Fokplannen met Golden Retriever Evy: update, verslag bevalling!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas 3 doggies

honden foto van Caroline & Atlas

" Ik denk dat je een hond moeilijk uit kan leggen waarom die plaatselijk verdoofd is en niet kan/mag bewegen en er allemaal rare geluiden en geuren en gevoelens zijn. Dus algehele verdoving lijkt me niet meer dan logisch... "

 Lijkt me ook.

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

"  
Nestzus van luna is plaatselijk verdoofd tijdens laatste bevalling. Zodat moeder bij blijft en meteen de pups meemaakt. Dan moet de eigenaar wel natuurlijk enorm veel vertrouwen hebben met de hond, om haar rustig te kunnen houden "

Weet jij toevallig hoe lang die nestzus bezig was met bevallen?

Evy had er 36 uur op zitten en stond inmiddels te shacken. Ze was ontzettend beroerd. Ik denk niet dat wij in staat waren geweest om haar rustig te houden tijdens de hele procedure. Is waarschijnlijk ook heel erg karakter afhankelijk. Evy is nu eenmaal een pittig ding (één van de dingen die mij ontzettend aan haar aanspreken). Ze doet echt niet zo maar wat ik haar zeg.

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Ook redelijk lang, dat was ook de reden om over te gaan op keizersnede! Had wel 5 pups maar ook allemaal dikkertjes en is in tegenstelling tot luna een klein meisje... Maar hoelang durf ik niet te zeggen!

Weet dat niet alle dierenartsen het doen, dus vroeg me af ofje wel die keus had gehad. Vooral natuurlijk qua risico's voor moeder en puppen die aan een verdoving verbonden zitten... En als baasje qeet je natuurlijk het beste wat het fijnst is voor je hond! En als evy het al zo zwaar had.. Snap ik dat je daar dan alsnog niet voor gekozen zou hebben!

honden page profiel --

honden foto van -

Hoe gaat het inmiddels met de pups? Is Evy weer helemaal hersteld van de operatie?

pagina 25 van 25 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Volgende forumvraag: Is deze teef misschien drachtig ??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^