Bijzondere momenten met je hond(en)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EllenEllen

honden foto van Ellen

Soms heb je even van die extra bijzondere momenten met je hond(en), deze had ik net.

Ik zat op de bank appels te schillen om appelmoes te maken, het is buiten heerlijk zonnig weer (het begint echt herfs te worden, lekker is dat!) en DJ ligt heerlijk te slapen terwijl Doerak in zn eentje op zn ruggetje ligt te spelen en zn staart probeert te vangen... Dan kun je echt extra genieten van die schatten!!

Hebben jullie ook van die momenten? (Waarschijnlijk heel vaak, heb ik ook ;-)

Ben benieuwd!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bijzondere momenten met je hond(en)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Hoi Ellen,

Wat een leuk nieuw topic! Dat gaat genieten worden van elkaars honden en elkaars verhalen!

Ik heb nu even wat anders te doen, maar ik kom er zeker op terug met mijn eigen verhaal.

Groetjes,

Linda.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

Biko ligt weleens helemaal tegen de muur aan, echt met zijn achterwerk helemaal omhoog!
Zo lief!!!

honden page profiel

Jazz kruipt heel vaak precies in het ene zonnestraaltje dat naar binnen valt en gisteren lag hij op zijn rug: neus in de lucht, voorpootjes op zijn borst en de achterpootjes wijd. Heerlijk om hem zo te zien genieten.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Hé hallo,

Nou ik geniet inderdaad ook van heel veel momenten, maar het mooiste vind ik altijd als onze Flos op zijn leeftijd van bijna 15 jaar nog lekker door het hoge gras met zijn maatje Morris van net een jaar aan het doerakken is....En dat ik ze dan beide heerlijk zie genieten. Ik ben dan altijd super trots op vooral onze ouwe sok. Dat hij op z'n oude dag nog zo fit is om die competitie met z'n jongere maatje aan te gaan...Verder ben ik natuurlijk heel trots dat hij al zo oud mag zijn en nog ouder mag worden.....Daar geniet ik echt iedere dag weer van!

Groetjes Monique

honden page profiel EllenEllen

honden foto van Ellen

Leuk al die reacties en de leuke momenten. En Martie, Doerak gaat ook altijd op elk zonnig plekje liggen in huis. Bij mijn ouders hebben ze een black & tan Jack Russel die t ook doet, zou het met hun zwarte kleur te maken hebben? Voelt misschien extra lekker warm aan. Grappig hoor!

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

Hoi ellen
Leuke topic weer.
Ik heb gisteren ontzettend genoten van taat hier op het recreatie gebied met nog een mevr Die mevr had taat nog nooit zien spelen met een andere hond .Die hond kwam taat achterna en taat vind het altijd geweldig als ze op gejaagt word moet je zo zien dat zei de haas is ze was allemaal rondtjes aan het draaien en het ging zo hard dat ik dacht o jee als ze maar niet in een kuiltje stapt want dan kan het zomaar gebeuren dat haar knieband er uit gaat maar gelukkig is het goed gegaan.Ik wou haar ook niet roepen om haar weer aan de riem te doen ze was zo lekker aan het spelen ze ging echt helemaal uit haar dak.en dan zit ik zelf daar op een bankje helemaal te genieten dan denk ik wat is mijn meisje toch veranderd .Heerlijk

groetjes joke en taat

honden page profiel SarahSarah

honden foto van Sarah

Hier mogen de honden 's avonds ff in de zetel, voor de rest niet. Maar dan is het knuffeltijd. Spike die gaat dan echt tussen je benen liggen met zijn pootjes in de lucht en doe wat je wil maar hij beweegt niet meer.
Zyta komt dan op haar kont langs je zitten met haar rug naar je toe, kijkt links, kijkt rechts en als je dan zegt "Zyta Baby" dan kan je maar beter je arm klaar hebben want dan laat ze zich echt helemaal achterover vallen en als een baby ligt ze dan in je armen. Het is te zeggen, een stuk van haar want een Berner kan ik niet helemaal in mijn armen dragen op die manier. Gekke honden.
Maar om dan nog recht te staan moet je echt moeite doen want die knuffeltijd vinden ze zaaaaaalllig

Groetjes van ons allemaal.

honden page profiel EllenEllen

honden foto van Ellen

Fijn is dat als je hond zo lekker geknuffeld wil worden! DJ heeft dat wel (daar is hij natuurlijk ook een beetje Golden Retriever voor, haha) maar bij Doerak moet dat nog komen, of misschien niet. Hij kan alleen 's ochtends heel knuffelig zijn als wij net beneden zijn. Heel schattig is dat!

honden page profiel WilmaWilma

honden foto van Wilma

Wij doen hier aan quality-moments en dat zal ik even uitleggen.

