Sommige mensen!! Grrr!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Wat mij vandaag toch weer overkomen is! Ik heb hier al eerder verteld over een gekke vrouw van hier uit de buurt met 2 honden (ierse setter en kruising duitse staander/friese stabij die er exact uitziet als een chocoladelabrador). Haar setter loopt altijd weg, net als haar vorige hond, die is doodgereden, en mevrouw gaat dan gewoon naar huis en wacht daar tot haar hond naar huis komt of smeekt andere mensen hem voor haar te vangen. Ik heb hem dus al een paar keer naar huis gebracht omdat ik niet wilde dat die lieve setter ook zou worden doodgereden en dan kon er nog geen bedankje vanaf. Ik probeerde haar steeds duidelijk te maken dat ze die hond niet meer los moet laten, maar ik hoorde later al dat dit niet gewaardeerd werd want ze deed bij andere mensen haar beklag over mij en buurvrouw Ingrid (die erbij was met terugbrengen) dat wij zo over haar oordeelden. Nu irriteerde ik me ook al behoorlijk aan haar 'labrador', die als een bulldozer op andere honden afstormt en tegen iedereen opspringt (met zijn vieze modderpoten), maar toen ze hem afgelopen week gewoon nogmaals los liet lopen nadat hij de dag daarvoor Dan al doodsbang had gemaakt door op hem te duiken terwijl Dan aan de lijn nergens heen kon was ik er een beetje klaar mee. De volgende dag liet ze hem dus gewoon wéér los en weer had ik een doodsbange pup aan de lijn. Daarnaast zat ik compleet onder de modder toen hij tegen me opsprong en ik heb hem dus een paar keer heel ruw proberen weg te duwen terwijl ik mijn stem verhief om hem te proberen af te schrikken. Nu liep ik vandaag met Puck en Loki. We zagen haar al aankomen dus zijn gauw een weiland opgegaan om haar te ontwijken, maar helaas kwamen we haar op de terugweg alsnog tegen toen we samen met een hoop andere hondjes en baasjes gezellig aan het kletsen waren. Een vrouw vroeg waarom wij niet blij waren dat ze weer onze kant op kwam dus we vertelden haar snel het verhaal. En ja hoor, de ‘labrador’ kwam keihard aangestormd, dook op alle kleine hondjes af waarvan er een paar behoorlijk bang waren en sprong tegen iedereen op dus iedereen zat onder de modder. De vrouw die eerder vroeg wat ons probleem was, was nu zelf ook behoorlijk over de zeik. Ik duwde nogmaals ruw de drukke hond weg en riep ‘klaar nou!’, waarop mij door mevrouw boos gevraagd werd wat ik nou tegen die hond heb?! Ik legde duidelijk uit dat dit komt omdat hij heel druk is, niet luistert, tegen iedereen opspringt en mijn pup bang maakt! Ik moest niet zo lullig doen want hij was nog maar een pup (hij is bijna een jaar oud en al compleet volgroeid en zelfs te dik), waarop ik zei dat míjn hond ècht nog een pup is en zich nog niet kan verdedigen tegen zoveel geweld. Toen werd ik uitgemaakt voor dictator! Ik herinnerde haar eraan dat ik haar hond al 2x had teruggebracht waarop ik te horen kreeg ‘dat ik daar gewoon van geniet, om dat te kunnen doen’. Ja hoor ik geniet er enorm van!! ;-) Ben toen maar gewoon weggelopen. Achterlijk mens!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Sommige mensen!! Grrr!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

Haha, dictator, het zal je gezegd worden.

Niets van aantrekken, enne... volgende keer korte metten met madam: hond vangen, dierenambulance bellen, melden dat je echt géén idee hebt waar de hond thuishoort, laat haar maar voelen (in de portemonnee dan, als het haar verder toch niet boeit). O-)

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir 3 doggies

honden foto van Puck & Fenrir

Hahahaha, dat was dus PRECIES wat ik ook zei O-) Ook ik heb de hond al eens moeten vangen voor deze mevrouw... ;-)

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Dat lijkt me inderdaad erg vervelend!!! ik kan sowieso niet zo goed tegen het excuus: ja het is nog een pup.
toen mijn honden pup waren luisterde ze ook niet altijd even goed, maar dan was ik daar verantwoordelijk voor en ging ze dus aan de lijn wanneer ze druk deed of wanneer ik kleine kinderen tegen kwam.

wij komen tegenwoordig ook 2 pointers tegen. 1 van die honden luistert dus totaal niet, blijft achter jayla aan lopen, gaat opdringerig boven haar hangen waardoor jayla steeds op haar rug gedwongen wordt en zij op een gegeven moment helemaal zenuwachtig wordt. die vrouw komt steeds weer met: ja.. het is nog een pup.. maar die hond is inderdaad ook al bijna een jaar. wanneer stop je met een excuus verzinnen en ga je aan de gang met je hond denk ik dan ;-)

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

" Haha, dictator, het zal je gezegd worden.

Niets van aantrekken, enne... volgende keer korte metten met madam: hond vangen, dierenambulance bellen, melden dat je echt géén idee hebt waar de hond thuishoort, laat haar maar voelen (in de portemonnee dan, als het haar verder toch niet boeit). O-) "


Hahaha ja dat zeiden wij ook al tegen elkaar!! ;-) En eigenlijk wil ik haar ook gewoon aangeven bij de dierenbescherming zodat ze geen honden meer mag hebben, want na 1 dode hond heeft ze nog haar lesje niet geleerd.

