LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou fijne mensen wonen hier . vriendn van mij hadden een doos met boodschappen voor mijn deur gezet in een afgesloten portiek is die doos meegenomen ben laaiend Moet er ook niet achter komen wie het is geweest rotzakken. hoop dat ze blaren op hun handen krijgen elke keer als ze iets uit die doos halen voor 50euro gewoon weg bah wat een misselijke personen Hein.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Dat meen je niet ;-)..., is dat even aso gedrag.


Maar zou dat betekenen dat het iemand uit jou portiek/flat moet zijn als het afgesloten was.
Fijn idee zulke buren, kan me goed voorstellen dat je laaiend bent.

honden page profiel DreamteamDreamteam 3 doggies

honden foto van Dreamteam

Pppfff mensen tegenwoordig...

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Heel eerlijk? Ik had het er niet neer gezet en zou hebben gewacht totdat je weer thuis zou zijn.
Ooit zelf meegemaakt met iets heel anders, maar ook dat was aan mijn voordeur gehangen. Dus aan mijn eigen voordeur!! Weg was het!
Dus nee, het is niet aardig misschien maar ik vertrouw echt geen mens.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

De haldeur valt normaal goed in het slot maar de bovenbuuurvrouw had haar sleutel bos er in laten zitten en die heeft iemand er uitgenomen . dus nu niets meer in de hal laten staan , er word een nieuw slot geplaatst maar dat kost ons dus weer 3x14euro voor nieuwe sleutels dat maal zes huishoudens vind ik erg gortig door de stommiteit van een buurvrouw ze moeten gewoon de kosten op haar verhalen zei maakt de sleutelbos zoek. Ja ik wist niet dat ze die doos daar neer zouden zetten . bah wat een rot streek .Hein.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

De buurvrouw kan in dit geval aanspraak maken op haar WA verzekering (volgens mij)..., waarschijnlijk niet voor haar eigen schade, dat is afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij, maar in ieder geval voor gevolg schade van jullie..., misschien zelfs wel voor je verloren boodschappen.

Even de buuf aanspreken dat ze haar verzekering inschakelt..., scheelt jullie weer ruim 40 euro per huishouden.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Daar is al over gesproken maar ze heeft geen enkele verzekering zegt ze dat kan ze niet betalen wel rondrijden in een nieuwe auto we gaan maandag een nieuw slot eisen en de rekening is voor haar klaar uit . dit is namelij de tweede keer dat ze de sleutels in de deur liet zitten . de eerste keer hebbe we de sleutels zelf betaald maar ik blijf niet bezig Laat Lobke en Vlaai wel voor de deur liggen Komt er geen vreemde bij de voordeur ach nee veels te koud Lobke heeft wel staan blaffen om een uur of 1 ik was om kwart voor twee thuis . nou ja nog beter kijken wie in en uit loopt Hein.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Als de dame auto rijdt zal ze gewoon een verzekering moeten hebben, en anders is een belletje naar de politie misschien een optie.

Je moet er toch niet aan denken dat ze iemand aanrijdt/dood rijdt zonder verzekerd te zijn..., dat maak je mij niet wijs..., en zo wel, is ze strafbaar.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Volgens een getuige is mijn boven buurman steeds aan mijn deur geweest nou ik praat al weken niet meer met die engerd maar goed ik heb geen bewijs dus kan niets doen alleen zorgen dat er niemand meer ongevraagd binnen komt . volgens mijn boven buurman komen de kosten voor een nieuw slot op 650euro inclusief 18sleutels nou hij zei oook daar betaal ik niet aan mee en ik dus ook niet ik heb meer dan drie sleutels namelik 5 een sleutel kost 14euro ben echt niet gek Hein.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Hoi Lobbekop!

Hoe gaat het met meneer Hein?


