Niet zo leuk, Lennon moet weg?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Ik bedoel dat ik het hem niet kan geven als hij hier niet mag wonen ;-) Ik ben bereid om veel tijd en geld in mijn honden te stoppen (er liggen er hier 2 prinsheerlijk op grote nieuwe kussens, maar mijn bankrekening is nu weer leeg :P ). En ik weet dat ik het als baas wel in me heb, maar ik heb ook mijn studie en mijn werk nog. Ik heb denk ik geen tijd om alles met mijn hondjs te doen als ze in 3 verschillende huizen wonen. Nu gaat het goed want Yuna en Lennon wonen ong een halfuurtje van mij vandaan met de auto. Maar dan moet ik wel een auto kunnen lenen. Het is meer dat ik de tijd en de middelen niet zou hebben als hij ergens anders moet wonen. Bij mijn vriend zou het nog wel kunnen want die neemt Lennon dan gewoon mee met zijn auto en die is hier vaak zat. Zij lopen ook samen behendigheid en mijn vriend en ik frisbeeën bij de zelfde vereniging. Dat is dan ook plan B. Maar mocht hij daar nu ook niet heen kunnen, dan moet ik toch serieus overwegen om hem op te geven denk ik.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Niet zo leuk, Lennon moet weg?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Baasje Morris, je weet wel wie... (Gast)

Jeetje Suzanne wat vind ik dat erg voor je! !
Ik hoop dat er een goede oplossing komt voor jou en Lennon. Zou haast zeggen breng hem maar hier voorlopig, maar zou niet weten hoe dat gaat met mijn mannen. Zitten ook te dicht op elkaar qua leeftijd. Denk niet dat je erop vooruit zou gaan...
Maar ik heb wel met je te doen meid, dikke knuffel!!

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Dankjewel!! Ik denk ook niet dat het zou werken maar vind het erg lief dat je het overweegt! (maar Lennon en Morris schelen ongeveer even veel als Muttley en Lennon wie weet hoe dat dan zou gaan...) Het zou waarschijnlijk wel schelen dat je geen (loopse) teven, en zo nu en dan pups, in huis hebt ;-)

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Hoe lang zou het duren voordat je de mogelijkheid hebt om Lennon zelf in huis te nemen? Misschien is er wel iemand die hem tijdelijk wil opvangen totdat jij meer mogelijkheden hebt.

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Dan zou ik het huis uit moeten... Ik studeer nog en zit nu in mijn 3e jaar. Maar in mijn 4e jaar wil ik graag 5 maanden in het buitenland studeren (ook dan heb ik een plekje voor Lennon nodig want mijn moeder vind het goed zolang ik alles schoon houd en zorg dat Joey en Lennon hun beweging en denkwerk krijgen). Voor die 5 maanden had ik mijn vriend en zijn ouders al als optie. Ik zou pas klaar zijn met studeren rond juli 2014 (tenzij ik nog een master doe dan komt er nog een jaar bij). En dan moet ik nog even flink gaan werken en sparen voordat ik het huis uit kan. De planning is dan wel om met mijn vriend samen een huisje te zoeken, dus die mag wat eerder beginnen met sparen, ik moet eerst mijn studie nog betalen.

Het gene wat mij stiekem irriteert is dat dit allemaal al bekend was voordat we Lennon hielden. We hebben met zijn 3en besloten hem te houden en hij zou bij hen blijven tot Cindy (bij mijn moeder) overleed. Nu is Muttley er bij en moet ik een oplosing verzinnen voor Lennon. En op zich vind ik dat niet erg want ik heb het beste met alle honden voor maar het voelt niet helemaal eerlijk zeg maar. Nu heb ik dat alleen nog niet hardop uitgesproken ben dat wel nog van plan natuurlijk maar als Lennon hier heen kan dan wil ik dat eigenlijk sowieso wel

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

Dat vroeg ik me ook af ja, en een eigen huis met gewoon je eigen honden? (Al dan niet met vriend ;-)). Moet ook maar net kunnen natuurlijk.

Wel een rotsituatie zeg, pff.

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Jeetje wat een nare situatie :(
Ik duim met je mee!

Baasje Morris... (Gast)

Nee, geen teven hier. Wel nog een Dalmaat die er qua leeftijd ook dichtbij zit. Ik hoop iig met je mee voor een goede afloop van dit verhaal!!
Stom idee misschien,maar is Joey en Lennon omruilen tot je op jezelf kan gaan niet wat?

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Das helemaal geen stom idee. Alleen werkt dat ook niet.

Joey was al naar mijn vader gegaan toen ik op stage ging. Maar trok dat op de een of andere manier niet meer. Misschien toch te veel honden in een rijtjeswoning ofzo, in ieder geval viel hij erg af, kreeg een doffe vacht en kale plekjes (hij plukte zich zelf een beetje kaal). Het is altijd goed gegaan en Joey heeft al eerder 4 maanden bij mijn vader en de roedel gewoond zonder problemen. Ook is hij altijd heel blij als we daar komen en heeft hij het daar prima naar zijn zin. Maar op de lange termijn is ook dat niet ideaal.

