Vooroordelen ontkrachten!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Teven onderling vechten. Reuen onderling vechten. Husky's slopen. Windhonden kunnen niet los. Podenco's hebben geen oren. Terriërs zijn heel erg druk. Staffords bijten andere honden dood. Jullie kennen ze wel, die vooroordelen! Aan ons de taak om ze te ontkrachten! Post jullie foto's/filmpjes waarin jullie het tegendeel laten zien!

Wij zijn vanmiddag al goed bezig geweest. Deze drie (dominante, pittige) teven kunnen prima samen! En in dit roedeltje is er eentje windhond, en eentje half-windhond, en ze lopen allemaal lekker dicht bij me! ;-) Dus BLEH! Teven kunnen bést samen en windhonden kunnen bést los!



Nu jullie! ;-)

honden page profiel KimberleyKimberley 3 doggies

honden foto van Kimberley

Ik heb even geen vooroordeel te ontkrachten, mijn kleine hondje voldoet namelijk precies aan het vooroordeel wat je vaak hoort: ze blaft veel!

Maar wilde je wel even complimenteren, wat een heerlijk roedeltje, en wat wandelen jullie relaxt samen!

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Ja, ik geniet echt met volle teugen van "mijn" drie dames ;-) Nou moet ik zeggen dat dit een moment-opname is hoor, ik ben Cosmic geregeld kwijt, hihi! O-)

honden page profiel Mi Perros, Mi VidaMi Perros, Mi Vida

honden foto van Mi Perros, Mi Vida

Het zijn inderdaad drie mooie dames! :-D

Hier zijn er 4 afghaanse windhond reuen die samenleven en dat gaat erg vlot, dus ja, ik gooi het vooroordeel overboord wanneer men zegt dat dit niet of moeilijk gaat.
En als ze los lopen, dan lopen ze allemaal te gelijk samen weg,...  Kan ik wel niet tegenspeken dat los lopen een optie is voor afghaanse windhonden.  Nochtans luisteren ze erg goed, maar bijvoorbeeld een konijn is wel te leuk om er niet achter te gaan racen. :-D
Welk vooroordeel ik wel nog zou weg willen, is dat ze dom zouden zijn.  ;-)

honden page profiel GerardGerard

honden foto van Gerard

Ik heb ervaring met Afghaanse windhonden en Podenco's. De Podenco luistert inderdaad niet en je schreeuwt de hele dag door (binnen was ze erg lief) en de Afghanen moet ik loslaten als ik zin heb om de hele buurt rond te rennen om ze weer te pakken te krijgen.
En dom zijn ze inderdaad helemaal niet. Vraag alleen niet aan ze om hetzelfde trucje 3x te herhalen want na twee keer vinden ze het, bij wijze van, gewoon niet meer zo boeiend en kunnen ze je echt aankijken met zo'n blik van: 'Heb je hem weer. Ik heb het net toch ook al gedaan. Pfff, doe het lekker zelf. BOOOORING!!'

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi*

honden foto van Jana *FeLaNelKi*

Vooroordeel: chihuahuas zijn geen honden.
Bewijs: hier doet Kilo niet liever dan in de modder rollen, en zonder jasje door de regen te lopen!

Van de twee andere meiden ontkrachten we inderdaad het vooroordeel dat teven vechten, want ze zijn beste maatjes en echt onafscheidelijk!

honden page profiel Pauline, Cosmic & Punk †Pauline, Cosmic & Punk †

honden foto van Pauline, Cosmic & Punk †

En toen kwam er een topic uit de prehistorie omhoog, hihi.. Wat was mijn leven in april anders dan nu.. "En toen was er nog maar één.." :'(

honden page profiel Mi Perros, Mi VidaMi Perros, Mi Vida

honden foto van Mi Perros, Mi Vida

" En toen kwam er een topic uit de prehistorie omhoog, hihi.. Wat was mijn leven in april anders dan nu.. "En toen was er nog maar één.." :'( "

Het spijt mij enorm.  Wat is er gebeurt dan, als ik vragen mag natuurlijk?

honden page profiel Pauline, Cosmic & Punk †Pauline, Cosmic & Punk †

honden foto van Pauline, Cosmic & Punk †

"
Het spijt mij enorm.  Wat is er gebeurt dan, als ik vragen mag natuurlijk? "


Winnie is enkele maanden geleden overleden. Punk is maandag overleden. Nu is het alleen nog ik en die gekke Podenco, Cosmic..

