Ervaringen met zooplus??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Ook ik bestel bij zooplus,geen voer want cavom verkopen  ze niet maar wel snacks en riemen bijvoorbeeld. Ben er zeer te vreden over!
Heb de allereerste keer een pakket niet ontvangen,na een aantal dagen nog steeds niks..dat was wel even schrikken natuurlijk,heb gemailed en kreeg de na een aantal dagen het pakket met wat ik had besteld alsnog toegestuurd en hoefde niks te betalen. Prima dus!

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

prima winkel ':-) ik bestel er bijna alles...

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Prachtige site.Goede levering, geld terug als het niet in orde is,
Ik bestel er al jaren en nog nooit problemen gehad.
Van konijnenvoer tot een hondenbuggy. Top!

honden page profiel Joeri & TeddyJoeri & Teddy

honden foto van Joeri & Teddy

" Heb je deze wel eens geprobeerd?
  Miamor Fijne Filets Tonijn en kwartelei
  Miamor Fijne Filets Pouch Tonijn en kreeft
  Miamor Fijne Filets Pouch Tonijn en calamari/inktvis  

Mijn kat moet geen kvv en geen blikvoer, met uitzondering van de bovenstaande 3 soorten. Die soorten bevatten 100% wat de benaming zegt. Geen toevoegingen.
Zooplus verkoopt ze en het is goedkoper als wat je nu besteld hebt ;-) "

Ziet er idd ongeveer hetzelfde uit
Wat me aanspreekt in Catnatura is dit:

deze wordt ook op vis- en dolfijnvriendelijke wijze en ecologisch verantwoord gevangen. Per jaar mag er namelijk in de (visrijke!) territoriale wateren van Ecuador gedurende 4 maanden niet gevist worden, waardoor de visstand afdoende de kans krijgt zich te herstellen (dit i.t.t. in Thailand, waar andere kattenvoermerken met soortgelijk profiel als CatNatura worden gefabriceerd, en waar 24 uur per dag de zee wordt leeggevist).

Daarnaast biedt onlinedierenspeciaalzaak.com voor 0,82 per blik aan, is 9,64 per kg en daarmee even duur als Mianmar. Is trouwens bizar goedkoop; er zijn internetshops waar het 1,39 kost en bij Intratuin (waar ik het ontdekte) 0,99.

En last but not least: de kat is er helemaal door veranderd. Voorheen als ik naar de keuken ging, kwam alleen de hond achter me aan en de kat bleef als een Pasja op z'n kussen liggen. Nu lopen ze beide voor mijn voeten. 's-morgens om half zes een miauwende kat om m'n bed. Het lijkt wel een reclamefilmpje zoals die kater zich gedraagt op dit voer.

honden page profiel Fleur en hondje BansheeFleur en hondje Banshee

honden foto van Fleur en hondje Banshee

Heb hier nu al 2 keer besteld.
Een zak voer en een kussen voor in de bench en wordt altijd netjes en snel verstuurd!
Kan gewoon kiezen voor acceptgiro wat ik altijd makkelijk vind en wordt ook altijd netjes en snel verstuurd.

Ik laat het wel altijd door gls versturen en niet door tnt.. die vertrouw ik niet meer...

Wat ik wel een nadeel vind is dat het retour sturen erg lastig is. Nog niet gebruikt maar als ik het zo las.. Agh misschien valt het allemaal wel mee haha.

honden page profiel N & dogs N & dogs

honden foto van N & dogs

Ik bestel er regelmatig spullen en eten. Voor mijn moeder haar katten bestel ik er kattenvoer, alles wordt altijd netjes op tijd (meestal binnen 2 dagen) geleverd. Tot voor kort bestelde ik er ook hondenvoer maar sinds ik op KVV (smuldier) ben overgestapt niet meer. 2 grote zakken van 15 kilo werden altijd heel netjes geleverd, dat gebeurd niet bij elke online winkel is mijn ervaring. 

Ik bestel er koekjes en varkensoren, vaak ook kauw botten. Mijn honden zijn dol op die lekkernijen! Ook bestel ik daar nog het voer voor mijn fretten (Totally ferret) dat wordt ook altijd netjes afgeleverd. 

Al met al vind ik het een erg goede online winkel, duidelijk, netjes en goede klantenservice. Zou ze zo aan iedereen aanbevelen':-)

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

ook ik ben tevreden klant!