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy 3 doggies

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

Ik vind het ontzettend naar voor je :'( Ik duim mee

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy 3 doggies

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

Pepsi & Shana , en de kat Poten (?) ook mee

Baasje Morris... (Gast)

" Dan zou ik het huis uit moeten... Ik studeer nog en zit nu in mijn 3e jaar. Maar in mijn 4e jaar wil ik graag 5 maanden in het buitenland studeren (ook dan heb ik een plekje voor Lennon nodig want mijn moeder vind het  goed zolang ik alles schoon houd en zorg dat Joey en Lennon hun beweging en denkwerk krijgen). Voor die 5 maanden had ik mijn vriend en zijn ouders al als optie. Ik zou pas klaar zijn met studeren rond juli 2014 (tenzij ik nog een master doe dan komt er nog een jaar bij). En dan moet ik nog even flink gaan werken en sparen voordat ik het huis uit kan. De planning is dan wel om met mijn vriend samen een huisje te zoeken, dus die mag wat eerder beginnen met sparen, ik moet eerst mijn studie nog betalen.

Het gene wat mij stiekem irriteert is dat dit allemaal al bekend was voordat we Lennon hielden. We hebben met zijn 3en besloten hem te houden en hij zou bij hen blijven tot Cindy (bij mijn moeder) overleed. Nu is Muttley er bij en moet ik een oplosing verzinnen voor Lennon. En op zich vind ik dat niet erg want ik heb het beste met alle honden voor maar het voelt niet helemaal eerlijk zeg maar. Nu heb ik dat alleen nog niet hardop uitgesproken ben dat wel nog van plan natuurlijk maar als Lennon hier heen kan dan wil ik dat eigenlijk sowieso wel "

 
Ik voel helemaal met je mee in dit Suzanne, het is het eerste wat ik dacht toen ik het las van Lennon. Eerlijk is het zeker niet in mijn ogen. Laatste erbij, eerste eruit in geval van problemen. 
Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik mijn gevoel hardop uitspreek...

En als Joey zo reageert op het daar zijn is het inderdaad geen optie helaas.

Hmm...

Baasje Morris... (Gast)

Mijn hersens draaien nu overuren (dat heb je met Aspergervrouwtjes), maar wat ik mij ook nog zat te bedenken. De twee bruine teefjes die nog geen stamboomnaam hebben zullen ook niet in Lennon's voordeel werken nu... Teminste dat zegt mijn gevoel mij. Hoop dat ik ongelijk heb!

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Je bedoelt dat ze nog geen baasjes hebben? Want ze hebben al een huisje hoor :-) Ze hebben alleen nog geen naam omdat het niet bekend is welk teefje naar welke mensen gaat. In principe zoeken ze alleen voor pup 3 misschien nog een plekje. De rest heeft allemaal al nieuwe baasjes volgens mij.

Baasje Morris... (Gast)

Dus de 1 vd bruine teefjes blijft niet aan? Ok, mijn excuses dan gingen mijn gedachten inderdaad met mij op de loop. Heb ik weer...

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Haha geeft niet ik begrijp je gedachtegang in dit geval wel hoor

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

he wat een bagger situatie!

als ik op me zelf had gewoond had ik gezegd parkeer lennon maar voorlopig bij mij totdat je een geschikte oplossing hebt gevonden, maar helaas... ik woon nog thuis en of mijn moeder hier happy mee gaat zijn? ik vermoed van niet ;-)

is het helemaal geen optie dat lennon bij jou en je moeder gaat wonen met joey en Cindy? je weet niet hoelang Cindy nog leeft (klinkt heel bod, niet zo bedoeld hoor) en het is relatief gezien allemaal maar tijdelijk.
uiteindelijk woon je op jezelf, het duurt nog even maar ze zitten niet lennon's hele leven aan hem vast.

ik hoop dat jullie tot een passende oplossing komen.

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Ja dat is wel een optie. Mijn moeder vindt Lennon nu ook wel erg sneu en hoewel ze niet zo'n fanatiek hondenmens is als ik geeft ze er wel om hoor. En zij heeft nu uiteindelijk uitzich zelf gezegd dat het van haar wel mag (ik was al gestopt met vragen). Maar aangezien mijn moeders vriend ook bij ons thuis woont heeft hij er natuurlijk ook iets over te zeggen. 3 honden is niet niks en zeker niet 2 border collies waarvan 1 jong ding dat erg aanwezig is met zijn vrolijke hoofd ;-) Ik denk wel dat hij toe gaat geven maar ik durf er niet van uit te gaan.

En van Cindy roepen we al heel lang: die gaat vast niet lang mee. Maar dat kunnen we ook niet meer zeggen. Ze is nu 16 en sjokt vrolijk verder. En om nou 1 hond dood te kijken voor de opvolger, nee dat kan niet (maar dat bedoelde je natuurlijk niet dat snap ik ;-) ).

honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz** 3 doggies

honden foto van Bugs      **Taz**

pfff moeilijk hoor..
Hopelijk vind je een oplossing meid!