honden page profiel Mi Perros, Mi VidaMi Perros, Mi Vida

honden foto van Mi Perros, Mi Vida

Hey Pauline,
Ik weet hoe het voelt.  Het spijt mij dat ik nu net op jouw bericht reageer, maar kwam het toevallig tegen op het internet. Alvast een dikke knuf van mij.
De foto bij mijn avatar is mijn jongste afghaan, net twee dagen voor zijn overlijden genomen.  Nu intussen drie weken geleden.  Hij is nog geen 3 jaar geworden.  Tegen eind dit jaar, begin volgend jaar zal ik terug een pup hebben, maar dat zal de pijn en het verdriet niet wegnemen.
Ik weet dus erg goed hoe je je voelt. :'(

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Ja hoor

Kleine hondjes luisteren niet

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Heb dit helemaal ge mist. heb jaren lang 3 a4 teven te samen gehad nooit vechten altijd samen , nu heb ik een teefje en een reu,maar als ik eerlijk ben geef mij maar teven, het reutje is ontzettend Lief maar vind een teef veel meer hebben geen gesjor van grasspriet naar grasspriet of van boom naar boom zoals bij een reu,nu kan men hem wel leren dat hij mag plassen als jij dat wil maaar hij kwam met 4,5 jaar hier en moest zo,n hoop leren nog zo als zindelijk heid, pieste in huis tegen alles en nog wat en ook regelmatig een hoop omdat hiij niet verder wou lopen een halve meter de tuin in. toch wil ik geen van beide kwijt hoor is een heerlijk duo.Pauline wat een leuk Filmpje.Hein.

honden page profiel JolandaJolanda

honden foto van Jolanda

Heb altijd reu-en gehad. Eerst 2 mechelaars ( intact), en zulke grote maatjes heb ik nog nooit gezien. Daarna 1 mechelaar (intacte reu) en 1 jack russel ( intacte reu), ging altijd perfect samen.
Heb nu 1 jack russel reu en 1 bull terrier teefje (geholpen) en deze snauwen nog wel eens tegen elkaar!
Ik heb dus nu 2 terriërs in huis, heel druk zou je zeggen....NEE , ik loop 5 tot 6 km per dag met ze , en ze zijn in huis dus vrij rustig. Nog iets, jack russels zijn onopgevoedde honden die tegen andere honden uitvallen, MIS, die van mij is heel goed opgevoed en zeer sociaal naar andere honden.

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

Hier ook twee reuen samen, gaat perfect :-) De ene is intact en de ander gecastreerd, maar toch.

Nu moet ik wel zeggen dat Kobus eigenlijk met alle andere honden kan, ik heb nog niet meegemaakt dat een andere hond hem niet leuk vond (komt ook doordat hij andere honden vaak negeert). Zelfs de bitchy teef van de buren vind 'm wel oké en laatst nog; een intact Maltezer reutje dat schijnbaar iedere andere reu aanvalt, geholpen of niet (hoorde ik achteraf pas ;-)). Met Kobus ging het goed, het vrouwtje was verbaasd ;-)

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

en zo loopt Max los
negeert meestal alle honden die voorbij komen als hij er heen wil zeg  ik Max hier en komt hij meteen.

video vandaag genomen tijdens wandeling

honden page profiel Eline & VinoEline & Vino

honden foto van Eline & Vino










































Heel duidelijk dat Staffords heel gevaarlijk zijn.O-)



En nog bewijs dat reuen samen kunnen, GT en Enzo (2 intacte reuen) kwamen het asiel binnen omdat hun baasje zelfmoord pleegde, GT heeft intussen een baasje.;-) vind het zo'n lief filmpje. ;-)

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Mi perros; sterkte voor je.

We hebben het niet voor het kiezen.:'(

het vooruitzicht....dat is een nieuw lichtpuntje!


en vooroordelen....ja hoor en Dobermann en dan kinderen..;ai ai ai...;dus niet.

Perfecte match en gouden combi(, maar helaas geen beelden.) ;-)

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan

honden foto van Ben en Bryan

" Teven onderling vechten. Reuen onderling vechten. Husky's slopen. Windhonden kunnen niet los. Podenco's hebben geen oren. Terriërs zijn heel erg druk. Staffords bijten andere honden dood. Jullie kennen ze wel, die vooroordelen! Aan ons de taak om ze te ontkrachten! Post jullie foto's/filmpjes waarin jullie het tegendeel laten zien!

Wij zijn vanmiddag al goed bezig geweest. Deze drie (dominante, pittige) teven kunnen prima samen! En in dit roedeltje is er eentje windhond, en eentje half-windhond, en ze lopen allemaal lekker dicht bij me! ;-) Dus BLEH! Teven kunnen bést samen en windhonden kunnen bést los!

yJbAwBoGovg

Nu jullie! ;-) "


Ik zal van de week n filmpje maken tijdens t uitlaten van Ben. Terriers zijn niet per definitie druk! :-D en als Bryan er omheen rent zie je dat 2 reuen ook prima kan :P

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

Een husky kun je niks leren en slopen alles; Spot puzzelt

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^