mijn hond kan niet alleen zijn...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MichelleMichelle

De moed begint me stilaan in mijn schoenen te zakken , ik moet vrijdag weer aan het werk en het wil maar niet lukken om ze alleen te leren zijn. Ik heb geprobeerd om het op te bouwen en dat is een tijdje goed gegaan, maar toen werd de dochter ziek. Dus was er de hele week iemand elke dag thuis. Daarna weer een weekje oefenen en minuten opbouwen, toen werd mijn man ziek, dus weer elke dag iemand thuis.
langer dan een paar minuten lukt het dus niet
En na elke weekend is het weer om zeep en kan ik van 0 beginnen

Daarna heb ik geprobeerd van ze gewoon ineens een uur en langer alleen te laten, maar ze jankt dus de hele tijd.
Ik had de buren gewaarschuwd, maar dit kan niet blijven duren (de bovenbuurman heeft al laten blijken dat hij het niet echt fijn vindt  )

Ik weet alleen niet meer hoe ik het moet aanpakken 
Tika is een havanezertje van  5 maanden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mijn hond kan niet alleen zijn..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Vervelend dat je het nog niet goed hebt kunnen trainen. Om het nu voor a.s. vrijdag nog te leren, is onmogelijk! Ik weet niet of je gebruik maakt van een bench. Ik heb dat wel altijd gedaan. Mijn pups gingen dan overdag als ik thuis was ook vaker even in de bench. Ik deed dan mijn ding in huis. Moet de bench natuurlijk wel al een veilig plekje zijn en dat de pup er zelf in gaat liggen en je het deurtje kan sluiten. Ik heb nu zelf nog een pup/puber van 11 maanden. Bij hem was/is het heel duidelijk. Als hij in zijn bench moet, gaat hij liggen en valt in slaap. Verder is het belangrijk dat je jouw hond niet de hele tijd achter je aan laat lopen en dan is het met de bench ook makkelijk te leren. Hoe gaat het 's nachts? Blaft/jankt ze dan ook? Wat ook wel eens wil helpen is een radio aan laten als je weg gaat. Maar goed, je zult het toch langzaam op moeten bouwen. Geen 1 hond kan van nature alleen blijven. ;-) Kun je de hond niet anders tijdens jouw werktijden elders onderbrengen? Bij ons in de buurt heb je meerdere dagopvang-adresjes voor de hond. Weet niet of dit voor jou een oplossing kan zijn.

honden page profiel MichelleMichelle

ik ben er al maanden mee bezig, dus ik weet dat het niet gaat lukken op een paar dagen, maar ik weet gewoon nietmeer hoe ik het moet aanpakken.bench geprobeerd, muziek geprobeerd, lekkers geprobeerd,....

Een opvangadres heb ik niet hier in de buurt (of nog niet gevonden).

honden page profiel henny henny

honden foto van henny

Hoi Michelle

misschien helpt het als je de radio aanzet als je weg bent , bij ons werkte dat en is het proberen waard
gr Henny & Pumbaa

honden page profiel ManièraManièra

honden foto van Manièra

Inderdaad heel erg vervelend. Waar staat de bench? Al eens geprobeerd de bench in een andere kamer te zetten? (als je dat nu niet doet dan) Je hondje erin laten als ze erg moe is en met een lekkere kluif?

Rupert slaapt absoluut niet in de bench als deze in de woonkamer staat. Als hij in een andere kamer staat, de bench, slaapt hij prima en kan ik zo weg. ook als hij wakker wordt/is, heb ik hem steeds wat langer erin gelaten (tot een max wat ie aankon en gaat piepen) en geen probleem.

Misschien een idee? Of anders een opvangadresje van iemand hier op HP?

honden page profiel MichelleMichelle

ik begin te denken dat een opvang adres misschien de enige oplossing gaat zijn. Maar hoe begin je eraan om iemand te zoeken ?

honden page profiel elisaelisa

honden foto van elisa

Mischien ben je te laat begonnen had ze vanaf dag 1 alleen thuis gelat3n in de bench en nergens last van gehad nou overdag is er meestal toch niemand thuis buren dan hihi dan gewoon erin doen gaat van eigens over en wordt vaneigens stil ik heb er nog niet eens bij nagedacht hoe ik dat moest doen je moet toch elke dag wel even weg al is het mawr een brood halen ik zou je hondjecdus gewoon in het diepe gooien en gewoon in ee bench en weg gaan gr Nathalie

honden page profiel ManièraManièra

honden foto van Manièra

" ik begin te denken dat een opvang adres misschien de enige oplossing gaat zijn. Maar hoe begin je eraan om iemand te zoeken ? "

misschien je woonplaats doorgeven en iemand hier in de buurt je hondje tijdelijk wilt opvangen? of een hondenopvang cq. hondencreche?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mijn hond kan niet alleen zijn..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Arme Jessy mag niet alleen zonnen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^