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn 3 doggies

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Hier word heel hard meegeduimd voor een passende oplossing...
Heel veel sterke Suzanne.

honden page profiel Eline & VinoEline & Vino 3 doggies

honden foto van Eline & Vino

Wat erg Suzanne!! :'(
Ik hoop dat de chemische castratie helpt.
Ik zou het niet kunnen doen hoor. :'(
Ik duim zeker mee! ;-)

honden page profiel TamaraTamaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara

Het blijft een lastige situatie maar heb een beetje vertrouwen het komt vast goed!!

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

he bah wat een rot situatie ... hier draaien de duimen ook volop mee voor een goede oplossing

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Ik duim heel erg voor jullie mee.. Maar heb er wel vertrouwen in dat het goed komt :-)Ik heb misschien voor tussentijd wel een idee (in de bedenktijd nu) maar ik zal wel even een berichtje sturen op fb :-)

honden page profiel samanthasamantha 3 doggies

honden foto van samantha

wat een gedoe zeg,sterkte met t nemen van de juiste beslissing die voor Lennon t beste is.

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

Ohhw :-(. Had het al gelezen op FB maar wat vervelend. Lennon is echt een schatje;-) hij mag altijd komen logeren maar Utrecht is een beetje ver voor jou denk ik. Moet goed komen!

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

UPDATE

Helaas. Lennon mag toch niet bij mij komen wonen :'( Mijn moeder en haar vriend vinden na wat langer nadenken 3 honden toch echt te veel en hoewel ze het graag voor me zouden willen doen zit het er toch niet in. Het levert hier waarschijnlijk alleen maar irritaties op omdat ze het huis te klein vinden voor 3 viervoeters (mijn moeder is poetsgek en en haar vriend is geen dierenmens)

Op dit moment wacht ik eigenlijk nog even af voor ik verder ga denken. Lennon heeft 2 gaten in zijn hoofd die nu zijn gaan ontsteken en hij moet hoe dan ook eerst genezen. Ook denk ik dat ik misschien toch het effect van die chemische castratie afwacht (die hij nu toch al gehad heeft). Hoewel de situatie heel erg uit de hand is gelopen wat betreft knokpartijen heb ik het misschien ook niet echt een kans gegeven om te kijken of het misschien nog kan verbeteren zonder dat Lennon daar weg moet.

Hoewel ik het nog afwacht heb ik wel nog opties open staan. Zo heeft een collega van mijn moeder (helaas wel helemaal in Breda) aangeboden hem in huis te nemen tot ik hem weer terug wil als Cindy overleden is, even voor de duidelijkheid ik ben nu niet die arme oude sok aan het doodstaren hoor!!, of als ik het huis uit ga (wat wel ideaal zou zijn! ze is een hondenmens en woont heel ruim met grote tuin en weet wat een BC in houdt). Ook heb ik er nog niet serieus over gepraat met mijn vriend of hij eventueel daar heen kan.

Hoewel Lennon dus niet hier kan wonen heb ik wel nog een beetje goede hoop dat ik in elk geval niet voor altijd afscheid hoef te nemen. Ik heb er nog wel een beetje een stresshoofd van, ook omdat ik er zelf niet bij ben en niet kan zien of de situatie nu verbetert of niet daar en ik vooral zelf aan het piekeren ben zonder dat ik bijv nog met mijn vader en zijn vriendin gepraat heb verder, misschien trek ik iets te snel conclusies daardoor... Lennon mag in ieder geval wel nog (zelfs wat vaker) komen logeren van mijn moeder. En ik kijk het dus nog even een paar weekjes aan. Ik ga van het weekend weer die kant op en dan ga ik het er ook uitgebreider over hebben met mijn vader en zijn vriendin. Ik weet nog niet hoe dat uit gaat pakken want zij hebben er een wat andere kijk op dan ik (het is haast of er een Camp Lennon en een Camp Muttley is...)

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks 3 doggies

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

He, Suzanne...wat een rotsituatie!
Ik hoop dat de chemische castratie een positief effect gaat hebben, zodat je in elk geval geen afscheid van Lennon hoeft te nemen..
Veel sterkte!

honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz** 3 doggies

honden foto van Bugs      **Taz**

moeilijk is zoiets zeg..
Wel goed dat je het even laat ''rusten''.. Hopelijk heeft de chemische castratie de uitkomst die je voor ogen hebt.
Succes komend weekend en hopelijk komen jullie tot een oplossing! ;-)

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Nou eigenlijk heb ik zelf niet zo het idee dat chemische castratie de magische oplossing is... Maar het kan wel zijn dat Muttley Lennon minder als bedreiging gaat zien (omdat Lennon "minder" reu is).

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Niet zo leuk, Lennon moet weg?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 4 123 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^