Briards kunnen geweldige knuffelkonten zijn en de meeste lopen regelmatig achter je aan. Je zou eens bereid kunnen zijn tot knuffelen en dan sta je als hond zijnde niet naast je baas of baasje.....das toch een vreselijk verloren moment!

Barca heeft daar iets op gevonden. Ineens en geheel uit zichzelf duwde hij -maanden geleden- zijn snuit tegen mijn achterste. Ik zit op een bureaustoel met een open rugleuning. Dat stukje wat open is, daar 'prikt' hij zijn snuit tegenaan. Dat is voor hem een manier om mij te vertellen dat hij aandacht wil.

Nu wil ik hem best wel aandacht geven, maar natuurlijk niet de hele avond. Meer dan 33 kilo op mijn schoot is even leuk...maar ook niet de hele avond. Barca heeft daar toch iets op gevonden.

Klokslag 22.00 uur elke avond komt Barca aan de linkerkant langszij en duwt zijn snuit onder mijn arm zodat ik niet meer met mijn vingers het toetsenbord kan aanraken. Dan wil hij een quality-moment en die krijgt hij. Al mijn aandacht en het gekke is, ik hoef alleen maar met mijn hand te kroelen door zijn haren. Krabbelen op zijn rug, kriebelen achter zijn oren.

Het is maar 5 minuten maar, als hij die niet heeft is hij de volgende dag niet te genieten. Briards zijn leuke honden, ze hebben wel een lichte autistische inslag. Ben je eenmaal met 'iets' begonnen dan krijg je dit er maar moeilijk uit. Ik zit er niet mee, vind het wel handig. Hij is nauwkeuriger dan mijn klok! :-))

Oeps..weer een neusprikje van Bassie...

honden page profiel SarahSarah

honden foto van Sarah

Hahahaha Wilma, die is wel handig die Barca van je. Dus als we ineens rond 22u het volgende zien verschijnen: djgqhisdhfoqihfqioheur, dan weten we hoe laat het is.

Ze kunnen toch zo'n lieverds zijn, echt super.




honden page profiel

Haha, die Bassie! Onze Border deed dat ook: z'n kop onder mijn arm en dan wipte hij m'n arm op. Daar ging m'n arm met muis...want dit deed hij altijd als ik achter de pc zat. Zo van: kom vrouwtje..., aaien!

honden page profiel FrankFrank

honden foto van Frank

Daisje doet eigenlijk twee dingetjes waar wij bij wegsmelten. Ze kan bij ons tegen de achterdeur aan staan, dan ziet ze ons komen en weg gaan. Zie je dat eigenwijze koppie niet door het glas spieken. Ten tweede kan ze prinsheerlijk op de leuning zitten, kan ze alles zien, en is ze echt op haar gemak.

Misia kan gewoon heerlijk op schoot liggen. Dan heb je wel 26kg aan Amstaff op schoot, maar dat vind ze heerlijk. Misia is ook echt een zonne aanbidster, als er zon binnen of buiten is, dan ligt ze daar lekker op te warmen!

honden page profiel aadjeaadje

honden foto van aadje

wij hebben natuurlijk nog niet zo SUPER veel momenten met hem meegemaakt maar..

als we hem soms ( naar zijn zin )
te weinig aandacht geven gaat hij "praten" tegen ons een beetje tja hoe moet ik dat zeggen!
zeurderig grommen en piepen als je hem dan net ff meer aandacht geeft dan is het snel gebeurt
dat is wel heel leuk om te zien en horen!

