Grappig trekjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

Ik vroeg mij af welke grappige en leuke trekjes/dingen heeft jouw hond?

Deze trekjes van Sire vrolijken mij altijd op:
1) Sire jaagt soms op zijn staart. Hij doet dit vooral als hij een commando niet begrijpt.
2) Wanneer hij eten krijgt vertoont hij altijd zijn nieuws geleerde kunstje in meervoud. Zijn laatste kunstje is "draai" hij draait nu van de keuken naar de plek in de huiskamer waar hij eten krijgt. Met "beg" liep hij achteruit met zijn pootjes in de lucht.
3) Als hij aandacht wilt, legt hij zijn kop op je schoot en geeft een heel voorzichtig kwispeltje. Als je hem dan geen aandacht geeft gaat hij ook kreunen en zuchten. Hij is op een verjaardag zo de hele kring met mensen langsgegaan. En iedereen heeft hem geaaid!
4) Als iemand iets in groters in het park heeft achtergelaten, zoals een krukje, vuilniszak, wegwerpBBQ of een sneeuwpop. Dan gaat hij eerst heel hard en stoer blaffen en dan gaat hij het onderzoeken (het liefst gooit hij er na het onderzoek nog een vlaggetje overheen).
5) Als hij wil spelen met andere honden dan gaat hij heel snel rondjes om hen rennen. Heel koddig. Zijn houding is dan heel grappig, hij zakt wat door zijn voorpoten, die dan vrij wijd staan en het begin van zijn staart staat dan naar boven en het einde wijst naar beneden, een soort boog zeg maar.

Wat heb ik eigenlijk een leuke hond :-D
Wat voor leuke dingen hebben jullie honden?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Grappig trekjes" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Betty LangenbergBetty Langenberg 3 doggies

honden foto van Betty Langenberg

Hoi Fanny,
Leuk onderwerp dit.
Arak is in zijn algemeenheid gewoon heel leuk om mee te maken.
Nu rust hij uit van de ochtendwandeling, en gaat dan altijd lekker onder het bed liggen, uit zichzelf, dat vind ik altijd heel leuk.Ik heb hem van jongsaf aan geleerd: uitrusten na een wandeling.
En wat ik super van hem vindt: we doen nu al 2 maanden apport uit het water met dezelfde lege plastic literfles, en er zit nog geen deuk in. Ik vind dat gewoon ontzttend knap van mijn stoere bink, want dat wil zeggen, dat hij heel erg zacht is in de bek.
En nog wat: als ik wakker wordt, ligt Arak vaak stijf tegen me aan, en hoe hij daar is gekomen? geen idee, hij doet dat zonder me wakker te maken.
Oh ja, hij is altijd super aardig tegen welke hond dan ook. We kennen een kaninchenteckel, die ong de maat heeft van zijn kop. Als die elkaar zijn, gaat arak er altijd maar bij liggen, anders ziet hij haar over het hoofd. Zoo lief!
groetjes Betty en poot van Arak

honden page profiel bordertjebordertje 3 doggies

honden foto van bordertje

hoi,
mijn bordertje borka zwom al sinds 5 weken.
haalde takjes ,balletjes etc uit het water op.
nu is ze moeder .
als ze opgeknapt is weer terug gehoorzaamheids training en op naar agility.
bonita begint met 9 weken ook met puppietraining.
samen met haar zusje angie.
wat een dolle boel.
kortom ik geniet super van mijn bordertjes.
ben nu met kunstje bezig op de kont zitten en met beide voorpoten omhoog blijven.
groetjes bordertje

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Als Bo je aankijkt smelt je weg zo liefff. Hij gaat soms heel lui kreunend op zijn rug liggen als een puppy. Ook als je wandelt met hem, komt hij vaak terug om even naar me te kijken en om een haal langs zijn neus te krijgen. Als ik hoest of nies is hij er als de kippen bij om te kijken wat er aan de hand is.

Mijn zoon ligt vaak samen lui met 2 honden op de grond, heerlijk relaxed om te zien.

Kleine Tara kwispelt, kijkt heel lief en kan heel lieve likjes geven, ze is een dapper hondje met een enorme ontdekkingsdrang.
Ik vind haar op een vosje lijken, van de week zei een kindje tegen me ze lijkt net een vosje! Ze is zelfbewust en kan al heel goed 's morgens alleen blijven als ik haar thuis afzet en met Bo verder wandel.

