, dan gun ik het een ander dat hij of zij nog wat langer vasthoudt aan zijn of haar anonimiteit en inlogt op een gastaccount. Ik heb op zo'n moment respect voor die persoon zijn privacy.

Tweede vraagje: heb je nog rondgevraagd of je voorstel gesteund wordt door andere vaste forumleden? Want zoals je het nu stelt, wek je de indruk dat alleen jouw mening telt en die van Arjen. Ik neem aan dat dit een verkeerde indruk is?

Zelf vind ik dat ieders mening telt, als het gaat om besloten of niet besloten. En zou dit forum een besloten forum worden, dan zou ik dit heel erg vinden, maar me bij de mening van de rest neerleggen.

Voor de rest vind ik het een goed initatief van je om de vraag zelf eens te stellen, zodat iedereen hier over na kan denken.

Groetjes,

Linda.




honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hoi Linda,

Eerst wilde ik dit voorleggen aan Arjen...dit is per slot de webmaster.
Dat ik dit openbaar doe is om iedereen mee te laten lezen.Ik wil eerst weten wat hij van dit voorstel vindt.Per slot stelt hij de regels vast,niet ik of welke moderator ook...

Ingrid en haar honden

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hmm... dus we mogen alleen meelezen? Of is iedereen die meeleest ook welkom om hun duit in het zakje te doen;-)?

Persoonlijk zou ik zo'n verzoek nooit aan Arjen doen als er niet minstens drie andere vaste forumleden er hetzelfde over denken, en het liefst meer - al moet ik er me suf voor pb'en, en mijn pb-box is dan ook aardig vol.

Arjen heeft hier overigens al eens eerder zijn mening over gegeven, en die respecteer ik, ook al betekent het af en toe meer ergernis en meer werk als moderator. Eén rondgang langs andere hondenfora en ik gaf hem groot gelijk!

Groetjes,

Linda.

honden page profiel Arjen (Webmaster HondenPage)Arjen (Webmaster HondenPage)goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)

Hoi allemaal,

ik heb inderdaad mijn mening hier al eens over gegeven maar ik snap waar de vraag vandaan komt :-)

Ik heb ervoor gekozen om deze hele pagina een open karakter te geven. Dus iedereen kan dingen toevoegen (zelfs zonder je te registreren), iedereen kan reageren op het forum etc. Ik heb dit gedaan omdat ik het belangrijk vind dat er laagdrempelige informatie beschikbaar is over honden. Ik wil niet dat mensen net die ene belangrijke vraag niet stellen omdat je eerst moet registreren.

Doordat de HondenPage de laatste tijd een beetje uit zijn kluiten groeit besef ik ook dat er wat moet gebeuren maar dichtzetten van iets of wat dan ook is voor mij echt de allerlaatste optie . Zoals ik helaas bij de links heb moeten doen :-(.

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Dank voor het snelle antwoord,Arjen!

groetjes van Ingrid en haar roedel

honden page profiel mandy missy molly en butchmandy missy molly en butch

honden foto van mandy missy molly en butch

Hey Arjen,
Ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met dit forum en dat ik er geen moment aan zou twijfelen om me te registreren.
Zoals op elke site forum of chat, zul je altijd mensen hebben die het proberen te verpesten voor de mensen die het hier zo naar hun zin hebben.
Ik zit elke dag even hierop om alles te checken en de adviesen die ik op dingen heb gekregen ben ik ook erg bij mee dus je site is goed zoals hij is en de mensen die het willen verpesten die moeten we maar gewoon met een korreltje zout nemen al met al iedereen heeft het hier naar zijn zin en dat is toch het belangrijkste?
groetjes mandy, missy en molly

Audrey (Gast)

Ik vind het als 'gast' juist heel fijn dat ik toch informatie kan lezen en zelf iets kan schrijven zonder dat ik daar een hele registratie voor moet doorlopen! Volgens mij is dit een van de weinige forums waar dat kan!

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

Hey,

Deze laagdrempeligheid (is dat een woord?) zie je niet veel en dat is vind ik ook het unieke aan Hondenpage.
En ook het mooie vind ik persoonlijk. Je kunt zonder veel moeite te hoeven doen je vraag kwijt en antwoorden zoeken en lezen.

Bij die laagdrempeligheid komt natuurlijk ook kijken dat mensen daar misbruik van maken. Maar ik zou niet graag zien dat de goede onder de kwade moeten leiden, dat is al zovaak het geval.
Eigenlijk zou je tot een zelfregulerend geheel moeten komen, waarin de vaste gebruikers in de gaten houden dat alles volgens de bedoelingen van dit forum gaat. Zo leer je elkaar dingen en stel je met elkaar de regels en normen en waarden van het forum vast, zoals in de maatschappij zeg maar.

Dan kom je dus ook excessen tegen zoals we gezien hebben de afgelopen tijd, dan is (helaas) iemand als Arjen nodig om als 'rechter' op te treden.

Zo zie ik het tenminste.

Groetjes, Margje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Eerst je voorstellen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^