Hij kan ook heel erg genieten van aaien deze week moest ik elke keer extra vroeg op ( half 5 pffff haha )
en dan wastie nog zo moe!dan ging hij er eens extra goed voor liggen!

ik hoop dat ik over een poosje nog veel meer leuke dingen kan vertellen!

groetjes

honden page profiel maaikiejjmaaikiejj

honden foto van maaikiejj

diesel was gister voor het eerst in de sloot gevallen hihi...we hebben daarna lekke drooggelopen hoor heerlijk met dit weertje.

altijd erg leuk als ze een nieuwe ervaring meemaken.

leuk topic!

gr maaike

honden page profiel ..

honden foto van .

Dat laatste zonnestraaltje in huis of in de tuin weet Loekie ook altijd feilloos te vinden. Als ik d'r kwijt ben weet ik waar ik moet gaan zoeken:-)

Van de week erg om d'r gelachen: ze had mij nl het huis uitgezet... Voordat ik moet gaan werken heb ik meestal hetzelfde ritueel: wandelen/uitlaten, eten dan nog even gezellig samen op de bank en dan gaat ze de bench in. Nu was ik van de week dus iets eerder terug van de wandeling dus dacht gezellig wat langer op de bank te zitten met d'r en wat denk je... na ongeveer 5 minuten springt ze van de bank af en gaat ze in de bench liggen en kijkt me aan van "tot ziens ik zie je straks wel weer". Dus ja toen ben ik maar gegaan (voor het geval ze het anders niet meer snapte).

groetjes Elvira en pootje van Loekie

Dat pootje geven kan ze eigenlijk nog maar sinds een week. In het begin als ik zei "poot" keek ze me aan van "wat wil je van me?". Nu heeft ze het door en maait ze vrolijk met d'r pootjes rond echt grappig om te zien.

honden page profiel maaikiejjmaaikiejj

honden foto van maaikiejj

hoi elvira
leuk he is dat ik denk dat ze egt wel een goed besef hebben van de tijd...
bij ons op de training mogen de honden de laatste 10 minuten los spelen..(met een hek eromheen natuurlijk)
dat weten ze ook heel erg goed, we waren bezig met een oefening en die hond was los en is al aardig ver met de cursesen zeg maar want er zijn meerdere groepen op het veld., het was tijd en we waren aan het wachten tot hij klaar was het leek wel of hij het wist, hij ging alsvast lekker rennen en spelen haha, natuurlijk wel gecorrigeerd maar hij had het wel goed want het was precies tien voor!




honden page profiel aadjeaadje

honden foto van aadje

niet echt een bijzonder moment maar niet de moeite waard voor een nieuw topic haha:

vanochtend stond mijn man om 6 uur op dan ben ik ook altijd even wakker want moet dan ALTIJD naar de wc haha
hij zegt tegen me je MOET echt even komen kijken in de gang ik kijken er kwam me al een lucht op me af NIET normaal!hij hij de HELE gang onder gediareet of hoe je dat zegt en hij lag ( gelukkig ) vrolijk kwispelend op zijn kussen!mijn man kan hier absoluut niet tegen dus ja toen kon het vrouwtje op een nuchtere maag ALLES opruimen was zeker geen pretje met haast mn ogen neus en als het daar ook nog bij had gekunt mijn oren dicht heb ik NIET MOPPEREND alles opgeruimt terwijl meneer rustig kwispelend op zijn kussen bleef liggen!
dacht wel dit moeten we in de gaten houden maar zo ver ik nu kan zien is er gelukkig niks met hem aan de hand!
vandaag toch naar de DA dus misschien zien ze wel wat?!

met vriendelijke en gelukkig weer schone groeten aadje
en een voorzichtig kwispeltje van Syco

honden page profiel aadjeaadje

honden foto van aadje

mensen:

gaat toch niet al te goed met de hond!
zouden eigenlijk vandaag naar de DA gaan maar ze hadden geen tijd!
hoop dat het niks ernstigs is!
hij eet gelukkig wel goed maar is een beetje down!

verder onderbreek ik dit topic hierover niet meer!
als het wat is maak ik wel even een nieuwe aan haha

duim voor onze lieverd

bedankt!

groetjes aadje

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Aadje,

Hoop dat het niks ernstigs is :-(
Laat even weten..
.
Een hond kan zo maar even een diaree hebben, kou-tje, iets geks gegeten...