Anoniem (Gast)

Ik heb onlangs nig besteld. Er ging iets niet helemaal goed. Ik heb via de mail contact gezocht. Ze reageren hier prima op en zieken alles uit. Ze hebben leuke en betaalbare dingen. Waar koop je een mand voor 12,00 euro?

honden page profiel IngeInge

honden foto van Inge

leuk allemaal de positieve verhalen te lezen, dit vrouwtje is in spanning aan het wachten op het pakketje haha net een klein kind. ben benieuwd

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

"
Ziet er idd ongeveer hetzelfde uit
Wat me aanspreekt in Catnatura is dit:

deze wordt ook op vis- en dolfijnvriendelijke wijze en ecologisch verantwoord gevangen. Per jaar mag er namelijk in de (visrijke!) territoriale wateren van Ecuador gedurende 4 maanden niet gevist worden, waardoor de visstand afdoende de kans krijgt zich te herstellen (dit i.t.t. in Thailand, waar andere kattenvoermerken met soortgelijk profiel als CatNatura worden gefabriceerd, en waar 24 uur per dag de zee wordt leeggevist).

Daarnaast biedt onlinedierenspeciaalzaak.com voor 0,82 per blik aan, is 9,64 per kg en daarmee even duur als Mianmar. Is trouwens bizar goedkoop; er zijn internetshops waar het 1,39 kost en bij Intratuin (waar ik het ontdekte) 0,99.

En last but not least: de kat is er helemaal door veranderd. Voorheen als ik naar de keuken ging, kwam alleen de hond achter me aan en de kat bleef als een Pasja op z'n kussen liggen. Nu lopen ze beide voor mijn voeten. 's-morgens om half zes een miauwende kat om m'n bed. Het lijkt wel een reclamefilmpje zoals die kater zich gedraagt op dit voer. "

Ik heb ff zo'n blikje erbij gepakt. Dat wat ik noemde is ook vis en dolfijn vriendelijk.

honden page profiel HuHuHuHu

honden foto van HuHu

Vind zooplus geweldig!
Koop alles wat ik nodig heb daar (riemen, halsbanden, nagelknipper, voerbakken)
alleen geen voer, daar heb ik al een vast adres voor.

honden page profiel HuHuHuHu

honden foto van HuHu

" leuk allemaal de positieve verhalen te lezen, dit vrouwtje is in spanning aan het wachten op het pakketje haha net een klein kind. ben benieuwd "


Ik ben ook altijd net een klein kind als ik weet dat er een pakketje komt ;-) haha
Laatst hebben we ook gedaan alsof het een kadootje was (al had ik het zelf besteld). Blijft altijd weer erg spannend en leuk haha

honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict

honden foto van Anneloes, Fleece addict

"

Ik ben ook altijd net een klein kind als ik weet dat er een pakketje komt ;-) haha
Laatst hebben we ook gedaan alsof het een kadootje was (al had ik het zelf besteld). Blijft altijd weer erg spannend en leuk haha "


Hahaha dat heb ik nou ook! Vooral het uitpakken. Ookal weet je wat je hebt gekocht ;-)

honden page profiel IngeInge

honden foto van Inge

`pakketje ontvangen zag er prima uit en Mr, Wilson vond in iedergeval het stokje erg lekker..
zal denk ik toch wel vaker bestellen

honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep

honden foto van Merp & Miep

" Ik bestel al een paar jaar bij zooplus, en ook best veel haha (spoiled dog ;-)).
En we zijn er zeer tevreden over. Laatst nog een hele leuke honden-iglo besteld, niet duur en ze is er echt dol op :-D

http://media.mediazs.com/bilder/hondeniglo/uit/vilt/0/300/_dsc5240_0.jpg "


Ha die heb ik ook al een tijdje voor Brody staan! Hij haalt alleen liever het kussentje eruit dan dat hij erin gaat liggen...

OT: wij hebben veel goede ervaringen met zooplus. Wij hadden een Kong besteld, maar meneer had hen binnen een paar dagen kapot gebeten. Dus wij hadden even een mailtje gestuurd en kregen een paar dagen later het bedrag terug, zonder bewijs te hoeven leveren.

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

Met uitzondering van een verkeerde factuur bij wel een juiste bestelling, wat ook heel snel weer was opgelost, heb ik alleen maar goede ervaringen bij zooplus, en bestel er ook regelmatig. ;-)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

goede ervaringen , zeker een aanrader !

honden page profiel Niet meer actiefNiet meer actief

honden foto van Niet meer actief

Toevallig vanavond weer een bestelling gedaan, bestel al mn hondensnacks daarvandaan, manden, tuigen, bestel er al jaren, snelle levering en goede service:-)

Dus ja een aanrader :-)







honden page profiel Denise & HappyDenise & Happy

honden foto van Denise & Happy

Ik bestel ook vaak bij zooplus. Ik had nu de Comfy warmte mat (elektrisch kussentje voor dieren) besteld. Binnen twee dagen werd ie geleverd, maar hij werd niet echt warm. Dus ik heb gemaild naar Zooplus en mijn verhaal verteld en gevraagd of ik de mat mag ruilen voor een nieuwe. Krijg ik een mailtje terug dat er een nieuwe warmte mat naar me toe gestuurd wordt en ik de huidige niet hoef te retourneren! :-D Wat een goede service! Geen moeite, wel een lekker nieuw warmte kussen voor mijn hondje!

