muilkorf ervaringen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

susan (luna hond) (Gast)

Hoi
Ik heb een Amerikaanse stafford vrouwtje van ongeveer 5 jaar. tot 3 jaar kan ze los, ze is vroeger (pup) 1 keer flink gebeten door andere hond en luna deed niks terug reageerde heel goed. toen nog twee jaar los gelopen en opeens luisterde ze niet meer goed. ze luistert niet als ik haar roep komt dus niet goed terug als er andere honden in de buurt zijn. als er geen honden zijn en ze loopt los bijvoorbeeld in het bos luistert ze wel heel goed.  en aan de riem gromt ze heel hard en agressief gedrag . ze trekt niet aan de riem tot we andere hond tegen komen dan hard trekkend gedrag. Toen ze jong was veel curcussn gevolgd ze liep los luisterde goed en had haar diploma's behaald.
Mijn vraag is nu hoe zijn jullie ervaringen met een muilkorf om. zou ze dan weer los kunnen lopen inplaats van aan de riem. bijvoorbeeld op het strand(rusitg klein strandje) of in het bos.
groetjes susan

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "muilkorf ervaringen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel YvonneYvonne

honden foto van Yvonne

Als je de hond een muilkorf omgeef moet je wel een breede rug hebben. Mijn hond heeft een muilkorf om waar veel mensen en honden zijn omdat hij mij bijt als de emmer vol is. Het liefst vlucht hij maar aan de lijn kan dat niet. Ik heb al heel wat te horen gekregen maar hou me vast aan mensen die zeggen dat maar weinig mensen hun verantwoording nemen.  Ja mijn hond loop ook los waar andere honden lopen maar als ik een hond spot gaat hij aan de lijn of we lopen een andere kant op. Inmiddels weten de meeste mensen waarom hij een muilkorf omheeft en dat veranderd echt een hoop.  Vandaag in een dierentuin in Duitsland ook veel gehoord ook kinderen die vroegen waarom heeft hij dat om en als ik het netjes uitlegde snapten ze het en vonden ze het fijn dat hij een muilkorf omhad.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "muilkorf ervaringen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^