Kwaliteitsvoer, voor redelijke prijs

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel michellemichelle

honden foto van michelle

Hallo,

Ik voer mijn phoebe vers vlees, ze heeft een probleem en (tannetje) en ik dachten het op te lossen door vers vlees te gaan voeren, helaas blijkt dat na nu ruim een jaar nog niet zo te zijn.

Maargoed,

Nu ben ik mij een beetje aan het orienteren op andere soorten vers vlees. Ik voer nu Mulder, carnibest of stawi. maar het bevalt me niet zo. De mulder lam en rijst stinkt soms zo erg dat ik er zelf van moet kotsen. en nee ik ben niet zwanger of kleinzerig hahaha. de stawi voert het makkelijkst vind ik omdat die porties in een keer gegeven kunnen worden. Maar ik vind de kwaliteit echt NIETS. ik merk dat phoebe magerder wordt als ik dit voornamelijk voer. terwijl ze met de bakjes van 400 gram ruim boven het 325 voorgeschreven staat.

Dus nu was mijn vraag welk soort voer kun je dan het beste nemen, wat is kwalitatief goed, maar ook nog enigszins betaalbaar. en bovendien, waar kan ik het kopen?! Ik zie bij ons in de dierenwinkels veel renske liggen, maar die vind ik vrij duur en is volgens mij geen versvlees?!

graag jullie hulp!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kwaliteitsvoer, voor redelijke prijs" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Ik zou eens kijken bij lotgering.

honden page profiel michellemichelle

honden foto van michelle

lotgering, is toch eigenlijk een beetje dezelfde meuk als stawi en smuldier?

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Al eens aan barf gedacht? Dan ga je zelf een menu samenstellen. Je kunt dan ook uittesten of er diersoorten zijn waar je hond een allergie voor heeft. Mocht hè it willen en hulp nodig hebben hoor ik t graag!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik zelf ben dol op Tinlo en Haaksbarf. Soms voer ik Alaska en all animal.

Je kunt het kopen bij:
www.gunshies.nl
www.lupa-diervoeding.nl
www.caroba.nl
Etc etc.

Ik zou idd eens naar een allergie gaan kijken ivm het afvallen.

honden page profiel michellemichelle

honden foto van michelle

Kun je mij een prijsindicatie geven, ik heb inderdaad wel eens bij barf gekeken op internet, omdat ze ook die worst verpakkingen hebben en complete 'setjes' aanbieden. is voor de afwisseling wel handig. O-)

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

" Kun je mij een prijsindicatie geven, ik heb inderdaad wel eens bij barf gekeken op internet, omdat ze ook die worst verpakkingen hebben en complete 'setjes' aanbieden. is voor de afwisseling wel handig. O-) "


Nu heb je het over Tinlo BARFmenu denk ik? Kim heeft het over zelf samenstellen. Zelf vleesbot, spiervlees en orgaan combineren volgens bepaalde richtlijnen: BARF of NRV bijvoorbeeld. Dat wordt vaak voor het gemak barfen genoemd. Daarmee kan je zelf de kwaliteit in de hand houden voor een redelijk lage prijs. Je moet je er alleen wel echt goed voor inlezen en het kost wat meer hak- en snijwerk.

honden page profiel michellemichelle

honden foto van michelle

oh oeps ja hahahaha dat bedoelde ik O-)

Ik ben niet zo van het zelf samenstellen heb daar inderdaad over gelezen maar vind dat teveel werk. Sorry hahaha

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Prijs indicatie.Casper is 36 kilo en eet 550 gram per dag. Per dag ben ik ongeveer € 0,98 kwijt dacht ik zo uit mijn hoofd.
T kost meer tijd, meer moeite en meer vriesruimte. Maar dan heb je ook wat! :-D

honden page profiel GingerGinger

honden foto van Ginger

Tinlo kost gemiddeld 4,50 voor een kilo en is kwalitief goed!
Varieert van 3,75 tot 5 euro.
In een combi doos zitten 4 smaken en vis. Ik ben hier alleen niet zo'n fan van omdat hier 2 rollen vis in zitten en dat in verhouding met de rest van de doos veel omdat je max 1x in de week vis geeft.
Beter is om van elke smaak 1 te pakken bijvoorbeeld.


Hier word het in ieder geval goed gegeten!

honden page profiel hans masthans mast

honden foto van hans mast


ik mag naar ongeveer dertig jaar die ik nu in de honden, sledehonden zit,wel mag zeggen dat het vlees wat ik mijn honden voer,het beste is voor welke hond dan ook,het vlees komt van de firma KIVO uit veldhoven
deze mensen maken en verkopen een perfect stukje honden vlees,en als iemand dat mag zeggen dan ben ik dat,want ik betrek al jaren lang het honden vlees van hun,zonder dat ik er ooit klachten over hun vernomen heb,ik vind het vlees wat kivo maakt er super uit zien,en zeker nooit slecht ruiken ,nee vertel mij niets over honden vlees,ik weet door de jaren heen wel wat goed vlees is,en dat mag nooit slecht ruiken of er smerig uit zien,en daarom haal ik ten alletijden mijn vlees bij KIVO daar weet ik ten alletijden van dat ik daar een goed stukje vlees krijg voor mijn honden en zo moet het ook zijn vind ik,het vlees word door hun aan geleverd in worsten en ik weet zeker dat iedere hond er blij mee is als hij dat te eten krijgt

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

" Kun je mij een prijsindicatie geven, ik heb inderdaad wel eens bij barf gekeken op internet, omdat ze ook die worst verpakkingen hebben en complete 'setjes' aanbieden. is voor de afwisseling wel handig.  O-) "


De All animal Parelhoen zou alleen niet compleet zijn.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

prijzen zijn echt om te lachen stel dan zelf samen denk ik dan precies dat die dure boel zoveel beter gaat scoren bij een hond dan bv lotgering...

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Lotgering was hier een drama, maar het bovenstaande gaat erg goed.

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

Ik bestel zelf via Degomeat. Vind ze erg betaalbaar, ze hebben veel keus en super service. Als je hond een bepaalde smaak niet lust mag je die bewaren en met de volgende zending (mits binnen 3 maanden) weer teruggeven. Als mensen klachten hebben over de samenstelling van de gemalen mixen dan gaan ze daaraan sleutelen. En toch is het niet echt duur. ;-)

honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep

honden foto van Merp & Miep

Zover ik weet is Lotgering qua prijs/kwaliteit goed vlees en je kan het altijd een keer proberen. 
Hans ik snap best dat jouw honden het goed doen op KIVO, maar dan hoef je het niet als het beste vlees  van de wereld te promoten.

honden page profiel GingerGinger

honden foto van Ginger

Wat je uiteraard ook kan doen is lekker wisselen tussen merken zo zie je vanzelf waar je hond het goed op doet. En zo kun je ook goede kwaliteit en wat mindere kwaliteit voeren om een beetje op het geld te letten en je voert evengoed goed!Bijvoorbeeld lotgering, degomeat, tinlo, all animal .

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kwaliteitsvoer, voor redelijke prijs" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: met de bal spelen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^