LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks 3 doggies

honden foto van Christel & Dieks

Dag vroege vogels! Slapen jullie nooit uit met z'n allen? Ik lg meestal te slapen tot n uur of 8, dan ga ik maar eens eten... Om vervolgens tot 9 u niks te doen! Voor een bc ben ik best een slaap hond Hahaha 
Want savonds tegen de klok van 8 gaat bij mij het lampje ook weer uit Hihi!

Doe jij dat ook zo Lobke? En hoe jong ben je? Ben best nieuwsgierig... Sorry Hahaha

Pootje Dieks

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Wat zijn jullie een vroege vogels!Joekie slaapt meestal uit tot 11-12 uur, de luilak!

Veel succes bij het bloedprikken, Hein!

Groetjes
Lauren.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Wij zijn altijd vroege vogels als ik wakker ben kom ik niet meer in slaap dus dan er uit, ben bloed wezen prikken en heb net gegeten en mijn medicatie ingenomen , lobke is een langslaper van 6jaren jong en de kat Vlaai word binnenkort 16jaar. zelf ben ik 60jaar jong slapen doen we genoeg na de wanelpartij gaik een uurtje liggen overigens wandel ik niet ik rij op de scootmobile Hein.

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks 3 doggies

honden foto van Christel & Dieks

Jullie zijn van de 6en! Haha Onze Dieks is ook een 6er,hij is as woe precies 6 maandjes! Ik 23 geen zesje dus haha
Wel fijn as je soms zo vroeg bent! Het is smorgens vroeg zo heerlijk rustig op straat enzo haha maar ja uitslapen is hier ook echt nog wel favoriet!! 

Gr. Christel

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Hihi, nog 1 weekje en een paar dagen en dan hebben we hier ook eentje van 6 maandjes! :-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

ja na mijn open hart operatie en operatie aan mijn been waar aderes zijn verwijderd slaap ik snacht,s slecht om toch rust te krijgen slaap ik smiddags een uurtje was dus altijd vroeg op maar Lobke wil wel vroeg naar buiten maar ik niet en moet ze nodig dan zet ik ze in de voortuin anderrs gaat ze blaffen en dat wil ik niet zo vroeg , anders ook niet hoor .ben blij dat ik gegeten heb nu is niks voor mij niets te eten moest inderdaad nuchter bloedprikken . dus viel haast van de graat eerst wat eten en de medicijnen dus gelukkig was ik gauw aande beurt,gaan straks even een rondje park doen groetjesHein.

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

wij gaan nu naar het park en koffie drinken bij de oppas , kan ik daar lekker spelen met Whoopy en Cindy heerlijk. Lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou ik ben weer terug het begon licht te sneeuwen dus wou Hein naar huis voor het glad zou worden we moeten een helling af die als laatste gestrooit word en zijn daaar al eens met regen weggegleden dus met sneeuw is dat niet te doen of een 20minuten omrijden zonder beschutting van huizen we kwamen droog thuis de sneeuw viel nog tot we halverwege waren . jammer het was zo leuk bij de oppas nou we kunnen weer eten Hein heeft boodschappen gehaald voor twee weken dus kunnen we vooruit. als het weer glad word en er veel sneeuw valt. had mijn jas aan op de scoot maar heb er nog geen 5meter mee gelopen net om bij de oppas binnen te komen in het park mocht hij uit heb lekker gerend vandaag groeten Lobke.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Hier ligt bijna geen sneeuw alleen een klein beetje op het gras en in de struikjes en zo dat op straat en op de stoep is al weer weg.
Eerder was iets overslapen jullie niet uit.
Nou Renate slaapt de laatste tijd erg slecht en valt soms pas sochtends vroeg in slaap, Tjaard laat me dan uit en geeft me eten en dan ga ik er gewoon lekker bij liggen. Ik pas me best makkelijk aan hoor :-) niets liever dan samen op bed liggen wroefff. Alleen ik dan aan het voeteneind, als de onderste helft het voeteneind te noemen is.

Fijn Lobke voor Hein dat de boodschappen weer even binnen zijn. Altijd een hoop gedoe geloof ik.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ik heb een tic en dat is boodschappen doen.gelukkig heeft de sneeuwniet doorgezet.zit nu op de laptopde computer doet het niet, vind het niet fijn zo,n laptop maar ben wel blij dat ik hem heb zeker nu ik met die kou er niet onnodig uit gaat, geen zin in weer een ziekenhuis opname, mocht ik weer griep krijgen moet ik naar het ziekenhuis dus pas ik goed op groeten Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nog steeds schone straten hoop dat dit morgen ook zo is en veel zon en dat die gure wind eens gaat liggen Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou ben bezig Hein zijn bed in te krijgen maar dat lukt niet na zijn avond medicatie is hij haast gestikt in zo,n ieniemienie pilletje het kleinste ding hij blijft maar hoesten was al naar bed gegaan maar zodra hij ligt hoest hij de longen uit zijn lijf dus recht opzitten dan stopt het hoesten . wel vervelend want Vlaai en ik Lobke, slapen nu alleen gelukkig is het hoesten wat minder nu . Hein is er moe van tot overmaat van ramp kan zijn spiraal niet omhoog gezet worden er is iets mis met een veer . nu heeft hij het hoofdeinde toch om hoog gekregen met twee steunen er onder en extra kussens hoopt hij half zittend te slapen straks allemaal wel terusten en morgen ge zond weer op. poot van Lobke.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Lobke,... als hij nog zo een en ander moet doen is Hein zodadelijk doodmoe van al dat werken en slaapt hij als een marmot. Hopelijk zonder teveel gesnurk... want zo'n hoesten en sniffen... dat kan dat wel met zich meebrengen.

