Puur Oor of oorreiniger van A.S.T. (monoclean)?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Chico en LouisaChico en Louisa

honden foto van Chico en Louisa

Wie heeft er ervaringen met Puur Oor? Ik zoek een goed, effectief maar zacht middel om de oren één keer per week te reinigen (oorsmeer,...) . ( http://www.medpets.be/puur+oor )
Ik heb al goede commentaren over Puur Oor gelezen - een homeopatisch middel - maar het enige wat mij doet twijfelen is dat het 27% alcohol bevat en ik weet niet of dat nu weer zo goed is (alcohol droogt ook uit).
Een alternatief zou de oorreiniger van A.S.T. (monoclean) zijn die zich onderscheidt met het alcoholvrij zijn maar dit is dan weer geen plantaardig / homeopatisch middel. Heeft er iemand ervaring met de oorreiniger van A.S.T. (monoclean)?
( http://www.medpets.be/monoclean )

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puur Oor of oorreiniger van A.S.T. (monoclean)? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende .. 3 doggies

honden foto van liesbeth en de bende ..

met beide al gewerkt, en tevreden van, mijn in het trimsalon blijf ik het liefste werken met aurigel, is zowel ontsmettend als reinigend..

http://www.transgroom.com/productinfo.asp?artnr=54ART001&hg=21000&sg=21003&fc=542201

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy 3 doggies

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Mijn vorige hond, een Beagle, had snel last van vieze oren. Ik maakte dat 1 keer per week schoon met otoclean. Is niet homeopatisch, maar ik was er zeer tevreden over. Het is een vloeibare oorreiniger die in pipetjes verpakt zit. Je verdeelt de inhoud van 1 pipet over beide oren. Voordeel is dat je iedere keer een nieuwe / schone pipet pakt, waardoor je geen kans hebt op herbesmetting door besmette druppelaartjes. Otoclean is te bestellen bij medpets.

De merken die jij noemt daar heb ik geen ervaring mee, dus kan ik niets over zeggen.

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Ik heb nog een paar pipetjes met bijsluiter liggen en heb het opgezocht, Otoclean is alcoholvrij. Er zit o.a. glycerine in, wat ervoor zorgt dat het oorsmeer loskomt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

gebruikte vroeger altijd Otoclain, maar moest het zo vaak gebruiken, dat ik dacht, ga eens voor wat anders kijken, en heb toen

Espree Advanced care ear care gaan gebruiken, na een paar keer gebruikt te hebben, is het eens in de zoveel maanden dat ik het nog gebruikt, ben er zeer tevreden over, Otoclean moest ik wekelijks gebruiken, altijd oorsmeer, maar met Espree niet, eens in de zoveel maanden eens gebruiken, misschien is dat ook een optie voor je.

en natuurlijk.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puur Oor of oorreiniger van A.S.T. (monoclean)? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Hoe, wat, wie en waar?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^