Wat vinden jullie van stoere mannen met kleine hondje ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WerkhondWerkhond

honden foto van Werkhond

Hallo, wat vinden jullie bv van een outlaw met een chihuahua of maltesertje..?

Ik vind het in ieder geval wel cool, het contrast !
Mijn eerste (eigen) hond, naar keuze, zal een Staffordshire Bull Terriër worden, maar ik zou het wel geinig vinden er zo 'n klein formaatje bij te nemen, nu ben ik weeral naar de toekomst aan 't kijken ! :p

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat vinden jullie van stoere mannen met kleine hondje ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MirjamMirjam

honden foto van Mirjam

Ik vind het juist leuk als mijn stoeruitziende man mijn yorkshire terrier een stukje draagt, als zij geen zin meer heeft om te lopen. Dat is niet meer dan 10 meter, hoor, want ze hoort gewoon op de grond te lopen.Maar een grappig gezicht vind ik het wel.
Ik zag laatst een hel grote stevige man met een chiuahua op zijn arm.
Helemaal verliefd was hij op zijn hondje en veel aandacht van dames.

honden page profiel WerkhondWerkhond

honden foto van Werkhond

hahaha ! ik vind ze eigenlijk wel leuk die kleintjes, maar een yorkshire, is misschien wel wat een kleiner formaat, maar het is wel een rasechte terriër!

honden page profiel MirjamMirjam

honden foto van Mirjam

We hebben wel een hele stoere yorkshire :-))))Stiekem is hij nog trots ook. Toen we haar net hadden liepen we in het tuincentrum met Pippi in het karretje. Hij liep rond alsof hij met zijn pasgeboren kind liep (hij heeft geen kinderen).
Iedereen moest haar zien.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Ik zou eerder kijken of een soort hond hij je levensstijl past ipv bij je uiterlijk. Of idd een nieuwe hond Padt bij de hond die je al hebt. Persoonlijk vindt ik dit in hokjes plaatsen...

Daarnaast zouden alle honden bij elkaar in een roedel moeten kunnen leven maar of t verstandig is om bijv. een chi naast een stafford te zetten zullen de meningen denk ik verdeeld zijn...

honden page profiel WerkhondWerkhond

honden foto van Werkhond

ik ben nu puur qua uitzicht bezig, je kan toch ook eens zeggen wat je daarvan vind? (no offence) of je het er grappig vind uitzien, los van wie welke levenstijl heeft , en je weet toch dat ik nooit een hond zou aanschaffen die niet bij me past, want ik heb je al in een paar topics teruggezien !

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Oké ik sta er niet van te kijken welke baas welke hond heeft...

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

Ja hoor, ik kijk er wel van op, stiekem toch wel. O-)

Zag laatst een goed uitziende man lopen, breed, tatoeages, type 'bad guy'. Met jawel, een klein fluffy hondje. Heb toch echt even twee keer staan knipperen, 'zie ik dat goed?' Vind het wel komisch. :-)

honden page profiel WerkhondWerkhond

honden foto van Werkhond

En je kan het alleen maar aanmoedigen want zij zullen ze niet nemen als een stoer statussymbool !

honden page profiel Bert, Brigitte & DangerBert, Brigitte & Danger

honden foto van Bert, Brigitte & Danger

Ik vind het er grappig uitzien. Ken iemand is 2 meter groot en 1,50 breed en kale kop en een paar armen niet normaal en fie heeft een maltezer. Is onwijs gek op zijn hondje.

honden page profiel WerkhondWerkhond

honden foto van Werkhond

de max !

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

Als u het mij eerlijk vraagt.......
Als man zijnde....
Mij kun je ter plekke oprapen...echt.... draag  mij dan maar weg, bel 112...ik hou het niet droog.

Ik weet het, ik weet het...ik mis bepaalde stofjes in de bovenkamer..
Maar ik krijg er niet echt warme gevoelens van ..zeg maar.
Maar ....dat kan er ook aan liggen dat ik een vrolijk getrouwde man ben..

Om het om te draaien..
Een kleine vrouw met een grote hond van > 70cm schoft vind ik dan wel weer wat hebben..
(En daar ben ik dan ook direct mee getrouwd...)
Maargoed, dat was de vraag niet.........O-)

honden page profiel WerkhondWerkhond

honden foto van Werkhond

Ik apprecieer je eerlijkheid ! :-D
Ook als man zijnde krijg ik er ook geen warme gevoelens van, maar vind het wel zeer komiek !

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Ik, als vrouw zijnde....
denk er precies hetzelfde over hoor !
Misschien ook missende stofjes ? ;-)

honden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Grace

Ik vind sowieso de combi stoere en frivole hond erg leuk :-DZelf ben ik helemaal poedelgek maar over een paar jaar als mijn poedelbende wat is uitgebreid komt er een rottweiler bij, zalige honden zijn dat!
Heb nu al voorpret om de blikken die ik daarvoor ga krijgen! :-D

honden page profiel WerkhondWerkhond

honden foto van Werkhond

hahahah dat geloof ik maar al te goed !

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

nou ik ben niet stoer loop met een rollator en daar naast wel een eigenwijze teckel en ook als we op de scoot zitten krijgen we de lachers op een hand en dat is dus niet uitlachen Hein.

honden page profiel WerkhondWerkhond

honden foto van Werkhond

Hahahah ik heb ook een grote teckel (xlabrador) en zelfs ik hoor vaak op straat achter me "oooh wat een schattig hondje" dus weet er alles van !