Overigens zag ik wel toevallig vanavond bij de supermarkt een advertentiekaartje (op zo'n bord) van een friese stabij x duitse staander van 10 maanden die een nieuw baasje zocht (met alleen een telefoonnummer), dus ik vraag me heel erg af of dat niet deze pup is!! O-)

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

" Dat lijkt me inderdaad erg vervelend!!! ik kan sowieso niet zo goed tegen het excuus: ja het is nog een pup.
toen mijn honden pup waren luisterde ze ook niet altijd even goed, maar dan was ik daar verantwoordelijk voor en ging ze dus aan de lijn wanneer ze druk deed of wanneer ik kleine kinderen tegen kwam.

wij komen tegenwoordig ook 2 pointers tegen. 1 van die honden luistert dus totaal niet, blijft achter jayla aan lopen, gaat opdringerig boven haar hangen waardoor jayla steeds op haar rug gedwongen wordt en zij op een gegeven moment helemaal zenuwachtig wordt. die vrouw komt steeds weer met: ja.. het is nog een pup.. maar die hond is inderdaad ook al bijna een jaar. wanneer stop je met een excuus verzinnen en ga je aan de gang met je hond denk ik dan ;-) "


Ja precies!! Mijn pup van 4 maanden luistert beter!!! Die valt niemand lastig! En als hij iemand wel lastig zou vallen zou ik daar mijn excuses voor aanbieden, niet met smoesjes komen...

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^

honden foto van Luca & de poezels ^_^

Luca lijkt wel heel hard op de lab (gedrag). Maar ik laat Luca niet zomaar loslopen. En als het een losloopgebied is ga ik eerst naar de mensen, praat ermee en "waarschuw" hen. Als het oké is laat ik hem los. Voor een bull is de onze echt heel hevig en ziet hij heel graag andere mensen en hondjes. Hij zal meer de hondjes "lastig" vallen dan de mensen. Het opspringen is hij nu zo goed als afgeleerd.

Maar tegenover die vrouw hou ik er dus wel rekening mee.

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Dat is erg netjes! Hier is het ook een losloopgebied/fietspad. Maar dan zou je Luca waarschijnlijk niet los op een grote groep mensen met alleen kleine hondjes laten afstormen :-) zo'n drukke hond kan je natuurlijk altijd treffen ik neem die hond ook niets kwalijk, het is hoe je er als baasje mee omgaat! :-)

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ 3 doggies

honden foto van Luca & de poezels ^_^

Absoluut nooit ! Stel je voor dat er iets met die kleine hondjes / pupjes gebeurd door mij dan. Niet door Luca want ik laat hem los. Ik laat hem ook nooit loslopen in een bos of dergelijke want hij ziet me nooit staan als er iets of iemand in de buurt is.

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir 3 doggies

honden foto van Puck & Fenrir

Dat hele mens is echt NIET goed bij haar verstand ;-)
't was ook niet dat Maryse de hond een trap gaf ofzo, maar alleen terugduwen en even hard 'Klaar' !
Als je dan al een dictator bent.... omg.

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Hihi thanx! ;-)

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker

honden foto van team border lolly

ha ben ik benieuwd wat die vrouw dan van mij vind want ik trap dus mooi wel....
oke eerst schreeuw ik maar bij een oostindische dove hond (of bananen in de oren) gaat toch echt mijn voet er tussen hoor...

oke als ik zie dat de eigenaar echt alles uit de kast haalt om het te voorkomen.. roepen en waarschuwen oke een lomperik kan gebeuren... dus dan zal ik me wel in houden..

maar ik heb zo met mijn mini hond (6 kilo) op zondag bij de da gezeten omdat zijn borst en zijkant helemaal kapot geschuurd waren... (lompe lab die hem "ff" omduwde en mee sleepte aan de nek/halsband..)
heb een uur gewacht maar bloede stopte maar niet dus zat ik gezellig bij de da... kosten 270 euro...
onder het mom van: HIJ WIL ALLEEN MAAR SPELEN HOOR! (HIHI) 
yeah... nou hier wordt niet meer " gespeeld" dus want spelen moet voor alle hondje even leuk zijn...

dus ik bler eerst: hou je hond bij je! hier gaat het niet goed! (Chevy BijT! (niet maar sst))
niet luisteren.... tja dan bler ik heel hard tegen hond: op..... en stamp met voet op de grond..
9 van de 10 keer helpt dit... helpt het niet...
tja dan gaat toch echt mijn voet er even tussen...

ik wil niet dat mijn honden angst krijgen omdat 1 persoon zijn hond niet kan opvoeden...

vind het gewoon horen bij de honden etiquette .. mijn honden horen geen overlast te veroorzaken dus die van een andere ook niet bij de mijne.

maar zal wel weer commentaar krijgen omdat ik mijn honden bescherm...

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir

honden foto van Puck & Fenrir

Ik vind dat je groot gelijk hebt hoor, ik had het ook gedaan! Daarom zeg ik, Maryse deed het nog heeel erg netjes ;-)

Ik vind ook allemaal leuk en aardig, loslopen, maar Loki mag niet allemaal maar naar iedereen toegaan en al HELEMAAL niet springen. Niet iedereen vind hem leuk. en hij krijgt ook echt op zijn kop als hij wel naar andere mensen toegaat zomaar!

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Van mij ook geen commentaar hoor!! Ik ben het er helemaal mee eens dat jij voor de veiligheid van je eigen hondjes verantwoordelijk bent, en niet die van andere mensen ;-) Ik ben helaas op zo'n moment niet zo assertief en zal dus niet snel een hond schoppen. Maar blijkbaar was dit wegduwen en 'klaar nou!' roepen al genoeg om een dictator te zijn O-) ik ben ook wel benieuwd hoe ze jou dan zou noemen hahahaha ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Sommige mensen!! Grrr!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: : leuke hondjes!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^