flinke honden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

met de avondwandeling aan de visvijver hoor ik een heleboel gekef. Kira stond effe te poepen en ik hoor het keffen dichterbij komen... komen daar ineens 3 chi's met lijn, zonder baas aangelopen! Kira had gedaan met poepen en ik laat de honden zitten en ga tussen mijn honden en de chi's instaan. ik hoorde wel iemand en nog gekef verder van mij vandaan dus ik maar roepen of ze der honden wilde komen halen. na een paar minuten kwam dan eindelijk een vrouwmet nog 3 chi's achter die hondjes aan en julie raden het wel... ze had totaal geen controle over haar honden. excuses kreeg ik niet maar ze was wel verbaasd dat mijn honden zo flink waren en zij me dat ik ze moest belonen met een snoepje. ik had al brokjes in mijn handen toen ze het zei en ik heb haar er maar vriendelijk op gewezen dat ze beter achter haar losloopende chi's aan kon voor ze die kwijt was of ze niet zo flinke honden tegen kwamen O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "flinke honden" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & AmayaMarloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya 3 doggies

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

zucht...sommige mensen, lopen met 6 honden, groot of klein, gaat zonder controle  iet goed, is wel weer bewezen

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

ik had zoiets van 'hou je beter met je eigen honden bezig ipv met de mijne' het leek me wel duidelijk wie er beter wist wat gedaan met zijn honden O-)
ik was wel weer effe trots op mijn 3tal haha ;-)

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Ja zeg Linneke...., jij hebt makkelijk praten met je Terrietjes...., weet je wel wat een heidens karwei zes van die Chi's zijn....., valt echt niet mee om die in de hand te houden hoor :-D

Mooi voorbeeld hoe het ook kan..., fijn dat die mevrouw ook begreep dat jou honden zich keurig gedroegen...., nu die van haar nog ;-)

honden page profiel Charlotte, Marcel, James, Arthur & GraceCharlotte, Marcel, James, Arthur & Grace 3 doggies

honden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Grace

Misschien dat mevrouw nu doorheeft dat het ook anders kan :-)Maar je mag in ieder geval trots zijn dat jou honden zo goed luisteren als er een bende keffers op af komt rennen! ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je mag zeker trots op je honden zijn, en deze vrouw, zuchte van....... o gelukkig ze heeft ze onder controle, vandaar dat ze zei, geef ze maar wat lekkers. :-D

maar met zes honden wandelen, en dan geen controle hebben over de minies, is vervelend en ergelijk als je deze roedel tegenkomt.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Hele flinke honden!! Vervelend om zo'n groep losgeslagen hondjes tegen te komen.

honden page profiel LeonieLeonie 3 doggies

honden foto van Leonie

Nou ja.....honden ;-)..........

honden page profiel Peter & DinosPeter & Dinos 3 doggies

honden foto van Peter & Dinos

Vind het geen ramp een losgeslagen roedel tegen te komen, Dit is geen probleem als je zeker bent van je eigen roedel,en is dit een goede oefening hahaha

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Misschien dat mevrouw nu doorheeft dat het ook anders kan :-)Maar je mag in ieder geval trots zijn dat jou honden zo goed luisteren als er een bende keffers op af komt rennen!  "
't is niet de eerste keer dat ik der tegenkom dus ik denk dat ze het wel door heeft meer niet weet hoe der aan te beginnen keer 6 ;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" je mag zeker trots op je honden zijn, en deze vrouw, zuchte van....... o gelukkig ze heeft ze onder controle, vandaar dat ze zei, geef ze maar wat lekkers. :-D

maar met zes honden wandelen, en dan geen controle hebben over de minies, is vervelend en ergelijk als je deze roedel tegenkomt. "
ik begrijp dat ze het zo bedoelde maar in haar plaats zou ik toch wel eerst naar mijn wegrennende honden gaan kijken ;-)
maar ja... in haar plaats zou ik die honden ook trainen en niet met 6 lopen zolang ik ze niet onder controle heb. zo wandelen moet toch niet leuk en ontspannen zijn.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Vind het geen ramp een losgeslagen roedel tegen te komen, Dit is geen probleem als je zeker bent van je eigen roedel,en is dit een goede oefening hahaha "
het was ook een goede oefening want het negeren van honden aan de lijn kan hier wel beter en ik ben heel blij dat we nu al een stuk vebetering merken.
1st trokken Nala en Kira al van te voren naar een hond tot we voorbij waren en nu kunnen we langs andere honden met een simpele 'vooruit' en soms een kleine correctie. als we er niet langs konden moest ik eerst afblokken want dan bleven ze niet zitten en nu blijven ze eindelijk mooi zitten.
vandaar dat ik even heel trots was op hen ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "flinke honden" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Wat voor speelhond is jou hond?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^