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

net bestelling binnen en die maandag om 23.50 gedaan en alles super en netjes ingepakt :-)

honden page profiel LieslLiesl

honden foto van Liesl

Hier ook een zeer tevreden klant van Zooplus, al sinds enkele jaren. Ik kijk altijd eerst daar en meestal slaag ik daar en nog goedkoper ook!!

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Zeer goede ervaringen snelle levering!

Ruud66 (Gast)

Heb hier al veel voer vandaan. Dit tot volle tevredenheid. Helaas kom ik telkens tot de conclusie dat het leveren via DHL problemen oplevert. Alles tot 20 kg komt lekker snel aan, maar als het rond de 30 kg is dan lukt het DHL maar niet om dit snel te leveren. bijschrijven wacht ik ook op 30 kg hondenvoer terwijl mijn kattenvoer donderdag jl is gearriveerd.
Vandaag maandag zal ik het ook niet ontvangen, heb zelfs op de DHLtracker gezien dat het weer retour afzender is gegaan. Baal van DHL.....

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm

honden foto van Femke & Storm

Ik heb een maandje geleden voor het eerst besteld!
Ik moest nog een gordellijn hebben met tuig voor in de auto.. in de aanbieding 9 euro, prima kwaliteit!
Om dan maar de gratis verzendkosten te halen had ik er nog een bal bij met bosbessengeur (die was helaas wel binnen een uur overleden)

En een Kong XL. Daar 13 euro, bij de dierenwinkel hier 20 euro.

Het scheelt dus enorm in prijs, en als ik weer iets tegen kom wat ik wil hebben, kijk ik dus eerst even op Zooplus voor de prijs! ;-).

Trouwens op zondagavond besteld, en dinsdagmiddag werd het geleverd.
De doos was trouwens wel gigantisch groot voor de inhoud. Maar ik kreeg wel lekker gedroogde kip gratis erbij voor Storm, en die vond hij heerlijk!

Ik ben zeer tevreden!

Peter Huis (Gast)

Zooplus is een slecht bedrijf. Eerste kennismaking was dat de doos met de aquariumpomp al was opengemaakt bij ontvangst. Vervolgens en mail gestuurd dat er onderdelen ontbraken en een week niets gehoord. Vervolgens zelf maar gebeld voor een updata van de status en een medewerker aan de lijn die dit voor het eerst deed, zo leek het. Begon over retoursturen, mail en aftrekken van de kosten. Rekening was al vooruit betaald via Ideal dus er klopte niets van.

Mijn advies : Niet kopen bij Zooplus totdat de kalntenservice op orde is. 

 

Groetjes

Peter

honden page profiel annekeanneke

honden foto van anneke

Ik koop hier al jaren. Altijd goed gegaan en zijn zeer goedkoop. Grote balen voer en er zijn veel aanbiedingen.  Sinds ik weer een pup heb koop ik me scheel daar..... Vanaf 35 euro gratis verzenden dus koop ik altijd weer meer dan nodig is hihi

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Ik koop altijd het hondenvoer en voer voor de papegaai bij Zooplus en nog geen grote problemen gehad. Hooguit dat pakketten niet gelijk aankwamen.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ik koop alles   bij zooplus en al jaren.

Ik heb een keer een verkeerde pakket voer gehad. 

Pedigree ofzo?

De rest van de bestelling zat er wel gewoon in dus het was wel mijn pakket. 

De volgende dag had ik mijn eigen voer al en een barcode om de verkeerde zak terug te sturen. 

Zat zelfs een extra zakje koekjes bij. 

 

 

Linneke. Dat kan ook door de leverancier komen. 

Soms bij postnl word het niet in een kooi gesorteerd waardoor de rest later komt. 

Gebeurd vaak ook tijdens hele drukke tijden dat er een deel achterblijft

 

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

Hier meerdere hele goede ervaringen! ;-)

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

" Hier meerdere hele goede ervaringen! ;-) "

 Ik ook !

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Balen van eigen angst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^