Trots!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

Hebben jullie dat nou ook? Dat je gewoon zo trots op je hond kan zijn?

Vandaag waren we voor de (ik denk) 3e x bij mijn schoonouders. We hebben Sep nu 12 weken.

Hij was vandaag zoveel rustiger. We hebben een klein nichtje van 1,5 en daar ging hij de eerste x nogal enthousiast naar toe (toen kroop ze nog), maar nu, ging dat allemaal veel rustiger. Hij was gewoon overal rustig aan het snuffelen en doen. Gewoon lekker bezig.

Het gaat gewoon zo lekker met hem ... Ik geniet met volle teugen van hem. Van de week had ik een behoorlijk ziek kind thuis, waardoor ik niet met hem naar het bos kon. Dat hebben we opgelost door kortere wandelingetjes en dan wat oefeningetjes er bij, zodat hij wel lekker moe werd. Dat ging ook allemaal zo goed.

Op de cursus was hij wel wat overprikkeld, maar dan nog ... vind ik gewoon dat hij het goed doet. Hij is nog maar 20 weken.

Nou ja ... ik moet het gewoon even kwijt, ik vind het gewoon heel leuk om Sep in ons gezin te hebben!! Het is onze eerste hond en het gaat gewoon zo lekker. In het begin werden we radeloos van het gebijt, maar met tips van hier (meer rust) ging het al een heel stuk beter. En nu is hij aan het wisselen en bijt hij eigenlijk helemaal niet meer.
Ben gewoon trots op mijn ventje! Herkenbaar?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Trots!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Wat fijn! Je mag ook trots zijn op dat ventje hoor! Hij ziet eruit als een wijs hondje ;-)
Heel herkenbaar hoor, dat trotse gevoel! Ik ben sinds Odi bij mij is, apetrots! Hij doet het overal zo goed, ondanks zijn omstandigheden. Heb nog nooit een hond gehad die zo goed kan leren, en zo goed luistert!':-)

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Heerlijk gevoel is dat toch en yep heel herkenbaar. Fijn dat je al zo'n goed gevoel hebt bij je 1ste hond maar ook ik kan ook nog zo trots zijn op onze honden, en genieten van de kleinste dingen. 
En dat hij bij de cursus wat overprikkelt is, is niet zo vreemd zoveel indrukken dat hij krijgt. Geniet nog maar lekker van je ventje ;-)

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic 3 doggies

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Kijk, dat is leuk om te lezen! Al dat geklaag hier.. (grapje hoor, ik ben zelf de grootste klaag-muts.. :-D)

Ik ken dat gevoel. Ik ben altijd zo trots als andere honden helemaal uit hun plaat gaan en mijn dames eens raar opkijken en vervolgens braaf doorlopen (ook als ze los zijn). Dan groei ik helemaal :-D

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

Sep is bij lange na (nog?) niet de perfect opgevoede hond. Maar ik vind zelf dat hij het gewoon zo goed doet :-).

In het begin was hij bang voor de stofzuiger. Hij loopt er nu nog wel voor weg, maar gaat niet meer in huis plassen van angst. Ik heb geoefend met eerst de stofzuiger gewoon in de kamer te zetten, toen heel zachtjes aan, dan steeds harder. Dan zuigen eerst op zijn zachts en steeds opbouwender. Ik moet nog steeds "rustig" aan doen, maar dat geeft niet, hij komt er wel.
Net als de container, laatst liep hij in ene midden op de weg hier in de wijk ik had echt zoiets van "huh, wat is er??", kijk ik weer voor me ... ligt er een container op het pad :-D. Dus rustig er langs gelopen. En ik neem hem mee als ik de container buiten zet of weer terug zet. Hij vindt dat reuze spannend, dus we nemen er de tijd voor, stapje voor stapje.
Ik weet niet waar deze schrik vandaan komt, want het is op zich een beestje wat voor niets of niemand bang is :-D. Met andere honden wilt hij graag spelen en hij is ook relaxed. Gaat niet blaffen of zo.

Ach ... ik vind hem gewoon superleuk ;-)

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

;-) goed dat je zo geniet! Voor je t weet is ie volwassen! Heerlijk die puppentijd. Al die streken, het afhankelijke van jouw!

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Heb ik deze week nog gehad! Bij mijn twede agility les, hij ging zo vooruit zonder dat we hebben kunnen oefenen omdat we nog geen materiaal hebben. Hij gaat al op commando door de tunnel, bleef zitten als ik het vroeg, hij heeft geen moment willen weglopen ,...

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

ahhhh kijk dat zijn nou leuke topics om te openen zo op de vroege morgen ;-)
Heerlijk dat het zo goed gaat en jullie zo genieten van elkaar! Geniet er nog even van want ze zijn veels te snel groot O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Trots!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Puppy eet poep
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^