Moet ik nog doorgaan, ik geniet al van ze als ik naar ze kijk, hoeven ze niets voor te doen. :-D :-D :-D

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Raki associeert allerlei (nieuwe) dingen met 'spel'. Stofzuiger? Hij rent als een gek naar zijn balletje en huppelt vrolijk om de stofzuiger heen. Hij springt dan echt als een bokje/hertje rond. Electrische tandenborstel? Meneer komt weer met zijn balletje aan. Juigen bij het Nederlands elftal? Yes, het is weer speeltijd :-D. Als je dan NEE zegt, gaat hij zuchtend weer liggen...

Bij het uitlaten, rent hij altijd een groot rondje om de struiken/bomen heen. Dit hoort bij commando 'lopen', maar hij doet het vaak al uit zichzelf.

Raki schopt expres de bal onder de tv-meubel en gaat dan piepen en blaffen om de bal terug te krijgen. Jij moet dan helemaal op je knieeen kruipen om dat ding onder de meubel vandaan te krijgen. En dan is het volgens Raki weer speeltijd naatuurlijk! Na 1x ben ik dat wel zat hoor en krijgt hij hem niet weer! :-D

honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

Wat zijn honden toch leuk :-D

Sire neust mij vaak even in mijn knie als wij wandelen Liesbeth.
Was is Raki speels zeg. Heerlijk, mijn vorige hond was ook ballengek we moesten de ballen opbergen voor haar anders kreeg je geen moment rust, ze zou ook doorgaan totdat ze door haar pootjes zakte.

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Effe denken over Tibo :

1) zijn rare manier van uitrekken, eerst de voorpoten en dan de achterpoten of gewoon alle twee tegelijk. Is dan net één of andere buis :-D
2) hij zal nooit over een rioolput lopen, dan gaat hij altijd even om
3) hij legt altijd zijn kop op mijn schoot als hij iets nodig heeft, als ik dan nog niet luister volgt zijn poot. En als ik dan vraag wat is er dan ? Dan loopt hij voorop om te tonen wat hij moet. Bijv. drinkenbak bijvullen, of even in de tuin laten, of een deur voor hem opendoen etc. Je ziet het soms in filmpjes maar Tibo doet het echt zo. En vooral mijn moeder is meid voor alle werk :-D
4) als hij met de andere honden gaat wandelen springt hij verschillende keren over hen heen en de anderen raken er dan helemaal het noorden van kwijt :-D

Ach er zijn zoveel dingen, de manier waarop hij nu mooi op me let tijdens wandelingen. Volledige aandacht en reageren op de clicker of het hondenfluitje. Ik ben nu ook bezig met de tip van Ilja en hij vind dat leuk !

Onze honden zijn zo leuk.

liefs,
Marie-rose

honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja

honden foto van Monique & Jaro & Ronja

het aller grappigste trekje van jaro is gelijk zijn irritantste O-)
Als hij een andere hond ziet (ook al is dit van een flinke afstand) dan gaat hij liggen... plat op zijn buik, zijn kop plat op de grond en dan loert hij net als een tijger. (zo mooi en grappig om te zien) Hij blijft net zo lang liggen en ik krijg hem dan vaak met geen mogelijkheid mee. Hij trekt dan wel niet O-) maar mee lopen ho maar ;-) ik moet hem echt meeslepen, want verder helpt niets, ja of we moeten wachten tot de andere hond is gepaseerd :-D

Groetjes

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden

honden foto van Betina van der Zanden

Micky heeft als grappige tik, dat ie continu bij je wil zijn en echt (maar dan ook heel echt) met je wil knuffelen, en dat dus ook bij het bezoek doet (ze worden allemaal HEEL VRIENDELIJK begroet) en als hij aan de riem zit, wil ie de eerste 20 meter alleen maar grommen en spelen met de riem.

Rowan heeft als grappig en ook zeer irritante eigenschap dat hij je echt vast wil pakken, soms ook in je kuiten, grrrrrrrrr en dat hij als een gekke buitelaar gaat liggen, dus eerst met de kop en daarna de kont die over de kop heenrolt.

Myla heeft als grappig iets, dat ze 's morgens zodra de wekker is gegaan naar het bed komt lopen, haar koppie op mijn matras legt en me dan heel lief (en soms enthousiast lief) kusjes geeft. En dat ze zo klapt met haar kaakjes, vind ik persoonlijk ook wel grappig, zolang ik er maar niet tussen zit, ;-)

Groetjes Betina

honden page profiel JulietteJuliette

honden foto van Juliette

Lupo heeft ook heerlijke grappige trekjes!

