mevr.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

khan (Gast)

Hoe kan je een straathond meenemen uit thailand

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mevr." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ik denk gewoon betalen voor luchtvervoer, en zorgen dat hij zijn inentingen heeft.Moest ik in thailand zitten....sjonge ik denk dat ik dan alle dagen tien honden zou willen mee overbrengen. Het. Is daar erg zeker?
Is het een hond die je opgenomen hebt of wat ?

Gerrit (Gast)

je moet je ten eerste afvragen, ben ik wel geschikt voor het her opvoeden van een straathond.
neem ik de hond omdat ik em leuk vind, of omdat ik em zo zielig vind?
zou die wel kunnen aarden in nederland/belgie?  ook wat betreft het gedrag.

als je de kennis en de ervaring hebt, en de hond mee zou nemen omdat je het gewoon een leuk maatje vind,  dan komt de DA trip, met onderzoeken op de daar voorkomende ziektes, en dan maar afwachten of die negatief is op de onderzoeken. en natuurlijk alle inentingen die gedaan moeten worden, het ontwormen etc.
als dat goed is, dan komt het regelen van een paspoort,  transport papieren, hangt er namelijk van af of er terplaatse een export vergunning geregeld moet worden, en/of een hond van daar wel naar nederland mag komen, is na te vragen bij de ambasade,  daar is ook na te vragen of bv de hond als die wel over mag komen of die eerst nog in quarantaine moet en voor hoelang.

als dat allemaal kan en geregeld is, dan moet je dus de vlucht zien te regelen, de reisbench, DA verklaring dat de hond gezond is om te reizen.

al met al ben je aardig geld kwijt, en erg veel tijd, dus bedenk goed mijn eerste punten.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Is het wel écht een straathond?  Veel van die honden daar die horen wel bij mensen... Ik had er een keer een lieve kruising gezien die liep helemaal mee naar boven een berg op richting een waterval en bleef daar dan op je wachten. Hij deed dat bij veel toeristen maar die hond (een hele slimme) hoorde wel gewoon bij het restaurantje wat aan de voet van die berg lag.

honden page profiel ..

honden foto van .

weet je 100% zeker dat het een straathond is? ik weet niet precies hoe het allemaal in thailand gaat, maar is het niet hetzelfde als in spanje? waar mensen hun hond gewoon buiten op straat laten maar wel weer om een tijd naar binnen nemen voor eten etc... Verder kan ik niet helpen want ik heb er geen ervaring mee (ben zelfs nooit naar het buitenland gegaan haha) maar de mensen hier boven hebben al tips/advies gegeven en wie weet hoe veel meer je krijgt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mevr." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: pup op komst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^