Pup mee naar Animal Event?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MichelleMichelle

honden foto van Michelle

Hallo allemaal,

Dit is mijn eerste topic dus hoop dat ik het goed geplaatst heb;-)

Over 2 weken gaan wij onze chodsky pes pup Odyn ophalen bij de fokker. Hij is dan 8 weken oud. De week er na is Animal Event en ikbesef me af of het slim om de pup daar mee naartoe te nemen. Ik twijfel zelf heel erg omdat ik aan de ene kant dat dit te snel te veel van het goede is. Aan de andere kant is het misschien wel goed voor de pup om zoveel verschillende honden en mensen te zien. We willen als we gaan niet te lang blijven. Wij wonen niet ver van de beekse bergen vandaan. Ook heeft hij dan zijn enting bij 9 weken al gehad. Is er dan nog een kans dat hij daar een ziekte oploopt?

Hoe denken jullie hier over?

Groetjes Michelle!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pup mee naar Animal Event?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MichelleMichelle

honden foto van Michelle

Sorry, ik zie dat er wat foutjes in de zinnen staan. Ik type vanaf mijn telefoon dus ik hoop dat het een beetje duidelijk is(a)

honden page profiel <3 Ayla&Jara <3 <3 Ayla&Jara <3 3 doggies

honden foto van <3 Ayla&Jara <3

Van de ziekte weet ik niet en ga daar ook maar niks over zeggen, zal het vast fout hebben haha..

Maar voor de ervaring zou ik wel gaan, zou wel iets meenemen waar je hem in kan dragen/duwen (kinderwagen) of iets.
Is natuurlijk prachtige socialisatie als je maar geen UREEEEEN gaat, dan wordt het inderdaad te veel, maar als je een uurtje (Misschien 2 of ietsje langer, ligt net aan de pup zelf) gaat en iets meeneemt om het te dragen want hij mag natuurlijk neit te lang lopen dan komt het vasst wel helemaal goed, als het met ziekte's etc. mag..

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zou de pup niet meenemen veels teveel indrukken voor je pup,verder is het zo druk meestal dat je je pup steeds zal moeten dragen .sommige mensen letten niet waar ze lopen .lekker thuislaten bij een oppas groeten Hein, psveel plezier met je pup.

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Ik zou de pup ook lekker thuislaten. Zelf shoppen en ideeën opdoen. Socialiseren prima maar dit is helaas te veel ineens.

honden page profiel CarmenCarmen 3 doggies

honden foto van Carmen

Pups gaan hier vanaf dag 1 overal mee naar toe, zou het dus zeker doen. Lekker indrukken opdoen. Ziektes valt echt wel mee, hier gaan ze op 5 weken (in t nest) al ingeënt mee naar de eigen club

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Je zegt dichtbij te wonen, ik vind dat je best even kunt gaan hoor. Mits je pupje dan de rest van de dag kan bij komen en de dag ervoor ook rust gehad heeft (dus niet elke dag druk druk druk).

Als je echt wilt winkelen en alle evenementen wilt bekijken en van plan bent om lang te blijven, dan zou ik het pupje ook thuis laten

honden page profiel MichelleMichelle

honden foto van Michelle

Bedankt voor alle reacties!

Als we gaan dan gaan we inderdaad ook echt maar een uurtje en zeker niet langer. De verdeelde meningen maken het niet makkelijker om te beslissen:p ik denk dat we sowieso even kijken hoe het de eerste week met de pup gaat en hoe nuchter dat hij zelf is. En aan de hand daarvan beslissen of het voor hem een goede ervaring zal zijn:-)

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Ik zou het niet doen. Bij socialisatie is het van belang om de hond goede ervaringe laten opdoen. Dat is mj niet gelukt op animal event met mijn volwassen hond, echt iedere jandoedel neemt zijn hond daarmee heen.
En het is veel te vermoeiend voor je pup, niet echt positief.

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Gea

Wij nemen onze pups ook gelijk overal mee naar toe. Mack, onze working kelpie, was 1 dag bij ons toen we naar een behendigheidswedstrijd gingen met ruim 300 vreemde honden. Hij is uitgegroeid tot een hele stabiele en zelfzekere hond. Ik hou zelf in de gaten dat er geen vervelende dingen met mijn pup kunnen gebeuren. Een andere, vreemde hond die ik niet ken, hoeft niet aan mijn pup te snuffelen of te spelen. En als het nodig is til ik mijn pup even op om vervelende situaties uit de weg te gaan. Mijn honden leren hierdoor dat ik ze altijd bescherm en dat ze altijd op mij kunnen vertrouwen.

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Oh als je maar een uurtje gaat, gewoon meenemen ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pup mee naar Animal Event?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^