Zo lief...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

We willen de katten niet op onze nieuwe bank hebben en onze nieuwe poes vind de nieuwe plek van haar mandje blijkbaar niets.. Mijn partner had haar uit het mandje van de andere kat geduwd en de nieuweling was uit protest in Dribbel haar mand gekropen aangezien Dribbel bij mijn voeten voor de bank lag.
Ik ging de was vouwen en Dribbel besloot in haar mandje te gaan liggen. Ze komt bij haar mandje aan en staat even raar te kijken, doet haar neus richting de poes (waarschijnlijk duwen, maar kon het niet zien). Je ziet haar echt reageren van 'nou ja, het moet maar' en dit was het resultaat:


Hilarisch!

'Pedagogisch'  verantwoord? Waarschijnlijk niet, maar ze duwt de poes er zelf maar uit ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zo lief..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi 3 doggies

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

Zo schattig!

honden page profiel DogsDogs 3 doggies

honden foto van Dogs

aaah wat lief!

honden page profiel Alyda, Wolf. Sofie en GizmoAlyda, Wolf. Sofie en Gizmo 3 doggies

honden foto van Alyda, Wolf. Sofie en Gizmo

Wat lief om te zien.
Hoe krijg je het voor elkaar geen katten op de bank?
Wij zitten hier haast op de grond en de katten op de bank:-D

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Door ze er aldoor vanaf te sturen ;-) Maar dat wil niet zeggen dat m'n bouvier er 's nachts niet stiekem op ligt.. Dat krijg ik volgens mij nooit afgeleerd.. We leggen nu 's nachts dekens op de bank zodat het leer wel beschermd is. Maar vanmorgen bedacht ik me ineens: Het nep-leren kussen van mijn herder met lange nagels is ook niet stuk en dat ligt er al langer als een jaar.. Nepleer zou minder aan moeten kunnen als echt leer.. Maar ik durf het risico niet te nemen ;-)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Gekke Dribbel had de kat dus niet uit haar mand gestuurd. Maar normaal gebruikt Dribbel ook maar 1 helft van haar mand.

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

Haha, mooi stel én heel herkenbaar!

Prinses Pien (de poes dus ;-)) ligt graag in Sam z'n mand, Sam gaat er toch niet graag in. Uiteraard als PP er in ligt, moet Sam ook. Gaat ervoor staan kijken en probeert PP er al dwingend uit te kijken. Lukt uiteraard niet, dus slaakt dan maar een diepe zucht en laat zich er naast vallen. ;-)

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

wahaha je ziet ze ook echt allebij kijken van humm, dan maar zo.
heerlijk!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" wahaha je ziet ze ook echt allebij kijken van humm, dan maar zo.
heerlijk! "


Tja, het is ook echt een stel die 2.. Toen ik die poes op haalde van haar vorige huisje, had ik Dribbel mee in de auto. De poes zat in de reisbox bij Dribbel in de auto. Dribbel kon die box niet met rust laten. Ze moest die box aldoor een setje geven met haar neus en piepen en druk doen, terwijl die poes het allemaal wel prima vond en het liefst nog even een kopje tegen de tralies aan gaf.
Eenmaal thuis trokken die 2 direct naar elkaar toe, hoe druk Dribbel ook was. Van mijn rustige herder moest de poes niets weten, die vond ze maar eng (nu is ze hem gewend, maar niet zoals bij Dribbel).

Een tijdje terug moest de poes naar de da voor een tandreiniging onder narcose. We moesten de poes dus daar achterlaten. Dribbel was ook mee, want die had ook wat. Dribbel vond het maar niets dat de poes daar moest blijven.. Ze ging aan de riem trekken richting het hokje waar de da de poes in had gezet. De da zei stom verbaast: "Ze zou zo bij de poes in het hokje kruipen".

En aldoor als mijn partner met Dribbel de deur uit gaat om haar uit te laten, staat de poes bij de deur te janken tot ze terug zijn..

Die 2 geven ook kopjes/likjes aan elkaar, maar dat ik ze zo samen in de mand aan zou treffen had ik nooit verwacht.. En dan ook echt de manier zoals Dribbel in die mand 'plofte'.. Geweldig! ;-)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Haha, mooi stel én heel herkenbaar!

Prinses Pien (de poes dus ;-)) ligt graag in Sam z'n mand, Sam gaat er toch niet graag in. Uiteraard als PP er in ligt, moet Sam ook. Gaat ervoor staan kijken en probeert PP er al dwingend uit te kijken. Lukt uiteraard niet, dus slaakt dan maar een diepe zucht en laat zich er naast vallen. ;-) "

Hahaha, zoiets ja lol.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zo lief..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Mechelse herder trainen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^