Lauren.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

heel goed,Joekerdepoek Het gaat prima en met Vlaai en mij ook ben blij dat ik weer thuis ben lekker bankhangen met Hein, groetjes Lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Wij zijn klaar wakker,ga ieder ogenblik als ik iemand thuis hoor komen controleren of ze de deur goed afsluiten, tenslotte ben ik de enige met een berging in de hal, waar ook mijn scootmobile staat geparkeerd er lopen zulke vreemde gasten rond de laatste tijd. daar straks probeerde ook iemand de deur open te duwen dus vraag aan alle buren om de portiek deur goed in het slot te duwen, ben naar bed gegaan maar kan niet slapen, door dat rot geintje, hoor alles .lig nu op de bank. ben ik zo bij de deurin meerdere portieken hebbeb ze de kelderbox beneden open gebroken ,dus ben extra allert

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Goedemorgen allemaal na een vrij onrustige nacht toch nog kunnen slapen, ga zo meteen de woningstichting bellen over de toegangs deur . verder laten we dit onderwerp rusten. wil alleen de malloot bedanken voor het voor de zoveelste maal veranderen van mijn topicras Je bent nog minder als een klein kind en heel vervelend. Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo niemand meer iets interesants te melden geen klachten over het eten of uitlaten en over de baasjes? mogen jullie nu alles ? lig mij hier te vervelen samen met Vlaai.kom laat eens wat leuks horen groeten Lobke.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Tja Lobke, er zin nog altijd mensen die moeten werken overdag hoor! Hahaha, die kunnen niet zoals jij de hele dag op HP aanwezig zijn.
Heb je geen leuke hobby die je kan gaan doen, zodat je je niet meer verveelt?

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks 3 doggies

honden foto van Christel & Dieks

Hoi Lobke, Vlaai en Hein!
Ik wil nog wel even m'n beklag doen hoor....
Dit weekend was Jessy hier... Jessy is de border van de pap en mam van m'n baas...
Nou en die doet toch soms lelijk tegen me joh! Als ik dicht bij komt laat ze d'r lelijke afgeknauwde tanden zien! En wat gebeurd er, ze pakt mijn balletje.. MIJN balletje! Dus ik doe ook maar eens lelijk tegen haar! Want das MIJN balletje! Kreeg ik verdori op m'n sodemieter! Werkelijk! Jessy kreeg ook wel iets te horen, die moest by haar baas gaan liggen, maar ze staat zo weer op... Pff ouwe knar!
En nu, vanmorgen heel de morgen lekker met vrouwtje met de bal gespeeld, we zijn heen lopen geweest maar ik ben nog niet moe hoor, echt niet!! Maar vrouwtje wil niet meer spelen... Het is allemaal zo oneerlijk wat moet ik dan!? Nou ik leg meer maar by neer.. Ga maar ff een uurtje pitten, strax doe ik wel weer met de bal!

Heb jij wel een leuke dag Lobke?

Liefs van Dieks!

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

Onze baas was weer zoo lui vanmorgen, we moesten haar wel meer dan een uur door het bos trekken. En helpen berg op, ho maar! We konden dat best zelf, zei ze. En we mochten ook nog eens niet in de bosjes duiken en geen kennis maken met een leuke andere hond. Dat baasje zei, mogen ze even snuffelen. Zei ons baasje "niet als ze aan het werk zijn" ;-) Na, we hebben toch wel eens recht op pauze? en weet je, het laatste stuk van het pad was helemaal nat, gewoon een grote plas. Komen we thuis, zegt het baasje dat wij "mud husky's" buiten op moeten drogen. DUh, da's toch niet gezellig... We zijn met ons zieligste gezicht voor de achterdeur gaan zitten en toen mochten we toch binnen opdrogen. Voor straf op 4 verschillende plaatsen gaan liggen, zodat nu de hele serrevloer vies is ;-)

Groet, Shadow en Spot

PS oh, ja, wel extra lekker eten gekregen, brokken met ei en yoghurt. Dat ei omdat we verhaarballen zijn..

