Pfff!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Vanmiddag tijdens het wandelen kwam ik een vrouw tegen met een klein hondje. Ze vertelde dat hij 8 maanden oud was een kruising Jack Russell Terriër x Teckel is. Ze klaagde dat hij zo ontzettend druk was (tja, wat verwacht je, met dat ras en die leeftijd) en niet goed luisterde, ze klaagde aan één stuk door over 't beestje. Ze vroeg wat advies aan me. Ze vroeg bijvoorbeeld hoe ik mijn honden had geleerd terug te komen als ze los lopen. Dus ik zei, áltijd belonen, ook al moet ik een half uur staan wachten tot ze terug komen, zodra ze terug komen beloon ik ze. Dat vond ze maar stom, haar hond kreeg op z'n donder als hij niet meteen terug kwam. Tja, dan begrijp ik wel dat ie niet meer terug komt, zou ik ook niet doen..

Afijn, ze vroeg of haar hondje even met Cosmic mocht spelen, los. Waar we op dat moment stonden was een dijk met daarachter een snelweg, dus dat leek me niet zo'n goed plan, Cosmic komt ook nog niet altijd terug als ik haar roep! Dus ergens een rustig veldje gevonden zonder wegen in de buurt, en daar mochten ze even ravotten. Lekker samen rennen, Punk bleef bij ons in de buurt (oude oma..) en op een gegeven moment komen Cosmic en haar hondje samen vanzelf terug, dus ik beloon Cosmic, en zij beloond haar hondje. Vervolgens begint haar hondje aan Punks achterkant te snuffelen, en ze geeft hem toch een rot schop! (gelukkig was het niet vol raak!) Ik zeg, wat doe je nu? En zij zegt, ja, ik wil dat gewoon niet hebben, ik vind dat vies gedrag, bah! Ik zal blij zijn als hij een jaar is dan ga ik hem laten castreren want hij is zo onbeleefd tegen teefjes! Dus ik leg uit dat dit heel normaal hondengedrag is, dat het niet meer is als, in mensentaal, iemand de hand schudden. Dus zij zegt, zou jij het fijn vinden als iemand dit bij je deed dan? Dus ik zeg, uh, nee, maar ik ben een mens..

Heb gezegd dat ik weer verder moest, haar veel succes met haar hondje gewenst en ben weggelopen.. Maar voel me nu zo naar, heb een beetje medelijden met 't hondje.. :(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pfff!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

arm arm hondje, sommige mensen he zouden eerst moeten oefenen op een pluche hond voor ze aan het echt werk beginnen ;-) ...

Kan snappen dat je medelijden hebt met dat hondje, maar je hebt je best gedaan om haar goed advies te geven. nu hopen dat ze er iets mee gaat doen,

honden page profiel *e*l*i*e*n**e*l*i*e*n* 3 doggies

honden foto van *e*l*i*e*n*

Hè gut... Wat zielig dat iemand dan helemaal niets weet over hondentaal...

Ik weet ook niet alles, maar belangrijke signalen begrijp ik zeker...

Ik wens het arme beestje veel sterkte toe met dat vrouwtje :S

honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu 3 doggies

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

Jammer dat deze mensen dieren nemen! Met zo`n hondje moet je idd medelijden hebben. Vaak is er tegen dit soort mensen ook gewoon niet te praten.

honden page profiel Eline & VinoEline & Vino 3 doggies

honden foto van Eline & Vino

;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Weet zelfs niet wat zeggen.

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Mja, op zich luisterde ze wel naar wat ik haar vertelde en uitlegde, maar ze vond het allemaal maar "stom".. Tja.. Honden zijn nu eenmaal anders dan mensen..
Overigens zei ze ook nog dat ze een tuigje ging kopen zodra ze weer geld had, want nu kon ze dat niet betalen.. Ik wil daar absoluut niet over oordelen, maar dan denk ik, wat gebeurd er met dat beest als ie eens naar de dierenarts moet?? Ik leef zelf van een uitkering, heb het absoluut niet breed, en ik word er ronduit chagrijnig van als ik Punk's dure hartmedicatie/pijnstillers af moet rekenen, maar ik doe het (onder protest) toch.. O-)

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

heeft ze ooit al 2 honden zien poten schudden of met hun poten zien zwaaien naar elkaar... reken maar dat die hond binnekort heel ansgtig wordt en niet meer met andere honden kan als die voor elke begroeting er rot schop krijgt zal hij de rest van de hondentaal ook wel snel afgeleert worden door zijn baasje.

arme hond :'(

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

Triest hè Dat soort ervaringen met mensen toont toch wel weer de noodzaak van een soort brevet voor dat je een hond mag hebben.

honden page profiel Peter & DinosPeter & Dinos 3 doggies

honden foto van Peter & Dinos



grrrrrr hoorde ik hier hond schoppen;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pfff!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Pup plast op mat
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^