- 's morgens zich uitrekken precies zoals Tibo, eerst voorpoten, dan achterpoten en dan een héééle grote gaap met veel geluid erbij

- koprollen maken als je haar bent aan het krabbelen op haar rug

- als ze het balletje terug brengt laat ik haar altijd een paar keer omrollen op de rug. Meestal is ze dan zo enthousiast dat ze tegelijk opsringt en omrolt met als gevolg dat ik dan 30 kilo enthousiaste hond tegen mijn bene opgegooid krijg

- ze heeft een knuffel bij mijn ouders, een beertje en daar gaat ze mee op haar rug liggen met haar voorpoten in de lucht en balanceert ze het beertje daar bovenop

- als ik haar een kushandje geef wordt ze helemaal gek!

- ze knuffelt als de beste en legt dan echt haar poten op mijn schouders en haar kop in mijn nek, en dan héérlijk diep zuchten

- 's ochtends komt ze rond zeven uur de slaapkamer binnen met haar kipje (knuffel) dan springt ze op bed, legt het kipje neer, gaat daar met haar hoofd op liggen en haar ogen stijf dicht. Als ik dan zeg: "lupo, dat mag niet he, van het bed af" dan knijpt ze haar ogen nog stijver dicht alsof ze wilt zeggen: "ik hoor je niet want ik slaap, lalalala!!"

Het zijn soms net kinderen! O-)

honden page profiel Ingrid en ChakkaIngrid en Chakka

honden foto van Ingrid en Chakka

Oh Betina dat doet Rex als we bijna thuis zijn,grommen en bijten in de riem,doen we wie de sterkste is,doet hij al van af dat hij jong is.Vind ik wel leuk,soms zie je wel de mensen kijken zo van...gaat dat wel goed.
En ja dat uitrekken ook wel leuk soms al zijn pootjes tegelijk,leuk om te zien.En soms springt hij in de lucht met 4 poten,lachen is dat vooral op het strand,of schrikken van een grasspriet wat in zijn neus prikt dan springt hij ook.Erg grappig.En dat sluipen doet Rex ook soms,langzaam gaan lopen en inderdaad soms gaat hij liggen,en dan zoef vliegt hij op,honden schrikken zich dan het apezuur. O-)

Groetjes Ingrid

honden page profiel Jacko1Jacko1

honden foto van Jacko1

Als Bijke onzeker is, dan gaat ze stijf met de rug tegen me aanzitten en tilt dan beide voorpoten van de grond.

honden page profiel ..

honden foto van .

LEUK TOPIC!!!

max wil ALTIJD de riem in zn bekkie als we gaan wandelen. tegenwoordig loopt ie dan los en neemt ie zelf de riem mee!

als hij naar andere honden gaat om te snuffelen, gaat zijn staart ZOOOO hard tekeer dat het lijkt alsof ie eraf gaat vliegen!

als hij bij ons thuis, of bij mijn opa los gaat in de tuin, is het eerste wat hij doet: rollen over het gras!!

hij houd me altijd in de gaten, ligt altijd aan mijn stoel, en als ik opsta loopt hij met me mee totdat ik zeg 'blijf'.

als hij aandacht wil, legt ie zn voorpoot op je schoot en wacht dan net zolang tot hij een aai krijgt. opgeven komt niet in zijn woordenboek voor!

als je hem aait wanneer hij zit, geeft ie altijd een poot!

als hij over zijn borst geaait word, kan hij zó genieten! neus de lucht in, oogjes dicht, en heeeeeerlijk zachtjes ademen door zn neus. heigen vergeet ie dan helemaal!

pas lag ik te slapen in de tuin, en max kwam me wakker maken met zn snoet in mn gezicht! hij moest plassen, hihi. dit doet hij sinds ik hem tuin-zindelijk heb gemaakt, heel fijn!

wanneer ie moe is, gaat ie bij zn drinkbak liggen, en gaat liggend drinken. leuk om te zien, de lambal!

er zijn natuurlijk nog veeeel meer dingen, maar dat komt nu even niet zo bij me op. het is gewoon een heel fijne en leuke hond!!

liefs, iris

honden page profiel lindalinda

honden foto van linda

honden page profiel lindalinda

honden foto van linda

reza slaapt en zit grappig.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Grappig trekjes" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^