Laten we hopen dat hij morgen beter is, en voor jou en vlaai oogjes dicht en snaveltje toe, slaap lekker ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Morgen KyliE , Hein heeft goed geslapen . nu zit ik tewachten op mijn eten normaal heb ik dat allang binnen , maar ik wou niet gaan poepen . en dus geen eten nu is Hein weer met me naar buiten geweest en heb maar gauw gepoept. Hein moest het opsturen naar utrecht nou ik heb mijn best gedaan nu wil ik eten .groeten Lobke

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo we zijn weer thuis was erg koud buiten maar Hein moest wel want anders moest ik een week lang pens of hart eten nu heeft hij nog wat vlees voor mij gehaald en vis ja ik eet wel graag pens en hart maar verandering van spijs doet eten zeggen ze altijd. nog even bloemen gehaald en door het park naar huis Hein heeft me mijn jas niet uitgedaan , maar ik was zo blij dat ik er mee ben gaan lopen lees vliegen zo hard heerlijk We zijn gewoon recht toe recht aan gereden want ondanks de handschoenen had Hein bevroren vingertoppen die waren rood van de kou gelukkig zijn ze nu weer warm hij gaat niet meer naar buiten vandaag ik moet maar in de tuin plassen nou ik ga mijn kluif pakken en lekker kluiven poot van Lobke.

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Hoi Lobke vond jij het lekker buiten nu ik niet zo . Ik was met mijn balletje aan het spelen toen zeg vrouwtje ineens bloed aan mijn belletje en ze is  gelijk naar huis gegaan . Nu heb ik een wondje in mijn tandvlees want ik vind die harde ijsklontjes zo leuk op om te kauwen en een snee in mijn voorpoot .  Dus ik mag het veld nu niet meer op voordat de sneeuw weg is nu ik ben maar lekker languit op de bank gaan slapen en ik heb vrouwtje er lekker van af geduwd toen is ze maar achter de computer gegaan om een spelletje te spelen. Want ik vind mezelf een beetje zielig als vouwtje naar mijn poot wil kijken begin ik te piepen en dan krijg een een aai over mijn krullebol en dan zegt ze blijf maar lekker liggen hoor. Goed he
Nu een zere poot van Bennie

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Hee lobke en vlaai...

Hier Cyra. .......ik bof van de week lekker niet alleen thuis .
Yvonne heeft nachtdienst O-)
Of ze daar slaapt ;-)
Of wat geen idee maar ze is echten hele nacht weg....
Maar dan komt ze in de ochtend weer thuis gaan we heerlijk lopen langs de dijk.
Slapen en dan weer lopen niets teklagen hier...


En Oja weet je dat ik altijd naar school ga?ja toch...
Nou ook al weken niet geweest doordeweeks sneeuw ....jammer hoor

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

jammer zeg niet naar school zo leer je nooit rekenen ik kan het een beetje 1koekje en nog 1koekje is 4koekjes ja want hein breekt ze in 2 haha poot van Lobke.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

En Lobke ? Nog kippenfilet gehad ?

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Bennie had je overgeslagen , die zere poot hoef ik niet hoop voor jou wel dat hij gauw geneest.Nee Kylie geen kipfilet gehad dat was voor de bami , maar vanmorgen bleek Hein het verkeerde zakje uit de vriezer had gepakt kregen we rundergehakt ja wij moeten toch eten he en brokken krijg ik niet meer dan ga ik spugen . morgen krijg ik of tinlo konijn of tinlo makreel Hein heeft ze er uit gelaten o eerst porty,s te maken ben benieuwd of die makreel smaakt haha poot van Lobbekop.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou bof ik even Vlaai kreeg wat Makreel maar beliefde het niet heb een half uur gewacht en toen voor het zou bederven maar opgegeten heerlijk! en Vlaai is gek op vis snap er niks van maar had wel een vette bek haha.
morgen krijgen we konijn dat vind vlaai oook niet lekker dus geeft Hein er wat hart bij eet ik die konijn wel op als Vlaai niet moet alleen opletten dat Hein het niet ziet . laats gaf hij het eten wat Vlaai liet staan aan de buurkatten de buurvrouw had ze weer buiten gegooit zonder eten . Ha Lobke pech voor jou omdat jij toch de restjes van Vlaai eet krijg je gewoon minder in je bak ja jou baas is niet gek hoor dat lijkt alleen maar zo hihi . groeten Lobke Vlaai en ik zei de gek Hein.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Ah, lobbekop zeg tegen die heindat hij zijn eten ook aan jou moet geven.
Slaapwel!