Natuurlijk duimen we :-)

Lieve groet, Ilja
High-five van *Sterre*

honden page profiel MartyMarty

honden foto van Marty

Leuke topic daar je altijd wel van die heerlijke momenten hebt (hoop ik voor iedereen).

Wij hebben een "computerkamer" en daar wil Pako geregeld genieten door naast mij in de stoel van mijn zoon (iedereen heeft zijn vaste plek) te gaan liggen als ik achter mijn computer zit of andersom bij mijn zoon in mijn stoel. Dat geeft ie dan trouw aan door zijn kop op de zitting te leggen en te wachten totdat hij van een van ons toestemming krijgt er op te gaan liggen. Alleen die 2 stoelen en verder geen enkele stoel/bank in het huis. En alleen als ie toestemming krijgt. Nog nooit erop betrapt die hij uit zichzelf op welke stoel ook springt. Hij ligt je dan even aan te staren totdat hij in slaap valt.
Nikki aanbidt de zon. Zo erg, dat ik haar wel eens eruit haal anders krijgt ze nog eens een zonnesteek. En dan ligt ze ook op haar rug, pootjes gespreid, koppie naar achter en maar bakken. Heerlijk.
Kodi kan perfect een dartelend jong veulen nadoen. Met die 4 poten tegelijk over het gras jumpen. Om daarna meteen op je af te stormen en je uitbundig te begroeten. Zo maar uit het niets.
Het meeste geniet ik echter als ik geregeld 's avonds met mijn rug tegen de bank voor de televisie ga zitten en 3x 30+ kg zich probeert zich dicht mogelijk tegen of boven op mij te gaan liggen om dan heerlijk in een diepe slaap te vallen. Dat vind ik geweldig hoe dan die band wordt geklonken. Het heeft wel een nadeel, dat je 3x zo veel kans hebt te genieten van hun aroma's die ze wel eens via de achterzijde laten ontsnappen en jij kunt geen kant op.

Groet,

Marty

honden page profiel Kris EngelenKris Engelen

honden foto van Kris Engelen

Elke dag zijn er wel zo een momenten waar mijn hart van smelt.. dat kleine hoofdje dat je zo vertederend aankijkt alleen al :-)

http://cavalierkingcharles.skynetblogs.be/

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Ik smelt nog iedere dag van mijn dwergpoedeltje Viouk,die ik samen met Sheyenne uit het asiel haalde op 3 juli j.l.
Dat kleine,bange kereltje is in korte tijd uitgegroeid tot een lekker brutaal,grappig,ongelooflijk liefdevol kereltje,dat ´s nachts tegen me aankruipt met een diep,zeer tevreden zuchtje...dat helemaal opgewonden staat te piepen,als we op pad gaan met de roedel...dat even een knuffel komt halen,als ik achter de computer zit...dat op mijn buik komt liggen,als we T.V kijken en dan helemaal ontspant...dat als een klein wolfje zijn vleesbot kraakt in de ochtend...dat stiekem mijn gedragen ondergoed uit de douche sleurt(als ik sta te douchen) en op bed legt of in de mand...dat me met zijn staaroogjes dankbaar aankijkt voor alle goede dingen,die hij nu mag ontvangen hier...dat me ´s morgens een ´Thaise massage´ geeft door met zijn 6 kilo boven op me te trappelen...ach zoveel mooie momenten met dit ooit mishandelde en vertrapte hondje.
Ik hou zo ontzettend veel van hem en hij van mij...dan kan ik wel janken...

groetjes van Ingrid en haar honden

honden page profiel BrigitteBrigitte

honden foto van Brigitte

Achilles, ons reutje, is echt mijn beschermengeltje geweest in een hele nare periode in mijn leven, en zeker op het volgende moment:

Ik heb nogal een hele nare relatie achter de rug, en dat sijpelde ongeveer een jaar na de breakup nog door... In die tijd leerde ik mijn huidige vriend kennen en hadden we Achilles net, dus veel heeft hij daarvan niet meegekregen...
Ik ben doorgegaan met mijn leven, en ben gaan samenwonen...
Op een gegeven moment had ik (gelukkig) geen last meer van mn ex, tot op die avond:
Ik kwam thuis uit mn werk (zoals gewoonlijk) en liep van alles te denken, dat ik de was nog moest doen, boodschappen etc.
We hadden er in die tijd net weer een pup bij, die liet ik normaliter als eerste uit, maar Achilles stond zo aan te dringen dat ik hem voor deze ene keer als eerste meenam..
Ik liep mn huis uit om het standaardrondje te lopen, Achilles liep een beetje rond te snuffelen, beetje te dralen..
Op een gegeven keek ik uit mijn ooghoeken en zag een jongen lopen, ik dacht nog: niet boeiend.. maar toen hoorde ik die oh zo bekende stem, het kippevel kroop over mn rug omhoog mn nek in en het ijskoude zweet brak me uit...
Hij riep me en ik bleef staan, Achilles wilde zoals gewoon naar hem toe, want hij wil iedereen gedag zeggen... :-)
Maar ik zei tegen Achilles: nee..
Blijkbaar voelde hij dat er iets totaal niet in de haak was, want hij sloeg om als een blad aan de boom.. Zo had ik mn lieve Achilles nog nooit gezien, en na die dag nooit mee zo meegemaakt..
Hij keek me aan, hij keek naar 'die jongen' tegenover me, ik zei nogmaals nee... Achilles ging op me voeten zitten met zn flank stijf tegen mn been aan, ik voelde door mn broek heen dat Achilles alle spieren in zijn hele lijf had gespannen, en het enige wat hij deed, was staren naar mn ex, hij deed niks, bewoog niet, piepte niet, blafte niet, alleen maar strak naar hem blijven kijken en al zijn spieren gespannen...
Gelukkig durfde mn ex niet meer dichterbij te komen, aangezien Achilles er zo bij zat..

En het stomme was dat het enige waar ik op dat moment aan moest denken, was: Als mn ex nou maar niet dichterbij komt, dan hou ik Achilles gewoon echt niet meer...

Toen liep mijn ex weg, en ik was zooooo blij dat ik Achilles bij mij had... :-)
Achilles veranderde weer en ging weer zn eigen gangetje...

Dat was de enige keer dat ik Achilles zo heb meegemaakt... En tot nu toe ook nooit meer zo heb meegemaakt...

Dus mijn beschermengeltje met dat ene bijzondere moment

honden page profiel LyntjeLyntje

honden foto van Lyntje

hoihoi!

haha ik denk dat we onze kanjers sowieso een hemels geschenk kunnen noemen. ja brigitte.. zonder dat we het weten hebben we eigenlijk een wandelend engeltje naast ons. ieder minuut dat ik met ze mag doorbrengen is al een stukje heerlijkheid. het feit dat ze een glimlach op mijn gezicht weten te prenten zonder dat ik het soms zelf wil is voor mij heel bijzonder.
na tragische gebeurtenissen in mijn korte leven, zijn zij diegene die mijj nieuw hoop hebben gegeven. naar mijn zin bestaat er geen betere therapie voor depressie dan huisdieren. ik hou gruwelijk veel van ze en zijn ze eeuwig dankbaar :-)

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

hoi hoi

echt heel leuk al die momenten met je hond. Casper vindt het zo af en toe tijd dat hij heeeeel uitegebreid geknuffeld word. Hij gaat op de grond op zijn rug liggen draaien en gek doen. hij gaat automatisch pootjes geven en hij wil dan op de poef getild worden en uitgebried over zijn buikje gekroeld worden. Hij gaat er echt voor liggen en geniet met volle teugen. Alleen als je dan stopt....
hahaha

groetjes kim

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny

honden foto van hondengek , reny

wij wonen hier aan een klein pleintje waar elke buur elke buur kent ,onze jongste engelse bulldog is een erg sociale hond , gek op mensen en kinderen , en de hele buurt hier is dan ook erg gek op haar , 6 maanden geleden overleed hier een buurvrouw , die amber altijd haar knuffelbeer noemde , maar zoals dat gaat , de eerste weken lopen er vele mensen binnen bij buurman ,later niet meer , ik zag op een ochtend buurman erg verdrietig aan tafel zitten , nadat ik terug kwam van het honden uitlaten , ik besloot even naar hem toe te gaan ,met amber , buurman stelde dit erg op prijs , maar het mooiste van alles vond ik de reactie van amber , zoals dieren verdriet aanvoelen wat wij mensen hebben ,amber kroop tegen buurman aan en buurman liet zich eens flink gaan , ik ben de keuken daar ingegaan om een kop koffie te zetten ,maar ook om buurman lekker met amber alleen te laten , want bij een hond hoef je je immers niet te schamen voor je tranen ,