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Ach de meeste van die mannen hebben dat soort hondjes, Pekingees, Malthezer, Bassethound, Border collie, Mops, Italiaans windhondje heb ze allemaal bij stoere bikers gezien.

Die kopen een hondje omdat hun dat specifieke rasleuk vinden niet omdat ze aan de wereld nog duidelijker moeten maken hoe stoer ze zijn.

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

Leuk!
Mijn vriend kreeg in het begin redelijk wat commentaar, maar hij loopt vanaf het eerste moment dat we Toby hebben vol trots met hem over straat :-)
Zijn wel eens met Toby in de stad, als ik dan even een winkel in ga en mijn vriend blijft buiten met Toby, staan er even later als ik weer terug ben bosjes vrouwen om hem heen.
Toen we Toby net hadden mocht hij nog niet zo lang lopen dus ging hij regelmatig bij mijn vriend in de jas, zoooooooo schattig!

honden page profiel AnniekAnniek

honden foto van Anniek

Tja ik vindt het ook niet echt een gezicht eigenlijk.. denk dan stiekem toch altijd bij mezelf 'zo zijn vrouw heeft hem goed onder de duim dat ie met zo'n hondje de straat over gaat'  Maar dan heb ik het wel echt over de 'fluffy' variant. Bij een jack russel of bv. een kortharige teckel vindt ik het alweer een heel ander gezicht. 

Maar.. het is stukken beter dan van die anabole-nemende Sjonnies met een onopgevoede stafford met spike's op zn halsband. Vindt de combi hond/eigenaar altijd wel grappig om te zien.

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Vindt er niet zo veel van...maar vind het wel suf dat de vrouw vaak zo'n klein hondje wil...er dan vervolgens niet mee naar buiten wil en dan dus die 'stoere'man met dat hondje buiten loopt O-) haha.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Eerlijk gezegd vind ik het geen gezicht als een stoere vent met zo'n lief klein hondje loopt, maar ik zie wel vaker van die combinaties baas/hond waarvan ik denk...."hoe kan die persoon nu voor dit ras gekozen hebben?" Het lijkt er op dat ze dan echt op willen vallen/indruk willen maken ;-) Vaak kies je toch een hond die bij je past. Niet alleen bij je levenstijl, maar denk ook wel bij je uiterlijk ;-)

honden page profiel MarindaMarinda

honden foto van Marinda

Ik vind het geweldig als dat de juiste hond in die situatie.. en ik vind het geen gezicht.. maargoed, dat is ondergeschikt.

En ja hier ook een omgekeerde situatie wat veel mensen verbaasd/er niet uit vinden zien: ik met mn kleine 55 kilootje met mn 3 schatjes van +70kg, 60kg en 30kg.

Zie regelmatig mensen achterstevoren op de fiets/in de auto zitten.. Tja, als ik langs een etalage loop zie ik ook wel dat het geen porum is.. maar de combi klopt verder als een bus!

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

" Vindt er niet zo veel van...maar vind het wel suf dat de vrouw vaak zo'n klein hondje wil...er dan vervolgens niet mee naar buiten wil en dan dus die 'stoere'man met dat hondje buiten loopt O-) haha. "


Voel me aangesproken, hihi. Ik zit met een dekentje op de bank en manlief is aan het wandelen ;-)

We wilden eigenlijk een middelmaat hond, we kenden dit ras niet dus toen we de ouders en pups voor het eerst zagen waren ze een stukje kleiner dan verwacht. Maar ik was helemaal verliefd op Toby en zijn karaktertje vonden we beide super, dat heeft de doorslag gegeven. Anders was het een iets grotere geworden :-)
Ach mag mijn vriend hond nummer 2 uitzoeken ;-)

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Puur op uiterlijk, vind ik het er niet uitzien.

Ik heb een echte vent vent! Groot en sterk met een flink stel 'koleschoppen'.......'k Laat 'stoer' maar ff in het midden......O-).......En ik moet er toch echt niet aan denken dat ie met bv. een chi of yorkie ad wandel is......

hahahaha .........ik zie het al voor me.......

Hij liep in het verleden trouwens wel dagelijks in de wintermaanden met onze Sas en Tommie (de Westie van mijn ma) rond.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Mijn man ziet er totaal geen graat in om met mijn yorkje te gaan wandelen. Integendeel dan zijn veel meisjes vertederd en stoppen......en geniet hij daar dan ook weer van.':-)

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Ik vind het er wel grappig uitzien, eigenlijk haha. Hier in de buurt loopt ook een hééééle brede man rond en die laat elke ochtend de chihuahua'tjes van z'n vriendin uit. Ziet er niet uit, maar wel komisch.

honden page profiel Tanja en  MikeTanja en Mike

honden foto van Tanja en  Mike

grappig topic ;-)) heb zelf een man van 1meter 93 en ja hij wandelt heel graag met onze maltezer en als t buiten echt piep weer is trekt ie m zelfs nog een jasje aan ook .......

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Haha toevallig dat ik dit nou weer tegenkom!
Vanmiddag kwam er hier een man door de straat met twee kleine maltezertjes met roze kleertjes aan. Allebei hadden ze ook een roze riempje. De man was best groot en zag eruit alsof hij normaal gesproken op de bouw werkte ofzo...

Wel grappig het constrast, het eerste wat ik dacht was dat hij de hondjes van z'n vrouw aan het uitlaten was haha!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat vinden jullie van stoere mannen met kleine hondje ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Kalmerende signalen.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^