Lauren.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

nou dat zou Lobke wel willen Joekie maar dat feest gaat niet door eerst goed op gewicht weer 9kilo en daar zit ze nog steeds ver boven zo,n 900gram ze woog haast 11kilo toen ze terug kwam van een week logeren ja ze heeft het bij de oppas iets te goed gehad dus niks mijn eten aan Lobke geven , gewoon iets minder en meer lopen Hein.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Arme lobke :(
Vrouwtje gaat vandaag schaatsen, maar ik zit gelukkig niet alleen.
Eerst en vooral: een goedemorgen!
Vrouwtje zegt dat Baziel 8 kilo te veel woog O-)
En dat ze mij nooit zoveel gaan laten wegen.
Nou ja, ik begrijp het wel

Pootje joekie

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

8kilo allemachtig dat was veel Lobke is ooit 5kilo te zwaar geweest toen lag ik in het ziekenhus 7weken dus ik ben er nu streng op dat ze niet weer zo zwaar word. als ik naar de oppas gaat neem ik voor lobke gedroogde stukjes pens mee en krijgt ze thuis wat minder vlees . vorig jaar op vakantie kreeg ze wel meer omdat ze toen geen moment sliep overdag ze was de hele dag buiten aan het ravotten maar nu ik maar noodgedwongen 1keer naar buiten gaat dan de rest in de voortuin krijgt ze iets minder wel genoeg ze is geen gratenbaal maar hou haar gewicht streng in de gaten zorg maar dat Joekie ook niet te zwaar word krijgen ze als ze ouder worden toch last mee groeten van Hein jij ook nog een goedemorgen .

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Hallo hier Vlaai de butler, nou Hein wou mij tinlo makreel geven een hap en ik moest niet meer Laat Lobke dat maar eten ik blief konijn vandaag en ja hoor kreeg mijn zin, ja ik moet goed eten anders word ik weer zo beroerd ben tenslottte een harwerkende Butler heb zojuist Lobke.s oren schoon gelikt en ook haar ogen de rest mag ze zelf doen ze is lui vandaag heb haaruitgenodigt voor een partijtje zeuren tegen Hein maar ze had geen zin en Hein liet me mauwen wou alleen even aandacht groeten Vlaai.

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks

honden foto van Christel & Dieks

Goed dat je je aandacht hier zoekt vlaai! Ik heb wel aandacht voor jou!?Zal ik je eens vertellen wat ik vanmorgen gedaan heb!? 
Ik heb optijd met vrouwtje heen lopen gegaan, half 10 al... Normaal poetst vrouwtje eerst even maar vandaag niet....
Dus wij lopen lopen lopen.... Mocht ik weer niet achter de ganzen aan.. D'r zitten d'r hier 2, en die zij zo leuk om het water in te jagen! Hahaha!!! Maar goed, ben lief naast d'r gaan zitten en toen mocht ik los... Hèhè, ik racen! Al wat me geleerd was! Kom ik toch zo Bobby tegen! Een toller hond! Die was byna net zo groot als ik! En we hebben 3kwartier mooi gespeeld!! Op het grote veld dicht bij huis!Ooooh wat heb ik n lol gehad! Wat heb jij allemaal meegemaakt Vlaai??

Doe je Hein en Lobke n poot!
Doeg Dieks

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Hoi hein, lobbekop en poesicat Vlaai!
Weet je wat vrouwtje heeft gekocht!
Een nieuwe mooie halsband omdat ik mijn andere niet kon verdragen.


Joekie weet het nog niet, maar hij gaat straks naar de da en daarna gaan we naar de hondenschool.
We gaan voor een controle naar de da.

Groetjes Lauren en pootje van Joekie

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

hallo Dieks Vlaai slaapt weer dus neem ik zelf de honneurs waar, heb vanmiddag in het oranjepark rond gehold liep Hein zijn scootmobile er mooi uit en die stond op de hoogste stand helaas gaat hij nu niet harder dan als hij op de halve stand staat ook is de accu veels te gauw leeg. morgen komen ze de scoot nakijken hopelijk kan ik dan nog met de scoot naar het park anders word het wandelen met rollator nou dan gaan we niet zover .Joekie pas op ze gaan met jou naar de PRIK meneer of mevrouw . let op hoor je hebt zo een prik in je achterwerk maar meestal krijg je ook iete lekkers ik ga graag naar de da altijd leuk daar even met de assistenten spelen mag namelijk als enige hond achter de balie komen dat mag geen enkele hond ,maar dat komt dat ik geen hond ben maar een teckel haha poot van Lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

zo lieve honden vriendjes ik ga nog even een plas doen en dan slapen ben moe heb wel 50keer mijn speelgoed beer moeten halen Hein bleef het weggooien en ik bracht het terug denk wel weer een paar ons ben afgevallen deze week ga mijn mand opzoeken lekker uitpuffen bij Vlaai welterusten Lobbekop.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 11 van 13 12 3 4 5 6 7 8 9 10 1112 13
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^