Bijzondere momenten met je hond(en)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel aadjeaadje

honden foto van aadje

hey joey,

gaat gelukkig HELEMAAL goed hoor!
was niks ernstigs aan de hand!
een paar dagen later was het over!

bedankt voor het vragen ;-)

liefs aadje en nog steeds een diaree vrije Syco!haha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bijzondere momenten met je hond(en)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel mandy missy molly en butchmandy missy molly en butch

honden foto van mandy missy molly en butch

hey iedereen..
ik heb ook zo een momenten met zowel met molly als missy.

als ik verdrietig ben of mijn familie heel erg mis (omdat ik in het buitenland zit) dan voelt mijn missy dat meteen aan en dan komt ze bij me zitten/liggen en dan legt ze haar hoofd op mijn borstkast en dan blijft ze me aankijken alsof ze wilt zeggen kop op je hebt mij.
en als we zo dan een tijdje hebben gezeten dan gaat ze de riem pakken en gaan we even lekker uitwinden, missy voelt echt meteen aan als ik niet lekker in mijn vel zit en dat doet me zo een goed..

en dan ons nieuwe mollyke..
als mijn vriend en ik praten met familie (van hem) en vrienden van ons over onze oude molly en wat een pijn en verdriet we daarover hebben gehad dan begint onze (nieuwe) molly helemaal hyper op je schoot te springen en je in je gezicht te likken alsof ze wilt zeggen van je hebt nu een andere molly met wie het wel helemaal goed gaat dus ik moet zeggen beide honden geven ons heel veel steun in periodes waar we het echt nodig hebben en daar ben ik heel blij om en dat maakt me uiterst gelukkig..
groetjes mandy missy en molly

honden page profiel ToshiToshi

honden foto van Toshi

Wij hebben er echt ons plezier in als Toshi aan het spelen is en het speeltje welke ze dan juist heeft uitgekozen tussen haar voorpootjes neemt en het dan zo draait en keert tussen die pootjes en dit terwijl ze op haar rug ligt, precies een klein beertje dan.
Of wanneer ze met haar neus haar favoriete balletje verder duwt tot het aan een van onze voeten ligt en ons dan aankijkt en zegt: allé spelen.
PS: leuke topic.

groetjes
Patsy & Toshi ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bijzondere momenten met je hond(en)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^