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou ik ben mij daar een partij moe zeg We zijn weggeweest even naar Ria daar heb ik lekker alle foute katten de plaats afge jaagd en op de terugweg moest ik lopen we gingen via het park naar huis ik heb mij de pootjes onder mijn lijf weggehold maar had wel veel plezier loopt er een boa en die zegt tegen Hein mijnheer die hond moet aan de lijn zegt Hein welke hond maar als je aan de lijn wil kom maar hier knoop de riem wel om je nek we stonden op het uitlaat veld notabene . nu lig ik te maffen met Vlaai in de mand . Dieks wel voor je zelf opkomen he jou bal is jou bal.Shadow en Spot de volgende keer gewoon gaan liggen dan loopt ze de volgende keer wel mee je niet laten Kisten hoor poot van Lobke oja en Dj was maar een grap hoor weet best dat anderen moeten werken en een hobby heeft Hein wel puzzels maken maar Vlaai loopt altijd over de puzzel heen dan ligt de helft over de vloer heen is ook leuk Hein kruipend over de vloer haha Lobke

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks 3 doggies

honden foto van Christel & Dieks

Lobke, ik kwam voor mezelf op! Maar moest delen vh vrouwtje.....;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Van delen krijg je schelen altijd kijkt er iemand of de ander niet meer krijgt dus delen staat niet in mijn woorden boek Lobke.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

En van ruilen komt huilen, dus ik ruil nooit.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hein doe je voorzichtig, uhhh thermoondergoed ?

;-) heb je goed aangedaan Hein, en ook dat kruikje ;-)


hihi.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

ja dat is ook waar ik doe geen van beide Heb mijn puzzel af 5000stukjes nu gaat hij in de doos voor Vlaai hem weer over de grond Miept heb er drie weken over gedaan nooit meer zo,n kleurrijk geval ben nl kleuren blind dus soms alleen maar passen ga morgen aan een nieuwe beginnen maar niet zo,n grote netjes een van 1000stukjes lekker op mijn gemak groeten Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Lekker warm zo,n kruik op je schoot op de scootmobile heb ook nog zo,n kersepit zak liggen het is stervens koud op de scoot morgen laat ik beugels maken kan mijn rollator mee kan ik zelf lopen door het park blijf ik in beweging .Hein.

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Nou lobke ik klaag...
Ik weet Yvonne moet voor de brokjes werken zegt ze altijd, gek hoor want als ikmoet ga zitten krijg ik het voor niks in de winkel.. O-)
Kan Yvonne toch ook doen,maar goed..

Vanmorgen zei ze Cyra baasje is vandaag niet laat thuis...
Je mag naar opa en oma en dan kom ik je vroeg halen..........

Wat denk je!!!!!!!???

Komt ze om 19.00 nou ja zeg....
Kan ze toch effe sms'en...........

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja en ik moet geloven dat jij het niet leuk vond bij opa en oma ja maak dat de kat maar wijs . wou dat ik een opaen oma had , waar ik verwend zou worden , ja ben wel graag bij Hein maar uit logeren vind ik je van het groetjes Lobke.

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Hahahhahaha lobke betrapt heerlijk opa en oma klopt....

Maar het liefst ben ik toch bij het vrouwtje hoor......

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja Cyra dat dacht ik wel even spelen of logeren is leuk maar oost west thuis is het toch het BEST. geef het vrouwtje maar een knuf van mij Lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo nu mag ik mijn gal even spugen, ja ik ben boos op Lobbekop ze heeft mijn eten gejat nou maar hopen dat ze buikpijn krijgt ,gelukkig zag Hein het en heeft nu wat Hart speciaal voor mij laten ont dooien dat krijg ik straks lekker en ik eet alles op wat denkt de vette volgevrete teckel wel ze was ook al weer bezig om de kattenbak te plunderen zal wel een extra vette hoop neerleggen Hein heeft de bench weer neer gezet moet ze vannacht in slapen dan moet ze maar eens niet zo vervelend wezen voortaan ga ik wel bij ria logeren word ik eens verwent groeten Vlaai.

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks

honden foto van Christel & Dieks

Vlaai, oh wat is dat gemeen van Lobke! Ik zou zo iets noooooit doen....! Niet van jou in elk geval...Waarom steel je niet wat terug..? Of vind je dat niet lekker?

Dieks

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 7 van 13 12 3 4 5 6 78 9 10 11 12 13
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^