sterilisatie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

mijn hond ginger border collie X amstaff laten we steriliseren nu is mijn vraag kan je er door veller worden naar anderen honden aan gezien ze al onzeker is en angs agressie heeft of wordt het minder. aangezien ze vaak boven op me andere hond gaat zitten rijden laten we haar steriliseren het gaat zo in zo gebeuren maar ik wouw het gewoon weten

alvast bedankt

vr heavenly

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "sterilisatie " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Als een teefje al onzeker is en angstagressie heeft, zou ik haar op dit moment niet laten steriliseren omdat de kans groot is dat het erger wordt. Een sterilisatie is niet niks, de impact van de operatie, de hormoonhuishouding die op z'n kop wordt gezet,... Bij een stabiele hond verandert er meestal weinig qua karakter, maar een onstabiele hond is wat anders.Laten steriliseren omdat ze op je andere hond rijdt, is een beetje vreemd, want dit rijden heeft niks met sterilisatie te maken. Dit heeft te maken met stress, of frustratie of te veel opwinding.
Ik zou eerst aan het gedrag van je hond werken, haar zelfvertrouwen proberen op te bouwen, zeker aan die angstagressie werken en pas daarna denken aan sterilisatie.

honden page profiel priscilla (L) diamond&Spookypriscilla (L) diamond&Spooky

honden foto van priscilla (L) diamond&Spooky

" Als een teefje al onzeker is en angstagressie heeft, zou ik haar op dit moment niet laten steriliseren omdat de kans groot is dat het erger wordt. Een sterilisatie is niet niks, de impact van de operatie, de hormoonhuishouding die op z'n kop wordt gezet,... Bij een stabiele hond verandert er meestal weinig qua karakter, maar een onstabiele hond is wat anders.Laten steriliseren omdat ze op je andere hond rijdt, is een beetje vreemd, want dit rijden heeft niks met sterilisatie te maken. Dit heeft te maken met stress, of frustratie of te veel opwinding.
Ik zou eerst aan het gedrag van je hond werken, haar zelfvertrouwen proberen op te bouwen, zeker aan die angstagressie werken en pas daarna denken aan sterilisatie. "
ik ben het zeker met wat hier boven gezegd is eens

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Ik kan het met Christel eens zijn. Ik zou hulp gaan zoeken om de angst/agressie aan te pakken en dan pas besluiten of een sterilisatie zinvol kan zijn.

In welke provincie woon je? Misschien kunnen wij iemand aanbevelen.

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

in de provincie noord-holland

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "sterilisatie " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: hond getrimt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^