Lucky is gebeten:(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

Vanmiddag met lucky naar het losloopgebied gegaan, het begin is een visoever dus een strook gras wat in kronkels naar het strand loopt. Zie ik tot mijn teleurstelling dat er een man met 3 border collies voor mij loopt, nu heb ik niks tegen andere mensen en honden maar ik weet dat deze 3 geen schatjes zijn. De man loopt zo'n 40 meter voor me maar 1 van zijn honden blijft achter en staart naar lucky, ik had hem overigens nog aan de lijn. Dus ik geroepen naar die man of ie zijn hond terug wou roepen, hij reageerde niet. Dus ben ik me omgedraaid maar die border kwam ons achterna tot die bij ons was.

Nou is lucky heel onderdanig dus die lag al op de grond, en die border heel dominant erboven, probeerde uit alle macht lucky mee te krijgen en die border op afstand te houden, die stond al te grauwen en te sneppen, lucky lag nog op de grond en toen beet die border hem in zn neus. Lucky piepend en jankend achter me gaan zitten en ik heb die hond weggeschreeuwd naar de eigenaar die nog steeds doorliep met de andere 2 honden en 2 kinderen. Toen droop de hond af en hebben we 5 minuten daar gewacht, en ben daarna doorgelopen, want ik dacht als ik nu wegga wordt ie misschien angstig, daarna kwamen we nog mensen tegeb uit de buurt met hun husky en 2 twee ebben nog wat gespeeld, ik zag dat die man van de border collies op een bankje zat met die honden dus ven erlangs gelopen en zei: als je je honden niet bij je kan houden en laat bijten, kom dan niet meer hier want dit laat ik me geen 2e keer gebeuren, het enige wat eraf kon mua en haalde zijn schouders op....oooh wat was ik kwaad!!

Ik ben wel verder gelopen en nog wat oefeningen gedaan, heb hem daarna wel los gedaan en dat ging super! Heb geen spijt van dat ik ben gebleven! Sorry voor het lange verhaal maar moest ff mijn ei kwijt!


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lucky is gebeten:(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Nouri Nouri 3 doggies

honden foto van Nouri

Pff, heel frustrerend! wat een stomme man! ik kan me helemaal voorstellen dat je boos bent, jeetje zeg 3 honden en je dan nog niet verantwoordelijk voelen. ik vind het waardeloos!
Maargoed, even zuchten en weer verdergaan! Lucky is het vast alweer vergeten;-)

Hoe gaat het met zn neus?

honden page profiel haarlemsehaarlemse 3 doggies

honden foto van haarlemse

Hoi.. ik kan dat...volgende keer.. hoop ik niet voor je hoor, maar jij bent de roedelleider.. trek je hond tussen je benen en ga ..goed rechtop staan..en roep WEG of Nee..wel met kracht in je stem..meestal durft de hond niets meer te doen...dat heb ik uit ervaring met de uitlaatdienst..paar jaar geleden.
Maar echt een asso.. die man...

honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu 3 doggies

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

Kan me voorstellen dat je daar kwaad om wordt en even van ja af moest schrijven.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

He bah wat een nare ervaring, Arme Lucky. Vreselijk irritant ook die eigenaren die er zo luchtig over doen. Grrr die zou je het liefste toch wat. Wel fijn dat de rest van de wandeling toch goed ging. ;-)

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Jammer dat sommige mensen zo verschrikkelijk onverantwoord met hun hond omgaan en jij daar hinder van hebt. Gelukkig ging de rest van de wandeling wel goed!

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

Thx haarlemse voor de tip, maar het ging zo snel! Stom eigenlijk dat je precies weet hoe je moet handelen maar als het dan gebeurd je niet zo snel weet wat je moet doen;(

Maar lucky heeft een snee in zijn neus en is een beetje dik, hij heeft er niet veel last van volgens mij, hij is wel erg knuffelig;-)

honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli 3 doggies

honden foto van Jessie en Eli

Ik kan me je frustratie goed begrijpen. Je bent wel netjes gebleven. Ik zou helemaal uit me dak gaan.

Beterschap voor je hond.

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

Haha het liefste was ik ook helemaal uit mijn plaat gegaan maarja ik weet dat die man berucht is daar mey zijn honden, hebben meerdere andere honden aangevallen en die man doet er niks aan! Dus waarschijnlijk had ik dan daar als een viswijf gestaan en hij had het weggewuifd...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Lucky is gebeten:(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: stokken willen eten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^