Probleem..!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NougatNougat

Hallo iedereen!

Ik ben nieuw op dit forum en heb enkele vragen...
3 jaar geleden kreeg ik eindelijk een hond van mijn ouders, een weimaraner. 1 jaar geleden hebben wij een chocoladekleurige labrador geadopteerd van 2 jaar, ze heeft echt nog het karakter van een pup. Op zich kunnen ze heel goed met elkaar opschieten , en als de labrador te hevig begint te spelen met de weimaraner dan geeft zij duidelijke signalen dat ze het niet wil waardoor de labrador ook stopt, dus daar zijn er geen problemen. Het enige probleem is wel dat de weimaraner opeens kan beginnen vechten als iets haar toch niet aanstaat, zo heeft ze de labrador al een paar keer serieus vastgehad.. Dit is dan als de weimaraner bij me ligt en de labrador komt te dicht, dan geeft ze geen signaal maar vliegt ze soms gewoon op de labrador.... Ook naar vreemde honden, daar moet ze helemaal niets van weten terwijl ze vroeger wel altijd met andere honden heeft gespeeld... Zo wou ze de labrador eens beschermen ( het was eigenlijk niet nodig, er kwam gewoon een andere hond naar de labrador om te spelen en de weimaraner heeft die dan tot bloedens toe vastgehad..) mijn ouders zijn bang dat ze ooit naar mijn kleine broer zou bijten en dan moet ze natuurlijk weg ... Ik weet echt niet wat ik moet doen .. Heeft iemand raad voor mij?
Vele groetjes en alvast bedankt!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Probleem..!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Geen goede raad, wel een upje!

honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky

honden foto van De rode Husky

klinkt als of de weimaraner heeeeeeeeel onzeker is. ik denk dat je onder begeleiding van een gedragstherapeute je weimaraner juist meer in een roedel met honden moet doen. ze zal moeten leren dat het niet erg is om onder andere honden te zijn en dat ze geen gevaar vormen voor de familie.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Probleem..!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^