tessa ons jongste jakcie zat eens bij ons op het terras op een mooie zomeravond , we hadden last van muizen in de schuur , de deur stond open , en onze kater lag op de werkbank , wij hoopten natuurlijk dat die kat een aantal muizen zou vangen , maar katlief lag blijkbaar te suffen , op een gegeven moment nam tessa een speurt naar de schuur , en ja hoor ze had een muis , onder de kettingsmeer van de fietsen kwam tessa trots naar ons toe om haar prooi te laten zien ,

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Wat een heerlijke verhalen zeg, wij hebben Max natuurlijk nog niet zolang maar ik kan er wel erg van genieten als Max laat merken dat ie heel blij met me is en als ik even weg ben geweest begroet hij me of ik wel weken ben weggeweest. dat kleine hondje die blij kwispelend en helemaal enthousiast op me af komt rennen en uitgebreid geknuffeld wil worden

honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer

honden foto van Joey-Dancer

Wat een leuke topic is dit.

Natuurlijk heb ik ook heeeeel erg veel van die momenten. Met een lach om mijn mond echt genietend van Joey.

Als Joey honden aan het spelen krijgt, waarvan het baasje zegt: Is zei loops, mijn hond speelt nooit, vanaf puppy zijnde al niet. Jullie moeten weten Joey is een reu. Dit gebeurt wel vaker.

Als hij precies weet welke dag het vlees tijd is, dan is ie uitbundiger al een half uur van te voren, en maar naar de keuken lopen en weer terug waar ik dan ben en met z'n koppie, willen zeggen kom op ik wil je naar de keuken hebben, ik wil mijn eten.

In een weekend: Wij gaan dan later naar bed, (Joey gaat s-ávonds niet vaak zijn bench in) maar die avond hij wist niet meer waar hij het zoeken moest van de slaap, had de bank al gehad, zijn stoel, de vloer, neeeeee hij wilde naar bed, ging daarin en deed de deur achter hem dicht. Wij hebben hier zachtjes om gelachen, we wilde hem niet uitlachen.

Eigelijk te veel mooie aandoenlijke momenten om op te noemen, heerlijk.

@ Aadje hoe is het met Syco?

Groetjes en een poot van Joey,
Cella.

honden page profiel Helga & ZoëyHelga & Zoëy

honden foto van Helga & Zoëy

Och...ik heb de tranen in mijn ogen staan van al die emotionele verhalen...
Ze voelen alles zo goed aan...

Als ik of mijn partner ziek is, is Zoëy niet bij je weg te slaan.. Ze moet en zal dan op je borst of buik liggen om allemaal kusjes te geven.
Ook als ik even niet lekker in mijn vel zit, is ze extra lief. Ze kijkt je dan aan met een koppie wat steeds een beetje scheef gaat en springt dan in volle vaart op je en gaat lekker gek doen. Net alsof ze dan wil zeggen: "Kom maar, ik zal je wel even opvrolijken!".

Heel komisch is dat Zoëy een beetje probeert om de baas te spelen over Luna de kat. Als Luna gewoon op haar dooie gemakkie naar de vensterbank wil lopen, gaat Zoëy er steeds voor staan zodat Luna er niet langs kan. Klieren, blaffen en achter Luna aan jagen zijn ook favoriet. Luna vindt dit niet altijd even leuk...Dus soms is het even ruzie.
Maaarrrr....Als ik even niet kijk, zitten beide dames uitgebreid te knuffelen. Zoeëy krijgt dan kopjes en Luna likjes! Als ik dan zachtjes zeg: "Zie je wel..jullie vinden elkaar wel lief!", dan gaat Zoëy ineens weer heel stoer doen en blaffend achter Luna aanjagen.

hahahaha.... zo grappig! Dan voelen ze zich dus echt betrapt!

Groetjes!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bijzondere momenten met je hond(en)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^