broodfokker Z

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ruudruud

honden foto van ruud

Goedeavond, ik heb zojuist gelezen over een onderwerp over de hondenkennel in Z. extreem triestige zaak, allemaal zieke en naar mijn vaststelling verwaarloosde honden. Door ons klein hart hebben we er daar 2 'gered' ook engelse bulldogs en waar we achteraf natuurlijk meer dan een jaar naar de dierenarts zijn kunnen gaan, kennelhoest, demodex, en verwaarlozing en volgens mij zelfs mishandeling want de hondjes waren enorm schichtig en bang, wat nu door ons toedoen deels verbeterd is maar volledig gaan we het nooit kunnen verhelpen. ik kan alleen maar zeggen , koop daar NOOIT een hond tenzij voor een prijs van 100 euro bij wijze van spreken voor een beesje te redden maar laat ze in ieder geval geen winst draaien. Het is triestig om te zien en te weten dat er niks aan gedaan word, en dat de overheid  niks wilt doen. de hondjes hebben nog niet eens daglicht, zodra we binnen gingen , ging het licht aan en zodra de deur dicht ging moesten ze licht aandoen , maw de hondjes zitten constant in het donker... schandalig , echt schandalig...
1 oplossing vlg mij hondjes weghalen, eigenaars op pakken , alles plat gooien daar en de eigenaars paar jaar laten bezinnen in het gevang. liefst 1 zonder licht. Want nu wonen ze in groot huis met paar dikke auto's , in principe niks mee as je er voor werkt maar niet ten koste van hulpeloze dieren.

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 04 februari om 20:36 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "broodfokker Z" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Ivm met mogelijke aanklacten wegens smaad hebben we de naam van de fokker verwijderd.

honden page profiel Anita, Jana en TobyAnita, Jana en Toby

honden foto van Anita, Jana en Toby

volledig mee eens

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

Tja, mischien een schrale troost.
Maar meestal....*zucht*.
Meestal zijn er heel veel mensen met een klein hartje die daar de hondjes redden.

Je bedoelt het goed, daar niet van, maar als iedereen daar hondjes koopt om ze te redden?
Dan.....dan worden ze dus nog steeds gewoon verkocht.?

honden page profiel ruudruud

honden foto van ruud

idd als je ze koopt voor ze te redden, verkopen ze nog dus je zou moeten wachten todat de hondjes te oud zijn zodat ze er niks meer voor kunne vragen, of toch niet veel , uiteindelijk draaien ze dan verlies... maar ja in werkelijkheid is dit maar gew puur theorie en in de praktijk niet haalbaar. triest genoeg

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

helaas redt je hiermee alleen de broodfokker. Voor hen is namelijk de enige noodzaak om hun pups te verkopen. en zo lang mensen de pups willen "redden" door ze te kopen verdienen zij er geld mee en raken ze hun pups kwijt.

Ik snap dat het vreselijk is als je die pups daar ziet, maar hopelijk kan je de volgende keer ook naar de andere kant van het verhaal kijken, naar het geld dat de fokker door jouw verdiend. en aan de moederhond die elke keer maar weer nestjes moet groot brengen

honden page profiel ruudruud

honden foto van ruud

Klopt, maar mensen zijn maar mensen dus er zulle altijd mensen zijn die smelten voor die hondjes , en dat weten de broodfokkers maar al te goed.
realiteit, gerechtigheid in eigen handen nemen... maar waar eindigd dat ... one down en een ander broodfokker pakt t wel weer over.
Een gecontroleerd nationale toezicht is nodig met nultolerantie voor het misbruik voor eender welk dier. maar welke overheid steunt dat... in praktijk uiteraard , discussies worden al genoeg gevoerd maar niets omgezet in praktijk...toch lang niet voldoende.
respect voor de mensen die er al iets aandoen , zij zouden meer steun en middelen moeten krijgen en macht voor het bestrijden van al het onrecht dat dieren wordt aangedaan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "broodfokker Z" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Puppys te koop in dierenwinkels
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^